Taas uusi vika

  • licence27

Mikäköhän sen korjausoppaita verkkoon syöttäneen amerikkalaispalveulun nimi mahtoi olla... Ifixit tai jotain siihen suuntaan. Sellaista kaivattaisiin tännekin. Siinä sitä olisi järkevää tekemistä miehille ja naisille, nuorille ja vanhoille kun ei sitä takuuaika + kolme kuukautta vanhaa kännykkää naarmun tai rikkoituneen kuoren vuoksi laitettaisi menemään kaatopaikalle vaan korjattaisiin itse. .

Kävin eilen tilaamassa verhoiluaikaa, koska penkissä on reikä. Nyt kuitenkin alkaa taas näyttää että en voi viedä penkkiä verhoiltavaksi, koska tuli vähän korjattavaa ja sen vuoksi täytyy pitää huoli että saa työkalut sinne missä vika piilee.

Todennäköisesti ja siis myös toivottavasti lämmityslaitteen moottori tai sitä ohjaava rele tuli tiensä päähän. Ainakin se on varmaa ettei tullut enää iltapivällä ohjaamoon lämmintä ilmaa. En ole ihan varma, mutta saattaa jopa olla että olen kertaalleen uusinut tuohon moottoriin hiilet ja laakerit. Jos näin on niin silloin vika on todennäköisesti jossain muualla.

Huoltomiehen edellisellä käynnillä kärähti yksi ohjausyksikkö, mutta siitäkin taitaa olla aikaa jo pari vuotta.

No joka tapauksessa työt oli kesken ja kylmää ohjaamoa lukuunottamatta koneet pelasivat hienosti. Lämpöä tulee kuitenkin takapuoleen ja selkään yli tarpeen kun vaan tyrkkää penkinlämmittimen kytkimen oikeaan asentoon. Kahvat ovat tietysti kylmät, mutta taas toisaalta kun koneella oli ajettu jo kuutisen tuntia, eikä pakkasta ollut kuin pari astetta tein homman loppuun silläkin uhalla että huomenna särkee ranteita.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus