Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2006.

Leipä ilman munaa  1

Munattomuus, tuo suomalaisten perisynti. Rohkeus, se jota suurimmalta osasta meitä puuttuu. Ylpeys, se joka jokaisen edellä välillä kompuroi.

Tällä viikolla olen kokenut kaikki ylläolevat asiat. Ensin "anonyymi" alkoi avautumaan minun ulokkeistani keskusteluissa, joka ei sinänsä minua vituttanut. Lähinnä itseäni vituttaa se, että tämä henkilö joka niitä asioita minusta heittää, ei tehnyt sitä omalla naamallaan tai edes nimimerkillään. Kotkaankin tämä kyseinen immeinen on tulossa myös ja siellä varmastikin teennäisesti minulle hymyilee ja leikkii hyvääkin tuttua, vaikka todellisuudessa halveksii minua ja pelkää sitä, että hänet "paljastan".


Yhyy  1

Postimies kävi äsken tuomassa postin, virnuili ilkikurisesti ja sanoi minulle naureskellen "tänään et saa mitään"

Tosin hetken aikaa mietin, että olisin heittänyt hänelle ennen kuin hän totesi minulle mitään, että etkös sä anna mulle mitään tänään.

Joudun elää puutteessa siis.


Olen keksinyt miesten karkoitusreseptin  6

Eli how to loose a cityläinen runkkari in a year

Jeih. Vihdoin ja viimein alkaa miesten läähätysviestin lähettäminen loppumaan. Haluatko tietää miten Minä siinä onnistuin, no minäpäs kerron:

a)kirjoita lyhyt ja ytimekäs käyntikortti, jossa ilmenee, ettet halua yhteydenottoja.

b)kirjoittele keskusteluihin AKTIIVISESTI kuinka haaveilet pääseväsi nussimaan eläimiä, ja kuinka tykkäät fistata ukkoja perseeseen, kerrot myös siellä kaikki lävistyksesi ja muut perversiot. Mainitset myös muut seksinsaran mielenkiintosi sekä muista korostaa joka postauksessa, että diggailet upottaa strap-onisi miesten ahtereihin. Ole muutenkin toooooosi vittumainen keskusteluissa ja auo päätäsi kaikille.

c)rupea seurustelemaan toisen "kaikkien tunteman ja vittumaisen" keskustelijan kanssa.

d)pistä kuvagalleriaan kuvia lemmikkieläimestäsi irstaissa asennoissa ja kuvateksteiksi vihjailevia sanoja.



Tilanteita, jolloin pitäisi pitää suu supussa  3

Olen nyt useampana aamuna joutunut allekirjoittaa postipojan tuoman paketin vastaanottolapun. Tänään sitten naureskelin tuolle pojalle, että hirmu mukavaa, että sä tuot mulle näin paljon paketteja ja kiitin lopussa, kun taas sain häneltä.

Olin tarkoituksellani kaksimielinen, tosin toivottavasti tämä tapaus ei kuvittele, että hänestä olisi kiinnostunut. Tykkään vain pistää nuoria ja vanhempiakin poikia hämilleen x)


Tästä löytyy jokanaiselle sopivia miehen korvike  3

ROPELOOTTORI

On vuoteeseen asetettava laite, joka aina saatuasi unen päästä Kiinni, alkaa väkisin tunkeutua saman peiton alle takapuolesi kohdalta.

AUTOMAATTINEN KANAVANVAIHTAJA

Televisioon kytkettävä musta laatikko, joka katkaisee välittömästi katsomasi ohjelman, jos toiselta kanavalta tulee toimintaleffa,formulaa, jalkapalloa tai muuta urheilua. Ellei tule, se räpsäyttää
säännöttömin väliajoin auki teksti-tv:n ja selaa joka kerta läpi kaikki urheilutulokset.

PYYKINVÄRJÄÄJÄ

Haaveiletko miehestä, joka auttaa kotitöissä ? Tämä on sinun
laitteesi! Kyseessä on väripatruuna, joka pesuainelokeroon asennettuna laukeaa ja värjää koko pyykin joko sinertäväksi tai vaaleanpunaiseksi. Patruuna ei laukea aivan joka kerta, mutta todennäköisimmin juuri silloin kun koneessa on lempipuserosi. Mainio naiselle, joka kaipaa jännitystä elämäänsä.

KARVAPÖLÄHDYS

Lavuaariin asennettava laite, joka 15 minuutin sisällä siitä kun olet pessyt pesualtaan, pöläyttää puhtaalle posliinille partakarvan pätkiä. Luxusmallissa on lisävarusteena hammastahnaläiskitin, joka ruiskii hammastahnaa oikein asennettuna jopa parin metrin päähän.

KAUPPAKESKUSVALITIN

Kännykkään kytkettävä toiminto, joka ryhtyy päästelemään
epämiellyttäviä marisevia ääniä, jos viivyt liikkeessä yli 5 minuuttia. Lisälaitteena saatavissa myös rähisevä saldorajoitin.

OSTOSHÄLYTIN

Luotto- tai pankkikorttiin ohjelmoitava toiminto, joka saa kortin lukulaitteen ulvomaan, mikäli kortilla yritetään maksaa lasten- tai naisten vaatteita, meikkejä, kenkiä tai muuta ruokaa kuin makkaraa. Hälytin pysyy hiljaa, kun sillä maksetaan porakonetta, työkaluja, autotarvikkeita tai tietokoneen lisäherkkuja.

ESIKÄSITELTY SANOMALEHTI

Aamun lehden voi nyt tilata esikäsiteltynä siten, että etusivun tilalle on taitettu urheilusivut ja yksi sisäsivu on ylösalaisin ja väärässä paikassa. Lehti on myös esirutattu mahdollisimman paksuksi möykyksi.

VISKIBASSO-VIESTIPALVELU

Palvelu, joka toimittaa kännykkääsi päivän mittaan viestejä, kuten: "En ehdi syömään", "Piipahdan poikien kanssa kaljalla", "Hae auto korjaamosta", "Sori en ehtinyt kauppaan", "Hae sinä lapset tarhasta", "Miksi kaikki sukkani ovat pyykissä", "Olet unohtanut silittää paitani".

MURUSTIN

Laite, joka aamulla lähdettyäsi töihin levittää leivänmuruja pöydälle ja lattialle. Tämä huokea laite on jokaisen sinkkunaisen minimivaruste.

AJANSYÖJÄ
Luxus-paketti, joka sisältää kaikki yllämainitut toiminnot ja vielä paljon muuta yllättävää.

Eikä tässä vielä kaikki:
Lisäksi saat anoppipalvelun, joka käy vähintään kerran viikossa silmäilemässä kotiasi halveksivasti ja joka tekee ylivoimaisesti parempia lihapullia kuin sinä.

Eikä tässäkään vielä kaikki:
Juuri kun alat tottua Ajansyöjääsi, se rullaa ulos ovesta ja liimautuu magneetin lailla nuorempaan sinkkunaiseen. (Anoppipalvelu jatkaa siitä huolimatta käyntejään sinun kotonasi ja kertoo pyytämättä yhä uudestaan,
miksi et alun perinkään ollut sopiva omistaja Ajansyöjälle).


Hysteriaa  2

Mulle iski eilen ihan älytön hysteriakohtaus. Käkätin niin paljon, että meinasin tukehtua, tai vähintään saada happivajeen. Tila johtui vain väsymyksestä ja onnesta.

Muru katseli töllöstä snookeria ja mä vietin aikaani missäs muuallakaan kuin Cityssä. Naureskelin omille tyhmille jutuille ja niille mielikuville mitä ihmisillä on musta tuolla keskusteluissa. Olisi ihan oikeasti helvetin hauska tietää, millaisen kuvan olen tuolla luonnut noilla persefetissikirjoituksillani yms muilla yliampuvilla heitoillani. Ihmiset kuvittelevat, ainakin eilisen perusteella, että tykkään fistaa ihmisiä perseeseen x)
Ja luultavasti muutama muu tapaus kuvittelee mun harrastavan eläinten kanssa seksiä. Pitäisköhän oikeasti alkaa miettimään mitä tuonne näpyttelee...näääh!


Ylläpidolle ja muille  7

Tapahtumien kulku:

Tutustun ihmiseen, joka vaikutti alkuun hauskalta. Jätän hänet, koska hän pelotti minua. Hän oli mm. eräs ilta vakoilemassa minua pimeässä puskassa, kun tulin kotia tuolloin kun vielä tapailtiin.

Jatkan Cityn keskusteluissa kirjoittelua normaaliin tapaani.

Kuulen, että tämä tapailemani entinen tapaus jauhaa minusta selän takana paskaa, en ihmettele tuota, koska teki sitä jo minun aikanani kun selitteli muista cityläisistä mulle. Että kuinka hänessä ollaan roikuttu, ja kuinka häntä ollaan riivattu.

Kirjoitan blogiini tekstiä eräästä tapauksesta, jota tapailin ja haukun hänet pipipääksi. Tämä tapaus, jonka aiemmin jätin, laittaa minulle pikaviestejä, mutta en voi niihin vastailla koska on laittanut minulle estot.

Kirjoitan sanottavani blogiin.

Saan useita tekstiviestejä häneltä, jossa hän uhkailee minua. mm. että älä ihmettele, jos on kirjautumisongelmia seuraavan 48h:n jälkeen, tai että sinuun ollaan yhteydessä neljästä eri tahosta, että odota vaan mitkä nämä tahot ovat, että häneltä ollaan kysytty haluaako sovitella asian-eikä siihen suostu. Selittää kuinka tulen huomaamaan sen, että hän hoitaa asiat eri tavoin kuin minä, ja että olisi voinut tehdä asiat julkisesti. Niin, yhtä julkisesti, kuin teki entisen tyttöystävänsä valokuvan kanssa kun murtautui tytön sähköpostiin ja lähetti sen kaikille tytön työkavereille. Hän tuosta"jäynästään" minulle kertoi aikanaan hymyssä suin, itselleni tuli lähinnä hänestä häiriintynyt olo. Ei kukaan terve tee tuollaista sairasta asiaa kenellekään.

Niin ja eräs toinen naispuolinen tapaus oli hänelle rahaa velkaa, niin tämä tapaus kertoi minulle kuinka pisti Helvetin Enkeleiden(tai vastaavan ryhmän) koronkiskurin pelottelemaan tätä tyttöä.

Hitto, olen mä näköjään aika piikikäs luonne, kun sain tuon suuttumaan noin pahasti. Minä, joka vain kirjoitin omia näkemyksiä netti-ihmisistä ja hän veti herneet nenään niistä ja meni itkemään poliisille kuinka paha city-prkl häntä siellä morkkaa, vaikka ei käytä hänestä nimeä tai nimimerkkiään edes. Tai ylipäätään häneen viittaa missään teksteissäni.

Tämä entinen tapaus, jota tapailin, suuttuu ja uhkailee tekevänsä minusta rikosilmoituksen sekä lähettää työpaikkani toimitusjohtajalle sähköpostiviestin, jossa valehtelee minun tilaavan töissä itselleni tavaraa jota sitten varastan. Juttelen tj:n kanssa asiasta ja hän tajuaa tuon "kaverini" olevan pipipää. Olisin voinut menettää työpaikkani tästä hyvästä.

Saan saman pvn iltapvnä kutsun poliisikuulusteluun, menen sinne heti töistä päästyäni ja pokkani meinaa pettää, kyllä - tämä pipipää on tehnyt minun blogistani oikeasti rikosilmoituksen. Hassua sinänsä, koska en ole häntä blogissani edes maininnut. Puhun vain eräästä cityläisestä jota olen tapaillut. Tai no nyt valehtelen, Romanttisuus kaukana-kirjoitukseni on juurikin hänestä kirjoitettu.

Seuraavana päivänä käyn itsekin tekemässä rikosilmoituksen hänestä, hänen lähettämästään meilistä meidän tj:lle. Poliisi pyörittelee päätään ja toteaa, että minua kohtaan ollaan tehty isompi rikos.

Jatkan keskusteluissa normaaliin tapaani kirjoittelua. En kohdista mitään tekstejäni tähän "entiseen" tapaukseen.

Kuitenkin havaitsen tämän "entisen" tapailemani tapauksen kirjoituksissa pientä katkeruutta, ainakin niihin joihin olen törmännyt. Entiseen siinä mielessä "-merkkien sisällä, etten mielestäni hänen kanssaan edes seurustellut, kun hän taasen piti minua tyttöystävään. Eihän meillä ollut edes seksiä, kun ei tällä tapauksella seisonut minun kanssani. Minulle seksi on se merkki, että seurustellaan. Eikä se, että toinen vainoaa minua kotini puskissa kun tulen yöllä kotia. Ja pelästyttää minut lähettämällä viestiä, että on pihalla ja näki minun tulevan kotian.

Saan anonyymiltä tapaukselta kommentteja blogiini erilaisista asioista, arvaan kuka nimimerkin takana on. Olen ylläpitoon yhteydessä, koska en kaipaa tuollaisia uhkailuita.

Saan eilen anonyymiltä kommentteja keskusteluihin, sellaisista asioista, joista tietää tasantarkkaan vain yksi ihminen. Tämä mun "rakas pipipääni". Olen jälleen yhteydessä ylläpitoon, koska saan selkeitä uhkailuita keskusteluihin.

Pistää mietityttämään miten pitkälle tällaisen pipipään annetaan mennä ennen kuin hänet pistetään aisoihin?

Poliiseille olen jo ilmoittanut kun rikosilmoituksen tuosta kävin tekemässä reilu kk sitten, että jos mulle jotain tapahtuu, niin tietävät ketä epäillä. Ei koskaan voi olla liian varovainen tuollaisten tapauksien kanssa.

Saisi vain tuo ylläpitokin asiaan puuttua.


Pipipäät kimpussa jälleen  5

Varoituksen sana kaikille cityläisille.

Kirjoituksessani mainitun henkilön nimimerkki on muutettu pipipääksi, koska en halua paljastaa hänen henkilöllisyyttään. Sekä kaikki tekstini ovat vain omia olettamuksia, ei faktoja.

Johan tässä olikin jo hieman taukoa, että tuo yksi sekopäistä piti "hiljaiseloa"

On hän vaan sen verran häiriintynyt tapaus, että on nähnyt oikein vaivaa kiusaamisen suunnittelussa. On oikein avannut kertakäyttösähköpostin (ettei hänen ip-osoitettaan tai muitakaan asioita voi vahingossakaan selvittää), josta on pistänyt viestiä eräälle toiselle cityläiselle jossa kertoo kuinka minä ja nykyinen poikaystäväni ollaan oltu "hänen" kimpussaan jo pitemmän aikaa ja näin nyt meille "kostaa" vedoten siihen, että "pitää tämän yhden cityläisen puolia" vaikka tämä cityläinen ei häneltä ole apua edes pyytänyt. Sen verran pitää tälle pipipäälle antaa tunnustusta, että hän on ovela. Ovela, mutta mielestäni sairas.
Ote tämän luulemani pipipään kirjoituksista keskusteluissa:
http://www.city.fi/keskustelut/view.php?id=26365&total=382&offset=350

anonyymi on tämä tapaus, jota epäilen yhdeksi ja samaksi tapaukseksi tuon "entiseni" kanssa. Tosin uskon hänen kirjoittavan noi anonyymit kirjoitukset ihan muulla tunnuksella, kuin tällä vakituisella citytunnuksellaan.
En usko sitä, että hän on ollut ravintolassa pe. minua katselemassa. Ja huomasin juuri, että on keskusteluissa selitellyt, kuinka ei ole ollut koneen äärellä toviin. Taitaa vain yrittää peitellä sitä, ettei häntä vahingossakaan voisi mitenkään yhdistää siihen, että on täällä mulle vittuillut x) Tai lähinnä sitä, ettei hän ole ollut mua vaanimassa. Ei kai hänen tarvitse tulla mun mittoja katselee ravintolaan, kun minut on useasti nähnyt;)

Tämä ihminen kuvittelee olevansa joku helvetin laupias samarialainen vaikka todellisuudessa vain antaa lisää todisteita siitä, että hän on sairas. Henkisesti sairas. Aivan tolkuttoman sairas. Stalkkeri, pipipää ja impotentti.

Voisin kevyestikin uskoa, että tämä samainen pipipää, joka minua vaani aikoinaan, on sama joka nyt keskusteluissa minulle "vittuilee" . Yksi, tai oikeastaan kaksi, lausetta paljasti hänet.

Olisi ikävä olla henkisesti sairas ja sellainen, jolla ei ole oikeata elämää. Elämää eikä rakkautta.

Tuollainen ihminen löytää lähelleen hetkeksi sokean ihmisen (aivan kuten itsekin olin-hetkellisesti sokea), sellaisen joka ajattelee "onpas tuo mukavan oloinen hassu-setä jolla on kivoja juttuja ja tempauksia" sitten kun sen toisen ajatuksenjuoksu selviää lopulta, tätä tyttöä alkaa pelottamaan. Aivan kuten minua alkoi tämä tapaus pelottamaan aikanaan, kun tajusin että se katse joka hänellä oli silmissä ei ollut tervettä hulluutta, se oli sairaan ihmisen katse. Enkä ollut ainoa, joka tämän lasittuneen ja hullun katseen hänen silmissään näki.

Hänellä oli sellaisen ihmisen katse, jonka kanssa en haluaisi jäädä kahdestaan samaan huoneeseen ja minä hullu vielä häneen luotin sen verran, että annoin hänen oleilla yksinään asunnossani. Tehden ties mitä juttuja minun tietokoneellani. Kuvittelin vain, että ihmistuntemukseni pettää ja kuvittelen vain, että tuon tapauksen katse on outo.

Ei kukaan täysijärkinen ihminen voi tehdä entiselle tyttöystävälle niin, että murtautuu tytön sähköpostiosoitteeseen ja lähettää tytön nimellä tytön työkavereille alastonkuvan tästä tytöstä. Voiko joku väittää, että tuollainen teko olisi tervehenkistä?
Tuollainen asia on sellainen, että sellaisen tempauksen jälkeen herkempi ihminen voi riistää henkensä.

Mitä siis vauhkoan? Pelkään kaikkien niiden tyttöjen puolesta, jotka tuohon pipipäähän täällä cityssä ihastuvat, koska se tapaus ei kestä sitä, että hänet torjutaan. Hän ei kestä vittuilua, tai kestää, mutta sitten kehittelee tuollaisia sairaita asioita. Esim juurikin, että murtautuu toisen sähköpostiin ja lähettää arkaluonteistä sähköpostia sen työkavereille.
Hän teki minullekin erittäin paljon hallaa eräällä sähköpostiviestillä. Onnekseni henkilö, joka viestin sai, tajusi että lähettäjä on sairas.

Haluan siis vain muistuttaa teitä rakkaat cityimmeiset, että täällä voi liikkua mieleltään oikeastikin pipipäitä. Minulla on mielestäni kokemus erittäin ei_tervehenkisestä_tapauksesta.


Hieman helpotusta

Olen eilisen ja tämän päivän vaihdellut pikaviestejä perjantain tiimoilta tapaamisessa olleiden kanssa.

Olin itse siinä uskossa, yhden henkilön puheiden perusteella, että olisin imutellut kiihkeänä suurinpiirtein kaikkien miittiläisten kanssa, siis muidenkin kuin vain Eevin ja Kristiinan kanssa ja ihmettelin kovasti sitä, etten muista asiasta mitään.

Toki minulla on osittainen muistikatkos illasta, joka johtui tasan tarkaan siitä kun otin Kuikassa pari vodkasnapsia, siiderin ja sen helvetin tequilasnapsin. Ja tämä ajoittui siihen "Pusurinkiajankohtaan" Sen vielä itsestäni uskon, että yritin saada pusurinkiä pystyyn, koska olen tuollainen pelleilijä luonne. Mutta se kiihkeä imuttelu jonkun muun miehen, kuin poikaystäväni kanssa, se tuntui käsittämättömältä. Täysin minun luonteenvastaiselta toiminnalta.

Sain siis horottelua siitä, kun olin muka imutellut Hallusinaation kanssa pitkään ja hartaasti se tuntui vain käsittämättömältä touhulta minulta. Ei meinaan kuulu ollenkaan tapoihini suudella tuntemattomia miehiä, ei varsinkaa suulle:/ Poskipusuja nyt tykkään jaella immeisille eikä siinä pitäisi olla mitään pahaa?

Hallusinaatiolle pistin pahoitteluviestiä asiasta ja hän vain naureskeli, etten mä ole häntä suudellut kuin poskelle ja vissiin korvalle, että suuteli kyllä jonkun kanssa mutta se joku ei ollut minä. Itse taas muistan suudelleeni vain Eevin ja Kristiinan kanssa, kun haluttiin hieman kiusaa poikia. Ja yhden tytön kanssa, joka oli selvinpäin tuolla, tänään vaihtelin illasta pikaviestejä ja hän näki tilanteen, kuten itsekin sen olen ajatellut-leikkimielisenä pelleilynä.