Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2007.

Onko pakko jos ei haluu  1

Onko ihan pakko lähtee töihin jos ei haluu ja jaksa ja kiinnosta?

Tuntuu ihan siltä, että silmät on muurautunut kiinni ja täynnä jotain saatanallista unihiekkaa. Onneksi on perjantai, voi huomenna nukkua niin pitkään kuin kykenee. Sit voikin jo innostua varastokopin raivaamisesta ja syöpöttelystä.

Huoh. Kai se pitää lähtee heittää aamulenkki ja siitä hyppää junaan ja töihin. Arg.


Maku meni  7

Olen katsellut Idolssia muutamia jaksoja, en juurikaan tuota seurannut alkukarsintojen aikoina, oikeastaan vasta viimeiset kolme jaksoa olen katsonut alusta loppuun.

Alkuun pidin tuota Aria helvetin hyvänä tyyppinä, mutta tämän iltainen kiukuttelu tuomareille oli liikaa. Miten tuo kehtaa ruveta väittelemään tuomareiden kanssa siitä, että kuinka monipuolisesti hän laulaa. Jätkä vetää pelkkää heviä, eikä anna itsestään mitään uutta.

Toki hän osaa laulaa helvetin hyvin, mutta sillä on asenteessa parantamisen varaa aika rutkasti. Luulisi tuolla äänellä pystyvän laulaa muitakin biisejä, kuin vain heviä. En usko, että hän tulee voittamaan kisaa, koska kyllä tuo ohjelmaformaatin takapeikot pitävät huolen, ettei se tule voittamaan.

Tuollainen idoli ei olisi kovin hyvä esikuva nuorille. Roikkuisi viikosta toiseen seiska-lehdessä känniörvellyksistään ja sekoiluistaan.


Muisti viinasta  3

Mistähän sekin johtuu, että joillain menee viinasta herkemmin muisti kuin toisilla?

Olen havainnut itsestäni sellaisen piirteen, että varsinkin kirkkaita juodessa, saattaa korvien välistä kadota useita tunteja illan tapahtumista taivaan tuuliin. Kun sit taas jotku voi vetää ihan överi jurreja ja silti muistaa lähes täydellisesti mitä illan aikana on örveltänyt.

Epistä.


Källejä  3

En nyt tiedä oliko joku niin huumori-veikkoja töissä, että oli tahalleen jättänyt ketsuppipurkin korkin huonosti kiinni, vai oliko se silkka vahinko, mutta pesin äsken juuri naamani ketsupista.

Mulla oli makaronilaatikkoa eväänä ja ketsuppi-fanina tietenkin laitoin siihen ketsuppia. Otin ketsuppipurkin jääkaapista ja rupesin vatkaa sitä kaksin käsin ja se kortti irtosi. Onneksi ei sentään koko purkin sisältö tullut naamalle. Vai noin desi.

Pitääkin muistaa pistää vahinko kiertää joskus...




Muuttohinku  14

Hitto, että tekisi mieli muuttaa pois nykyisestä asunnosta. Ärsyttää, kun se asunto joka olisi ollut unelmien täyttymys meni nokan edestä :(
Siinä olisi ollut oma kivan kokoinen piha, järkevämpi keittiö kuin tämän hetkisessä läävässä, kaks vessaa ja juuri rempattu kylppäri. Ei olis tarvinnut stressata kissanhiekkapalleroiden kylpyhuoneen lattialle leviämisestä, kun olisi kissa saanut oman veskin.

Näin viime yönä jo untakin muuttamisesta. Liekkö asiaan vaikuttanut se, että eilen illalla sain hirveän siivouskohtauksen ja heittelin taas jätesäkillisen verran tavaraa roskiin. Viikonloppuna olisi tarkoitus raivaa varastokoppi, tai ainakin katsella mitä sieltä vois heittää helvettiin. On sitten mukavampi muuttaa, kun tietää ettei nurkissa loju mitään sellaista, jota ei tarvitse.


Parempaa paikkaa saa etsiä  1

Kävin aamulla verikokeissa. Menin odottamaan terveyskeskukseen pääsyä jo ennen seitsemää ja silti mun edellä oli kymmenen muuta tapausta. Kun lopulta ovet avattiin lähdimme söpössä jonossa talsimaan kohti labraa.

Edellä meni sellainen harmaa, vanha papparainen. Hän sitten sai jonkinlaisen sairauskohtauksen ottaessaan jonotusnumeroa ja lähdin etsimään sairaanhoitajaa. Meinasi olla aika mahdoton tehtävä, mutta löytyi sellainen sitten lopulta. Yhtään lääkäriä ei talossa vielä tuohon aikaan ollut. Papparainen siinä sitten tokeni ja hänet vietiin lepäilemään ja odottamaan lääkärille pääsemistä. Parempaa paikkaa saa etsiä, jossa soisi saavan sairauskohtauksen:)

Lähes puolen tunnin jonotuksen jälkeen tuli mun vuoro mennä piikitettäväksi ja kun näin, että musta otetaan kuusi putkiloa verta, nauroin hoitajalle että mä olen sitten varmaan seuraava potilas joka on jalat kohti kattoa kun tuon verran verta pitää luovuttaa varsinkin kun olen ollut 13tuntia syömättäkin. En ihme kyllä pökertynyt, vaikka olikin suhteellisen heikko olo.



Kähmintää  3

Kotimatkalla onnistuin jälleen nolaamaan itseni. Nousin junassa ylös seisomaan hieman ennen Puistolan juna-asemaa. Seisoskelin siinä ulko-ovien läheisyydessä, kun juna oli jo pysähtymäisillään, rupesin laittaa reppua selkääni. Onnistuin tuossa tilanteessa jotenkin kourasee mun takana seisoneen ukon kasseja. Tai no hipaisin sillein nyrkillä niitä. En kauheasti kehdannut jäädä pyytelemään anteeksi tapahtunutta, vaan pakenin vähin äänin paikalta heti kun juna lopulta pysähtyi.