Neljän kumityynyn iltapäivä

  • licence27

Joskus tulee eteen hetkiä jolloin ei tiedä mitä tehdä. Jos kukaan ei ole hengenvaarassa niin paras ratkaisu voi olla vain tekemättä mitään.

Sitten taas on niitä asioita joille on tehtävä jotain. Pari päivää sitten seurasin kuin hai laivaa että pääsin toiselle (vapaalle) kassalle, mutta hänkään ei ilmeisesti ollut vapaa työajan jälkeen- tai jos oli niin ei ainakaan vielä noin selvästä ilmauksesta sanonut sitä olevansa.

Ehkä se oli hänen mielestään vain hyvä juttu, mutta minä tarkoitin sitä mitä sanoin ilman mitään imarteluja tai suodatuksia.

Oli minulla sinne kauppaan oikein asiaakin, koska olin lopen kyllästynyt liikkuvaan pesukoneeseen. Meinasin että laitan koneen alle kovien muovijalkonen tilalle kumityynyt, mutta se ei ollutkaan mahdollista vaikka kierre oli sama. Ei ollut mahdollista jatkamatta kierteitä. Oli jokseenkin edullista kierretankoa, mutta mieluusti olisi ottanut lyhemmän pätkän lujempaa versiota tai ruostumatonta.

Kun sitten hahmottelin mielessäni että nostanpa samalla konetta vähän ylemmäs ja ainakin toistaiseksi se ratkaisu toimii.

Suzuki lähti kohtuullisesti käyntiin, samoin jyrsin uuden ilmansuodattimen kanssa.

Samaa ei voi sanoa punakoneen lohkolämmittimestä ja menipä isompi lyhytperäkin lataamista vaativaan varaustilaan. Siinähän pöhisi ja latautui ilmansuodattimen vaihdon ajan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus