Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2008.
Seuraava

Ohi on!!  1

Mistä tietää että on töttöröö?

Siitä, että pistää polkupyörän tiedostamattaan lukkoon ja lähtee työntää sitä eteenpäin...

Mulla on aina tapana, kotia tullessa, viedä polkupyörä etupihan kautta rappukäytävään säilytykseen. Yleensä tongin ulko-ovelle mentäessä avaimia repusta ja otan samalla polkupyörän lukon laukusta ja pistän sen pyörän stongalle roikkumaan ja odottamaan ovenavausta ja pyörän lukitsemista sisäpuolella rappujen alapuolella.
Tulin tuossa tosiaan kotia, nostin polkupyörän ulko-oven rappusien yläpäähän, aloin tonkimaan repusta lukkoa ja avaimiani. Avasin ulko-oven ja lähdin työntää fillaria rappukäytävään. Ihmettelin miksi fillari ei liikkunut eteenpäin jouhevasti ja katsoin takarengasta - olin pistänyt lukon kiinni tiedostomatta itse asiaa. Hieman hämärä olo tuli.

Pitänee yrittää nukkua hieman paremmin ensi yö, kuin viimeiset neljä yötä:D Alkaa jo hirvittämään nämä tempaukset, joista ei ole itsellä mitään havaintoa.


Pohjelihaksien krampit  5

Ei voi muuta sanoa, ku jotta voi vittu että vihaan pohjelihiksien kramppeja. Tänään oli (yllättäen) kummankin kintun pohkeet aivan krampissa. Puolilta päivin luovutin ja menin ensiapuun hakee kylmägeeliä, ajattelin että voisin itse levittää moista mömmöä jalkoihin - ja mitä vielä - menin kysäsee voidetta niin sain siinä sitten vartin pohjehieronnan (+jaloissa olevien mustelmien ihmettelyn) kaupanpäälle x) Helpotti kummasti tuskaa, mutta taas alkaa vetää kramppia kumpaankin jalkaan. Pitää ottaa kourallinen magnesiumia, kuussatasta buranaa, hieroa voltarenia pohkeisiin, zirdaludia naamariin ja unta palloon, josko se siitä helpottaisi.

21,5h takana, 21 jäljellä.


Seuraava