Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2006.

unissakävelyä TAAS  5

Olin viime yönä jemmannut hiustenpesuaineen wc-pöntön ja seinän välissä olevaan rakoon. Aamulla tuota pulloa ihmettelin. Tosin joku logiikka siinä on ollut, koska hiustenpesuaine oli hieman vähissä ja se olin sinne väliin pistänyt alaspäin käännettynä:D

En ymmärrä, miten helvetissä onnistun tekemään mitä oudoimpia tempauksia öisin.


Tutkimus  2

http://www.city.fi/keskustelut/view.php?id=25262

Kävin eilen käyttämässä sisäpiiriominaisuudesta machailua, eli machasin 35parasta machia ja katsoin heidän horoskooppimerkit.

Sen jälkeen olen saanut näiltä machatuilta tapauksilta sähköpostia, pikaviestiä ja kommenttia. Tarkennukseksi kaikille eilen minun machaamille-te olitte vain osa "suurta" testiä xD
En siis ole teistä missään mielessä kiinnostunut. Anteeksi nyt vain.




Panokset kovenee  5

Koska minä olen sokeriholisti ja Larla Cokisholisti, olemme päättäneet pistää himomme kuriin tältä istumalta.

Täten julistamme sokerittoman ja Cocakolattoman kuukauden alkaneeksi. Se kumpi sortuu omiin paheisiinsa, joutuu tekemään sitä mitä se joka ei sortunut keksii.

18.11 annamme kuitenkin himojemme vallata itsemme ja sortua paheisiin. Mutta matka sokerittomaan ja colattomaan paratiisiin jatkuu, heti tämän hetkellisen hourahduksen jälkeen.


Aika kallista...  4

Aika kallista maitorahkaa Tikkurilan Anttilan alakerrassa olevassa Cassassa x)

Menin siis kauppaan tarkoituksenani ostaa muutama purkki maitorahkaa. Kotia saapuessani minulla oli laukussa:

-6 purkkia maitorahkaa
-2 pussia pakastevadelmia
-paketti jauhelihaa
-kävelysauvat
-uusi reppu
-uudet kävelykengät
-uudet lenkkarit, samanlaiset jollaiset mulla on jo entuudestaan. Oli pakko ostaa toiset samanlaiset, kun rakastuin noihin ensisilmäyksellä silloin kun ekat ostin:D

Jostain syystä en ikinä pysty olla ostamatta mitään ylimääräistä, kun kävelen tuonne Anttilaan. Helvetin Nike, helvetin rahkat. Minun kaksi heikkouttani.


Ylläripylläreitä  1

Ajattelin tehdä pienen yllätyksen eräälle pojalle, jota olen nyt tapaillut tovin aikaa. Hän on tällä hetkellä Irlannissa lomalla ja tulee sieltä loppuviikolla takaisin Suomeen.

Houkuttelen hänet kanssani Linnanmäelle ja vien hänet maailmanpyörään pussailemaan ja syömään hattaraa illan hämärtyessä. Linnanmäellä on tuollainen valoteema nyt lokakuussa niin pitää käydä siellä pyörähtää, kun en kesällä kerennyt:)

Ällöttävän romanttista, tiedetään.




Siivoskelua  1

Sain vihdoin aikaiseksi raivattua Cityn kaverilistaani sekä messengerin kamurilistaa.

Anteeksi kaikille heille, jotka poistin kyseisiltä listoilta, ei mitään henkilökohtaista en vain halua pitää listoilla sellaisia tapauksia, joiden kanssa minulla ei ole mitään juteltavaa:)

Citystä poistettu nyt kymmenisen kamuria, mesestä 150 x)