Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2008.

Mitä v*ttua?!?  7

Voisiko joku kertoa, mitä h*lvettiä tuohon kissanruokaan on pesiytynyt/mitä sille on tapahtunut, kun pistin tuon eilen likoamaan ja äsken kun tulin kotia ja ajattelin heittää tuosta ruuanjämät pönttöön, niin "kuution" malliset kissanruokapallerot oli muuttunut tuollaiseksi madon näköisiksi.

Pistin eilen kissanruuanjämän likoo veteen...mitä vittua siihen on tullut yön aikana?!?
Pistin eilen kissanruuanjämän likoo veteen...mitä vittua siihen on tullut yön aikana?!?


 3

Musta on aina kiva, kun asiakas alkaa kiroilemaan mulle. Äsken tuli puhelua "Oikein hyvää päivää. Mitä vitun **** *** tänne ollaan tulossa tekemään" Vastasin siihen kylmän rauhallisesti hyvää päivää ja ettei meillä tehdä mitään vitun **** ****.
Mukava kuunnella ihmisten reaktioita, kun heille kiroilee takaisin, tuo tapaus ainakin meni hetkeksi hiljaiseksi. En pysty ymmärtämään, miten kukaan soittaa minnekään tuolla asenteella ja vielä sellaisesta asiasta joka ei ole meidän vika edes.


Vahingonilo paras ilo  2

Otin töihin habanerosipsejä ja jätin tarkoituksella tuon pussin avattuna työpöydälleni, koska tiedän että joku kuitenkin himoitsee noita sipsejä.

Ei mennyt pitkäänkään kun Timppa tuli tuohon pussille rapistelee ja otti kourallisen sipsejä, naureskelin siinä että syöt sitten kanssa ne kaikki. Duunikaveri laittoi sipsin suuhunsa ja alkoi valittelemaan että onpas näissä potkua.

Hitto, että repeilen täällä nyt sille, kun se on ihan hiestä märkä ja valittelee poltetta:D Kannattaako mennä kysymättä toisten sipsipusseille!!



Mitähän seuraavaksi  5

Kun menin loman jälkeen viime viikolla töihin, iski hieman nuhainen ja kuumeinen olo. Nyt viikonlopun yli oli vatsan kanssa ongelmia ja ongelmat jatkuu näköjään vieläkin. Vatsassa on myllännyt nyt kolmatta päivää ja tuossa tovi sitten tein täydellisen tyhjennyksen suun ja perseen kautta. Hetken aikaa tuli hikoiltua suihkuhuoneen lattialla ja otettua samalla suihku, joka helpotti oloa.
Ja ettei turhan mukavaksi päivä mene, niin onnistuin puree kieleni alta päivällä oikein kunnolla + on alahuulen sisäpinnassa kipeä afta.

Taidan tehdä kaurapuuroa, josko se rauhoittaisi vatsaa, joka vaikuttaisi tällä hetkellä olevan manaajan riivaama.


Ideoita verikokeeseen  1

Kävin äsken antamassa putkilon verta, kun heräsi epäilyt alhaisesta hb:stä jatkuvasta väsymyksen tunteesta.

Menin labrahuoneeseen ja heitin reppuni hieman huonoon paikkaan ja tämä hoitsu joutui siirtelee sitä ja sanoi, että nyt pääsee lähemmäksi. Tokaisin siihen "joo, nyt ei tartte alkaa heittelee tikkaa" hoitsu hieman hihitteli ja nauroin, että tuo olisi kyllä mulle hyvä jäynä, kun pelkään neuloja ylikaiken, että tulisin verikokeeseen ja hoitsulla olisi tikka kädessä ja sanoisi mulle, että pysy nyt paikoillas, että osun ensimmäisellä yrittämällä...

Voi, miksi kukaan ei koskaan tee mulle jotain kunnon jäynää. Pitää itse kehitellä itselle jäyniä, joita kukaan ei koskaan toteuta:(


Taisin juuri kuuroutua  8

Olen aina halunnut kuunnella puhelimessa, kuinka lapsi huutaa äitilleen kuin pieni sika teurastuksessa x 1000 kertaa lujempaa. Vittu että koskee tärykalvoihin. Jos tulin kuuroksi, tiedän ainakin missä nuo tapaukset asuu. Jos mun (kuviteltu) napero rääkyisi tuolla tavoin silloin, kun olen puhelimessa tai ylipäätään, tunkisin sen suuhun sukan ja suukapulan. Jo loppuis rääkyminen!



Toisten syyllistäminen omista mokista  3

Mua ärsyttää ihmiset, jotka eivät suostu myöntämään omia virheitään vaan mieluummin syyttävät muita.

Hyviä esimerkkejä on ihmiset, jotka jättävät soittopyyntöjä ja kun eivät vastaa itse puhelimeensa kun soittopyyntöön vastataan ja soitellaan annettuun numeroon, on vika aina siinä jolle on jätetty soittopyyntö jos itse ei vastaa puhelimeensa. Harvoin tällaisille tapauksille tulee mieleenkään se, että ehkä he itse eivät ole vastanneet puhelimeensa silloin kun heitä on tavoiteltu.
Palaute on aina tyylillä "jätin soittopyynnön eikä kukaan ole soittanut takaisin!!" ja hyvä ettei tulla linjoja pitkin kuristamaan. Itse kun saattaisin soittaa takaisin ja sanoa, että jätin soittopyynnön mutta en ole ollut puhelimeni äärellä enkä tiedä onko minulle soitettu takaisin. Siis jos on niin, että en ole antanut kännykkänumeroani vaan lankanumeron. Kännykästä kun näkee heti, jos joku on yrittänyt tavoitella.

Samoin viikonloppuna kiehahti, kun asiakasta pyydettiin menee vaihtamaan lippu erilaiseen härpäkkeeseen niin hän alkoi valittamaan "no siitä ei ollu mainittu mitään missään!!" Sanoin hänelle, että lippujen mukana tuli erikseen kirje jossa teitä ohjeistettiin toimimaan tietyllä tavalla. Vastaus oli vain "no en minä kaikkea jaksa lukea!" Mä en kehtaisi heittää noin edes, vaan toteisin naureskellen omaa puusilmäyttä ja menisin itseeni.

Mikä siinä on niin vaikeeta myöntää omat virheet? Ei tulisi koskaan mieleenikään alkaa syyttelee omista virheistä muita.
Mun(ja varmasti asiakaspalvelijankin) mielestä on paljon mukavampi naureskellen todeta, että olen hieman puusilmä, jos en jotain tajua ja sitä kysyn joltain asiakaspalvelijalta, kuin lähteä riehumaan että asiat on hoidettu huonosti. Jos ei sitten ole kyse siitä, että en ole ollut puusilmä vaan asiat on oikeasti hoidettu huonosti. Ei sitä turhasta viitsi syitä niskoilleen ottaa kaikista asioista.

Voi kun saisi joskus luvan kanssa vedellä tuollaisia tapauksia pitkin poskia avokkaalla <3