Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2006.

Uusi vuosi uudet kujeet  1

Tänään syrran kanssa pähkäiltiin uuden vuoden ohjelmaa. Kummankin kaverit ovat lisääntyneitä ja pariutuneita, alkaa olemaan hieman vähissä tekemiset uutena vuotena. Kaikki muut kun viettävät tuon juhlan seesteellisesti perheen kesken kuohuviiniä sivistyneesti siemaillen. Tai sitten kuten osa kavereistani, tekemällä töitä!

Ihan ahdistavaa, kun kaikki kaverit on ihan perhevammaisia. Ihan kuin se olisi joku tarttuva tauti, kun ei ole itse naimisissa saatikka perustanut perhettä. Ei noista kavereista nykyään kuulekaan juurikaan mitään. Vittu, sitten kun itse joskus perheen perustan niin en jumakiuta rupea patsastelemaan.


Hiljaista tapausta  9

Harvemmin sitä on näin hiljaista tyttöä KT:n keikan jälkeen.

Juuri tultiin Lahdesta kotia. Keikan lopulla raahauduin anniskelualueelle ottamaan vettä. Iski armoton jano. Siinä vettä siemaillessa joku poika pysäyttää mut, kun tunsi pakottavaa tarvetta kysyä olenko mä se suojelusprkl. Toki olisin voinut valehdella, mutta en jaksanut. Myönsin syyllisyyteni ja tiedustelin hänen nimimerkkinsä, tuttu nimimerkki hälläkin.

Keikan loputtua samainen tyyppi tuli kertomaan, etten ole yhtään niin vittumaisen näköinen livenä, kuin minkä kuvan olen netissä itsestäni antanut. Olisi pitänyt tajuta sanoa siihen, että se johtunee siitä että mulla on aivan järkyttävä krapula mutta totesin vain, että ulkonäkö pettää ja hymyilin vienosti oksetusta pidätellen.

Eikä tämä krapula niinkään olisi näin paha, jos ei olisi henkistä morkkista.

Tuossa kotimatkalla mietin sitä, että meillä on kavereiden kanssa ollut aina kännissä joku ihme tapa yllyttää muita ihmisiä pussaamaan. Aikoinaan Maaritin kanssa kun oltiin kahdestaan radalla niin alettiin pussailemaan keskenämme, kun haluttiin että meidän pöydässä olevat miehet olisivat alkaneet imuttelemaan toisiaan myös (tätä ollaan tehty muutamia kertoja). Sitä mäkin varmaan hain takaa eilisellä ääliökäytökselläni ravintolassa. Sen vielä itselleni voisin "antaa anteeksi" kun pussailin tyttöjä mutta että piti vittu alkaa vielä joitain poikiakin pussailla, sitä en ymmärrä. Arg. Ihminen voi olla sitten dorka, kun on nuppi viinasta sekaisin.


Jomotusta  2

Ihmeen "hyvä" happi, vaikka tuli eilen vedettyä aivan luokattoman paljon viinaa. Muistaakseni vedin ravintolassa kolmisen vodkasnapsia, yhden tequilan, muutaman siiderin...ja himassa vedin pohjiksi 1,5litraa siideriä ja pari vodkakolaa.
Ja voi juma, että olin aivan järkyttävässä kunnossa.

Anteeksi kaikille, joita pussailin. Eilen oli taas pusu-mode päällä. En uskalla katsoa laukkuani, mitä kaikkea siltä on kadonnut, enkä varsinkaan kameraani saati muiden ottamia valokuvia x)

Oli mukavasti cityläisiä liikenteessä, aika monta sellaistakin jotka eivät olleet ilmoittaneet tuonne tulemisesta ja muutama sellainen jotka ovat jo entuudestaan mulle siinä mielessä tuttuja, että olen heidän kanssaan vaihdellut pikaviestejä. Niin ja näin mä yhden pitkäaikaisen mesekamurinkin, Harrin, tuolla:) Ollaan Harrin kanssa tunnettu viitisen vuotta, eikä olla koskaan nähty.

Paahde onnistui kaatumaan kotimatkalla, kun juostiin taksille, ja sillä meni alahuuli aika rikki. Yritettiin sitä Tikkurilassa paikkailla, desinfiointiainetta mulla ei ollut, mutta viinalla se puhdistettiin ja teipattiin haavateipillä. Ei vain taitanut tuollaiset haavateipit siihen haavaan auttaa. Mua vituttaa Paahteen puolesta ihan helvetisti:( Mä olen yleensä se, joka teloo itseään. Mä olisin saanut kaatua. Mulla on noita arpia jo muutenkin, ettei yksi olisi ollut enää pahitteeksi.

Mun tarttis olla kolmen tunnin kuluttua reippaana ja syömäkunnossa. Mua vaan janottaa ja päätä jomottaa.


Kännykkäruletti  5

Arg.

Mulla on tällä hetkellä käytössä kolme kännykkää. Yksi noista on työluuri, toinen mun oma puhelin ja kolmas varapuhelin, kun hain eilen prepaid-liittymän tuon citymiitin vuoksi, kun en halua jaella omaa nroani nettitapauksille. Jouduin hieman säätämään noiden sim-korttien kanssa, nyt en sit enää muista mikä sim-kortti on missäkin puhelimessa x)





Roskapostia  5

Yllättäen viime kuukausien aikana mulle on alkanut ilmestymään työsähköpostiin roskapostia. Jotensakin "outoa", koska en ole työsähköpostiani juurikaan jaellut, että nyt yht´äkkii sinne on alkanut satelemaan roskapostia. Eikä sinne ole viimeisen parin vuoden aikana mitään roskapostia tullut edes. Aika halvat huvit tällä eräällä, jos on mun sähköpostiosoitetta jaellut jonnekin pornosaiteille. Lapsellista touhua tuollainen. Nooooooh, siinähän lisäilee, jos tuollaisesta kiksit saa.