Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2008.
Seuraava

Veikkauksia - Koska Ile on taas otsikoissa?  6

Sitä aina kuvittelee ihmisistä sitä, että he oppivat virheidensä kautta. Myös itsestään, mutta varsinkin muista ja erityisesti ministeritason tapauksista. En edes muista kuinka monta kertaa Ilkka Kanerva on ollut otsikoissa tekstiviestittelyistään, mutta ainakin tulee mieleen muutama bimbotapaus tästä lähivuosilta.

Ihminenhän Ikekin vain on ja se on hänen oma yksityisasiansa, miten elämänsä elää, mutta kuinka tyhmä pitää olla että aina vaan uudelleen ja uudelleen sortuu samaan paskaan? Kerran tai kaksi vielä ymmärtää, mutta kolmas julkisuuteen tekstareiden avulla julkisuuteen pyrkivä eukko on jo typeryyttä ja naisten aliarvioimista.

Jos nainen tekee työkseen stripparin/tanssijan hommia hänen voisi olettaa olevan huomionhakuinen ihminen. Jos mies on ministeri ja tunnettu entuudestaankin hieman lennokkaista tekstiviesteistään eri naisille - jotka ovat tulleet julkisuuteen "Sain Ileltä tekstareita"-tyylillä seiska-lehtien lööpeissä yms, niin kuinka tuollainen ihminen (joka ei voi olla tyhmä, onhan hän ministeri) voi kuvitella että joku tanssijablondi tekisi poikkeusta tuossa julkisuudenhakuisuudellaan? Totta helvetissä tuollaista ryppyistä vanhaa ministeriukkoa käytetään hyväksi, että saadaan se oma vartti julkisuutta tai hieman mainosta omalle pornoelokuvalle, tai muuta vastaavaa.

Toivottavasti oli edes kaiken väärti ja että Ilellä oli kivaa koko rahan edestä.

Sitä en kyllä ymmärrä, miten tuollainen asia voi vaikuttaa siihen, että voi saada potkut töistään, koska eihän tuo vaikuta työtehtäviin millään muotoa jos hän on kuitenkin tehnyt työnsä miten on pitänyt. Mutta ehkä Katainen ajattelee, että on puolueen hyväksi, että tekevät tuollaisen ratkaisun, ettei se vaikuta tuleviin vaaleihin/puolueen kannatukseen.

Enpä haluaisi olla Ilen eukkonen tällä hetkellä... Voisi hieman vituttaa, jos ukko olisi laitellut tämän kaltaisia tekstareita toiselle naiselle. Mutta mistä sitä tietää, millainen suhde heillä on, voihan se olla että tuo Ellu hyväksyy tuollaisen touhun, mutta en usko että kovin moni nainen tuollaista hyvällä katsoisi.

Sanonta "Sitä saa mitä tilaa" on oikein osuva tässä tapauksessa. Kohu-Johannalla on varmasti paljon "uusia ystäviä" tämän kohun jälkeen, mahtaa eukkoa vituttaa se, mitä hän sai touhuillaan aikaan. Ainakin olisi syytä vituttaa. Mutta eipä hän näytä kauheasti ottavan vastuuta teoistaan.


Seuraava