Luvaton kulku

  • licence27

Olenkohan lyönyt kauhalla oveen tai tehnyt jotain epäilyttävää mietin mielessäni kun vartiointiliike saapui paikalle oikein kolmen miehen ja auton voimin...

Päivän ohjelmassa oli retki lavetin kanssa ja kiirastorstain kaivannon täyttö. Luonnollisesti jotain piti lastatakin ja täry huoltaa. Ensimmäisellä nykäisyllä lähti käyntiin ja nyt on sisällä uudet öljyt.

Mielestäni en lyönyt kauhalla seinään, en oveen, enkä varsinkaan siihen oveen josta hälytys oli vartiointiliikkeeseen lähtenyt kun sinne ei olisi ylettänyt puomilla kasan takaa. Selittelemään silti jouduin ja arvelin että sisällä olisi oven alta vedetty sähkojohto liikkunut ja laukaissut hälytyksen.

Sitten kun vähän aikaa tutkivat tuloksetta niin havaitsin ettei viereinen ovi ollut kunnolla kiinni, vaan yläreunan ja karmin välissä oli selvä rako. Tempoivat sen miehissä kiinni ja vapauttivat jatkojohtoni.

Kaivo olikin varsin ikävä. Eilen olin sitä mieltä että kartiorenkaan päälle piti saada 25 cm korotusta. No tänään laitoin kannen sen komeuden päälle ei ollut toivoakaan kantta oikeaan korkeuteen. Näin siis siksi että toinen osapuoli on betonivalua ja toinen valurautaa ja kumpikin toleranssin väärästä päästä tuohon sovellukseen.

Onneksi eilinen saumavalu ei ollut mikään hirvittävän luja ja sain koneella poistettua korokehampurilaisen ja vieläpä kasattua sen uudelleen. Kansikin jäi oikeaan korkeuteen. Sieltä kun selvisi pistin varaajan viimein porisemaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus