Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2007.

Seksikumppaneiden valintaperusteet  1

Olen jo jonkin aikaa ihmetellyt tiettyjen ihmisten tapaa valikoida seksikumppaneita elämässään. Asiassa ei sinänsä ole mitään väärää, niin pitkään kun sitä tekevät vain sinkut ja jos pidetään huolta ehkäisystä (kondoomien käyttö suositeltavaa). Mutta olen kiinnittänyt huomiota naisiin, siis varattuihin sellaisiin, jotka ovat valmiita pettämään elinkumppaniaan netti-ihmisen kanssa vain sen tähden, että sillä on iso muna.

Voiko munan koko toimia herkullisena houkuttimena sille, että pitäisi pettää kumppaniaan? Voiko joku oikeasti harrastaa seksiä ihmisen kanssa, jota kohtaan ei tunne mitään muuta kuin munan himoa?

Valitsevatko ihmiset seksikumppaninsa oikeasti sukupuolielinten koon mukaan?





Tilanteita joissa ei tiedä miten päin pitäisi olla  4

Oletko koskaan yrittänyt jutella ihmisen kanssa, jonka toinen silmä katsoo itään ja toinen länteen? Minä olen. Siinä tilanteessa on usein meinannut pettää pokka, tai on vähintäänkin miettinyt kumpaan silmään pitäisi katsoa, kun toinen katsoo vasemmalle ja toinen oikealle.

Huoh. Onneksi itsellä ei ole ihan noin pahaa karsastusta. Voisi olla vaikeuksia kajalin laiton kanssa.


Ruslanas julkaisi sinkun  1

URA KÄYNNISTYI Ruslanas Kirilkinas julkaisee ensimmäisen sinkkunsa Suomessa. (ATTE KAJOVA)

Idolsista tuttu Ruslanas Kirilkinas on jälleen askeleen lähempänä unelmaansa. Hän julkaisee ensimmäisen sinkkunsa Price of Freedomin.

- Nauhoitin kappaleen viikonloppuna. Kyseessä on popsävytteinen biisi. Rakastan sitä, Ruslanas kertoo.

Kappaleen julkaisun takana on mainostoimisto Taivas ja se on Kari Haapalan käsialaa. Ruslanas esitti biisin sunnuntaina helsinkiläisessä DTM-ravintolassa.

- Yleisö rakasti kappaletta, Ruslanas hymyilee..
(***Ylläri, että homobaarina tunnetun baarin yleisö "rakasti" Ruslanaksen biisiä.***)
- Unelmani on toteutumassa. Haaveilen, että pääsisin vielä julkaisemaan kokonaisen albumin.

(***Tällaisten artistien vuoksi, en kuultele radiota!!.***)

http://www.iltalehti.fi/viihde/200703065818242_vi.shtml


Tapahtui eilen Tikkurilan juna-asemalla  1

Odottelin illalla R-junaa, kun yht´äkkiä jostain tulee joku nuori poika joka alkaa huutamaan jotain ihme läppää asemalla vastapäisellä raiteella junaa odottaville. Ensin ajattelin, että se pelleilee joillekin kavereilleen, mutta näin ei ollut. Se vain alkoi vetää ihan ihme saarnaa siinä yksinään.

Mä sitten tongin mp3-soittimeni repusta ja pistin kuulokkeet korvilleni. Mun lähellä oli joku vanhempi nainen, joka naureskeli ja heitti mulle jotain. Otin kuulokkeet pois korviltani ja sanoin hänelle, etten kuullut, koska kuuntelen musiikkia tuon ääliön vuoksi. Nainen totesi uudelleen, että luuleekohan tuo poika olevansa fiksukin. Sanoin, että toivottavasti ei. Jatkoin musiikin kuuntelua.

Tämä poika lopetti saarnaamisen hetken kuluttua ja käveli ohitseni, otin toisen nappikuullokkeen pois korvastani ja sanoin hänelle "kannattais varmaan ottaa lääkkeet säännöllisemmin" se selitti siihen jotain sinisistä napeistaan, mä pistin vain kuullokkeet takaisin korvilleni ja sanoin varmaan suhteellisen suureen ääneen "Mä näen vaan kun sun suu liikkuu, en kuule mitään koska kuuntelen musiikkia" samalla tein pantomiimiesityksen sormillani ja annoin hänen lukea huuliltani sanat "pälä pälä pälä"

Muutama lähellä seisonut immeinen rupesi hymyilemään tälle heitolleni.

Ihme avohoitopotilaita taas liikenteessä.


Oppia cityläisille yhteydenottoihin  3

Sain aivan ihanan sähköpostiviestin eräältä mieshoitajalta, ottakaas tästä pojat mallia:

Otsikko: "Viitaten tapaturma-alttiuuteesi ja heikkoon immunipuolustukseesi :)

Sairaanhoitajana olen huolissani sun turvallisuudestasi. Joten jos joskus harkitset oman hoitajan ja suojelusenkelin palkkaamista, ota allekirjoittaneeseen yhteyttä. Saattaa silti olla etten hirveesti kyllä hingu keikoille mukaan, ne ei oikein kiinnosta, mutta urheilullisissa riennoissa kyllä;) Turvallisuusterveisin ***** PS. Mikäli ennusteisiin uskomista ja tilastotieteilijän tekemän laskelman mukaan, tulemme tapamaan joka tapauksessa, ennemmin kuin myöhään. Valitan:D"

Tuosta mallia pojat, jos haluatte herättää jonkin netti-immeisen mielenkiinnon. Niin älkää lähestykö naisia lähettämällä sukuelimistänne valokuvia ja kysellen, kelpaisko Iso Jorma. Vihjaten tietenkin myös, että Jorma ei ole tässä tapauksessa etunimi.

Valitettavasti jouduin antamaan kyseiselle hoitajalle rukkaset, koska en täältä seuraa ole etsimässä:) Mutta tuo viesti piristi oikeasti lauantaiaamun alkavaa krapula-olotilaa.


Muistilistalle  1

Muista poistaa kamerastasi kaikki irstaat valokuvat, ennen kuin annat jonkun muun ottaa kamerallasi valokuvia.

Rupesin katselemaan äsken viikonloppuna kamerallani otettuja valokuvia. Olin antanut porukoiden ottaa valokuvia tuolla mun järjestelmäkamerallani, enkä ollut tajunnut katsoa, onko siellä mahdollisesti mitään vanhoja kuvia. Pahoitteluni kuvia mahdollisesti katsoneiden henkisistä traumoista.

Noh, tällä kertaa ei sentään ollut mitään tissikuvia sentään kamerassani, vain mun possu-pikkuhousukuvia.