Pala pohojammaata

  • licence27

Perjantai, eikä edes 13. Siltä se alkoi tosin tuntua päivän mittaan.

Aamu meni vielä ihan kivasti eli oletettu kaapelin vikapaikka löytyi maan alta ja koko niippu jäi ulkoisesti kuntoon.

Kun pätkä sitten irroitettiin ja jatkettiin niin maan alta kuului poks.

Sen kun sai kaivettua auki löytyi selkeä vika. Korjaamiseen asiakas oli ostanut uudet ilmeisesti saksalaiset pihdit. Kuitekin jo toinen puristettava holkki putosi irti kaapelista vaikka oli puristettu ihan oikein.

Liitoksen synnyttyä sähköt päälle ja jälleen poks- puristusliitos ei siis onnistunut noilla työkaluilla. Liitos purkuun, uudet jatkoholkit ja tällä kertaa fylliä leuan ja holkin väliin. Pitävä liitos syntyi ja jälleen kutistesukat päälle. Se pätkä saatiin toimintaan ja piiloon.

Seuraava pätkä toimi, mutta alkuperäinen vikapaikka oli edelleen 2- vaiheinen ja kolmas oikosulussa. Liekö sit salama käynyt sähkölinjassa...

Sitten kaivettiinkin pitkä pätkä auki ja asiakas lähti sähköliikkeeseen ostamaan kaapelia ja kunnollisia liittimiä- eivät pirut uskoneet, mutta kokeili sit itse myymällään työkalulla ja liittimellä. Liitin oli löysä pyristuksen jälkeenkin.

Oliko vika sitten työkalussa, holkissa vai kaapelissa- oli miten oli niin eivät olleet keskenään yhteensopivia. Oma veikkaus että liitinholkit tulevat jostain halpamaasta ja siellä on omatoimisesti ohennettu materiaalia. Silloin ei saksalainen pihti enää purista tarpeeksi suppuun.

En siis tiedä mikä moisen vikasuman oli aiheuttanut, mutta harmaita hiuksia moisesta päivästä saa. Päivän päätteksi minut palkittiin uteliaisuudesta lippalakilla ja pienellä harmituksella. Kun sitten Pohjanmaa- lippis mukana starttaisin viimein kotia kohti soi radiossa osuvasti "Sinä lähdit ja tulvii Pohjanmaa". Tulva taisi tosin tänään olla jonkun ostoskeskuksen parkkipaikalla.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus