Sesonki päällä

  • licence27

Sydäntalvi ja maat jäässä- Sehän on oikea hetki kaivaa kaapeleita ja vesijohtoja maahan. Onneski taivaalta sataa jatkuvalla syötöllä valkeaa lunta ja se vähän eristää auraamattomia paikkoja. Auratut kohdat onkin sit metrin jäässä ainakin.

Se hyvä puoli kunnon talvessa on että näköjään autoiljoiden taidot ovat parantuneet. Ei ole ollut likikään niin montaa hinausta kuin edellisinä talvina tähän aikaan. Niitä voi vielä tulla. Samoin runsan lumi on tuonut vannoutuneista kolaajistakin pientä laiskuutta esiin. Ei ole vielä lapsia opetettu / velvoitettu lumitöihin vaan mieluummin tilataan kone. Se on ihan ok jos lumen alla on suht sileä pinta ja mieluusti jäässä.

Puhelin on hieno keksintö. Siitäkin huolimatta joskus voi olla puhelinta nopeampi. Tukkiauto oli joutunut taistelemaan kääntöpaikalla- ihmekös tuo kun oli ruotsalainen auto. Olin jo ehtinyt avata kääntöpaikan kun puhelintilaus tuli. Fiksu kuski kun osasi tulla ulos autostaan ja kertoa mistä kenkää puristaa ja ajokoneen kuskikin varoitti jo sitä ennen.

Onneksi nyt näyttäisi olevan muutama päivä poutaa/ suojaa. Hiekankylvö menee vauhdikkaammin.

Onneksi hiihtoladulle ei ollut kylvetty hiekkaa. 6.5 meni varsin tuskattomasti puoliväliin, mutta varmaan huonot monot kun lenkin jälkeen nilkoista pistelee.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus