Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2006.
Seuraava

Viivekuolema  1

Eilen illalla innostuin pitkästä aikaa ottamaan levytangon esille ja tekemään kyykkyjä. Ei ole ollut polvet piiitkään aikaan kipeänä, joten ajattelin testata möksähtääkö ne pienestä rääkistä.

Piippuunhan nuo reidet meni aika nopeasti, kun vedin crosstrainerilla ensin 5km ja sitten 20kyykkyä ja taas crossaria 5km...jne. Aamulla kun herätyskello soi, naureskelin mielessäni että saas nähdä pääsenkö sängystä ylös eilisen rääkin jälkeen. Nousin eikä mihinkään koskenut. Olin iloisesti yllättynyt, ehkäpä kesäinen 150km/vk pyöräily tuotti tulosta jolloin parin kuukauden lähes 100%liikuntakaranteeni ei ole vaikuttanut lihaskuntooni.

Paskat, mitä vielä. Puolen päivän jälkeen alkoi tämä kangistuminen ja alkaa kävely tuottamaan tuskaa. Ihana tunne, kun tuntee tehneensä jotain. Toivon mukaan en joudu hallilla ravaamaan portaissa kauhean paljoa.

En meinaan olisi kovin vakuuttava näky tuskainen irvistys naamallani:) Ihan kuin mä nyt muutenkaan vakuuttava näky olisin.


Vakuutuspäätös  2

Mulla on Pohjolan Easy-vakuutuspaketti.

Olen täällä kertonutkin siitä surullisen kuuluisasta illasta, jolloin multa tipahti mun digikamera lattialle ja siitä meni optiikka paskaksi. No tiputin sen eilen uudelleen, kun olin viemässä sitä huoltoon kustannusarvioon. Pitäähän sitä nyt ottaa ilo koko rahan edestä, kun huoltoon se oli kuitennii menossa.

No äsken sain kustannusarvion sähköpostiini, 205e tulisi korjaus kustantamaan. Soitin Pohjolaan ja kerroin tämän niin ne maksavat samantein sen erotuksen mun tilille tuosta huollosta:) Näppärää, erittäin näppärää.

Iso käsi Pohjolalle.


Rehellisyys My Ass  1

Kävin eilen hakemassa CMX:n Virgin Oilin keikalle lipun.

Kun tulin Tiketistä pois ja lähdin talsimaan takaisin kohti Foorumia, piipahdin siinä yläkerrassa olevassa koruliikkeessä ostamassa uuden kielikorun.
Siinä oli myyjänä sellainen ulkomaalainen mies. Korun hinta oli 10e mutta se sekoili siinä jotain ja veloitti multa 7e vaan pankkikortilta. Asiasta huomautin(en kyllä tajua miksi helvetissä)ja ehdotin josko voisin maksaa 3e käteisellä ja se sopi.

Olis pitänyt vaan olla hiljaa... en tajua mikä muhun tuli, koska yleensä olisin paennut vähin äänin paikalta.




Silvotaan kieli  2

Tulin tovi sitten töihin ja ajattelin syödä jogurtin. Mulla on tuollaisia pikku purkkeja täällä ja avasin yhden sellaisen kannen. Se oli sellainen alumiininen kansi ja tietenkään en sitä kokonaisena irti saanut, vaan se repesi ärsyttävästi. Ja koska en malttanut olla nuolematta kannesta jogurttia pois, sain siitä hillittömän vekin kieleeni-heti kielikorun viereen. Ihana veren maku suussa-kirjaimellisesti.

Niin, että jos mun siskolle tekee pahaa nähdä, kun joku nuolee jäätelötikkua niin mä varmaan pelkään lopun elämäni nuolla jogurttipurkin kansia.


Levoton mieli  1

Haluan pyytää anteeksi kaikilta heiltä, jotka ovat joutuneet lukemaan/kuuntelemaan mun levottomia juttuja vuodesta 1981.

En tiedä mistä se johtuu, mutta en voi vain lopettaa tuota älytöntä kaksimielisten juttujen heittelemistä.

Hauskinta oli sunnuntaina, kun kävelin Tikkurilan Maalaismarkkinoilla ja vastaan tuli kaksi mun hyvää kaveria-Maarit ja Vesku + heidän 1v lapsi ja Maaritin äippä. Maarit heitti sille niiden lapselle, tuossa on tuo Pervo-täti Jenny ja se lapsi rupes vaan naureskelemaan x)

Kyllä, maineeni tunnetaan jo yksivuotiaidenkin parissa, pitäisi vissiin huolestua.



Seuraava