Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2008.
Seuraava

Vuorokaudessa on liian vähän tunteja  7

Kävin eilen kirjastolla ja mukaani tarttui läjä koulutusoppaita. Ajattelin selailla niitä läpi, josko sieltä löytyisi jotain mielenkiintoista iltakurssia. Sitten aloin ynnäämään harrastuksiani, töitä ja sosiaalista "elämääni" ja sain lopputuloksesi sen, ettei vuorokaudessa ole yksinkertaisesti niin paljoa tunteja, että saisin otettua lisää tekemistä.

JV-harrastuksesta voisin tietenkin puristaa jotain tunteja pois, salista ei viitsis tinkiä, koska siitä maksaa kuitenkin sen yli 70e kuukausimaksun ja sosiaalinen elämä on muutenkin rajoittunut lähinnä harrastuksiin ja muutamaan läheiseen kaveriini, ettei siitäkään voi kauheasti tinkiä päivätöistä ja yöunista puhumattakaan.

Sinänsä hassua, että en pidä itseäni kovinkaan sosiaalisena eläimenä, koska en kaipaa mitään illanistujaisia viikonloppuisin kavereiden kanssa, tai muutakaan yhdessä puuhastelua. On oikeastaan aina riittänyt se että on yksi tai kaksi läheistä kaveria jonka kanssa voi jutella vaikka messengerissä/puhelimessa päivittäin. Mutta siinä vaiheessa, jos en saisi päivittäistä kasvotustenhöpöttelykiintiötä täyteen esimerkiksi töissä tai harrastuksissa, niin mä varmaan sekoaisin.

Joskus luin kirjan, jossa kirjoitettiin tuosta että ihminen voi olla erakkoluonteinen mutta silti, ihminen on aina laumaeläin. Ainakin terve ihminen. Ja että yksinolo ja ihmiskontaktien vähyys ei tee kovin hyvää psyykkeelle. Toisaalta, enpä usko että ihmiskontaktien riippuvuudestakaan on hyviä seuraamuksia, mutta sellainen kultainen keskitie on tässäkin varmasti se parhain.

Olen välillä törmännyt ihmisiin, joilla on aikaa vaikka muille jakaa, mutta he eivät hyödynnä sitä millään muotoa järkevästi. Istuvat vaan kotona, syövät, juovat ja pelaavat tietokonepelejä asunnossaan jossa on likaa ja paskaa ympärillä enemmän luin laki sallii. En osaisi lorvia edes kotonani ja jos olen jonkun luona, jossa on sotkuista niin tulee pakottava tarve alkaa keräilee roskia pöydiltä ja pistää niitä roskikseen.
Jos olisi sellainen päivä, ettei ole tiedossa yhtään mitään, niin siinä vaiheessa alan viimeistään tekemään perusteellista siivousta asunnossani ja pesemään pyykkejä yms puuhastelua. En yksinkertaisesti vain kykenisi istumaan telkkarin tai tietokoneen äärellä tekemättä mitään kehittävää.
Tai jos joutuisin työttömäksi, niin en osaisi vain olla kotona tekemättä yhtään mitään. Hakeutuisin hyvin nopeasti joillekin kursseille tai keksisin muuta kehittävää puuhaa, hakisin kirjastolta kirjoja ja vaikka itseopiskelisin jotain kieliä.

Kiukuttaa ihmiset, jotka eivät hyödynnä aikaansa millään muotoa fiksusti, kun itsellä taas aika ei meinaa millään riittää kaikkeen siihen mitä haluaisi tehdä.


Hohoo  6

Kolme naista, yksi single, yksi kihloissa ja yksi jo kauan aviossa ollut tapasivat toisensa. Yhdessä he päättivät keksiä jotain kivaa. He päättivät kokeilla miten he saisivat miehen parhaiten vieteltyä. He päättivät pukeutua mustaan nahasta tehtyyn paljastavaan bodyyn, korkokenkiin ja että he meikkaisisivat itsensä viettelevästi. Naiset päättivät toteuttaa suunnitelman illalla kun mies tuleee kotiin.

Seuraavana päivänä he tapasivat toisensa ja he vertailivat kokemuksiaan.

Single kertoi: Hän kertoi pukeutuneensa sovitulla tavalla ja että kun
poikaystävä tuli ovesta hän kiljahti villisti ja he rakastelivat heti neljästi suoraan eteisen lattialla ja ilta oli muutenkin ihana.

Kihloissa oleva kertoi: Hän sanoi pukeneensa sen nahkaisen mustan
bodyn ja korkokengät ja oli rajannut vielä silmät saadakseen viettelävän katseen aikaiseksi. Eteisessä odoteltuaan oli tullut kylmä joten hän laittoi sinikettuturkkinsa olkapäille ja odotteli vielä miestään. Kun mies oli tullut kotiin hän oli riisunut turkin nähdäkseen mitä naisella oli sen alla ja karjahtanut villisti ja suudellut kihlattua joka paikasta ja sen jälkeen makuuhuoneessa raksteltiin villisti kahteen kertaan.

Naimissa oleva kertoi: (Hieman pettyneellä äänellä) Puin sen upean
uuden mustan nahkaisen paljastavan bodyn, laitoin ne ihanat korkokengät ja meikkasin itseni huolella ja näytin siis tosi hyvältä ja seksikkäältä. Kun mies tuli kotiin hän meni suoraan sohvalle maata, otti kaukosäätimen ja huusi:- Kuules batman, mitä meillä on ruokana tänään?


Leipuri Hiivan tarinat vol1  2

\o/ Sain toisen antibioottikuurin viikonloppuna aloitetun kaveriksi. Vetelen tällä hetkellä kaksi hevosen kokoista tablettia kolme kertaa päivässä tyhjään vatsaan sekä lisäksi 600mg buranaa kyytipojaksi. Tuli naureskeltua äsken työkavereille sitä, että kohta mulla kasvaa varmaan komea hiivarihmasto alapäässä, kun vedän kunnon hiivakuurin.

Noh, pitää vetää Gefilusta sitten vähän reippaammin, ettei tartte voidella alapäämömmöillä voileipiä Kotkassa.


Tulisko joku herättelee mua huomenna  6

Tajusin juuri, kun ajattelin soittaa kaverilleni enkä löytänyt puhelintani, että unohdin puhelimeni töihin. Ei siinä muuta ongelmaa ole, kuin se etten omista herätyskelloa ja se, että on viime öisen hammaskivun takia järjettömät univelat niin pelkään sitä että nukuttaa liian makoisasti huomenna.

Yksi henkilökohtainen herätyspalvelu tänne kiitoksia. Kello 7:15 mut sais herättää. Mieluiten sillein kevyesti kutittaen kiitos.




Pitäisikö itkeä vai nauraa?  6

On hauska seurata vierestä, kuinka alas Tukiainen vielä vajoaa, näillä älyttömyyksillään. Tämä valokuva alkaa jo hipoo pohjia:
http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/katso-playboy-koekuva-nain-poseeraa-tukiainen#kommentit

Jos Playboy tekee jonkun läppäpainoksen pöhöttyneistä, 30-vuotiaista , kuluneen näköisistä H2O2-blondeista, niin sitten Johannalla saattaisi olla mahdollisuus päästä keskiaukeamalle.

Edit. kuvan linkki ei välttämättä vörki, koska kansa haluaa kuumeisesti nähdä tämän esimakuvalokuvan Tukaisen pornokuvista.

Jos alkuperäinen linkki ei vörki niin:


Saanko...  2

Saanko jäädä kotia, saanhan?!?

On sangen vittumaista, kun kipu tulee uniin asti.
Näin koko yön unta siitä, että yritin soittaa hammaslääkäripäivystykseen ja pohdin sitä, että mitähän ne meinaa kun syön nyt tätä lääkekuuria että sanooko ne vaan sitä, että odotellaan lääkekuuri loppuun ennen kuin tehdään yhtään mitään.
Viime yö oli sangen mielenkiintoinen kipuineen. Olen nyt pari päivää elellyt Buranan voimin, yöllä piti taas nappasta 600mg apua naamaan ja taas on kipu lähes sietämätön, ei kauheasti innostaisi saada vatsaa hajalle syömällä kiloittain lääkkeitä.
Ei riittänyt ilmeisesti se, että viisuri vittuilee vaan piti vielä päräyttää kurkkukin kipeeksi. Onnea Jenny!! Nieleminen on siis tuskaa jo pelkästään ajattelutasollakin, käytönnössä vielä kamalampaa ja töihin pitäisi mennä. Työterveyshoitaja ei varmaan pysty määrää saikkua hammaskivun takia puhelimitse ja hammaslääkärille en tähän hätään pääse menemään. Ehkä odottelen sitä, että tuo antibioottikuuri alkaa tehoamaan...

Tai sitten menen Pasilaan jälkeisille juna-asemille odottelemaan InterCityä...


Seuraava