Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2009.

Jollain tullut todellakin kiire  3

Hieman alkoi naurattaa, kun kävelin aamulla Turussa juna-asemalle ja tuli vastaan Crocs-kenkuli keskellä suojatietä. Jollain mahtanut olla tajuton kiire pois Turusta, tuo kenkuli kun oli lähellä juna-asemaa.

Turussa klo 05:35
Turussa klo 05:35

Tai vaihtoehtoisesti, joku turkulainen on nyt joutunut ufojen kidnappaamaksi ja koe-eläimeksi ulkoavaruuteen. Tai sitten on vain yksinkertaisesti kyse jonkun onnellisen Tuhkimo-känneistä. Mahtaa vituttaa aamulla, kun toinen kenkä on kateissa.



Nyt pisti vihaksi  7

Karkuteillä ollut kissa löytyi ilman korvia

Järvenpäässä on paljastunut raaka eläimen rääkkäystapaus.

Kolme viikkoa omistajaltaan kateissa ollut Jaska-kissa löytyi ilman korvia. Asiasta kertoo sanomalehti Keski-Uusimaa.

Lehden haastattelema eläinlääkäri on lähes varma, että korvat on leikannut ihminen. Hän arvioi, että jos joku eläin olisi purrut kissan korvat pois, jälki olisi ollut repaleinen.

Jaska-kissa oli karkureissun jäljiltä kovasti laihtunut ja arka. Nyt lemmikki on toipumaan päin. http://www.iltalehti.fi/uutiset/200905089551035_uu.shtml
Kuinka sairas ihminen voi olla?
Miksi mun piti nähdä tuo uutinen:/ Nyt on tosi paska olo...



No voi yhyy  2

Miesten ehkäisypiston yhä lähempänä.
http://www.iltalehti.fi/terveys/200905069535974_tr.shtml

Tutkijat muistuttavat, että ehkäisymuoto vaatii vielä lisätutkimusta. Aikaisemmat miehille suunnitellut, testosteronia hyväksikäyttävät ehkäisymuodot eivät ole olleet tarpeeksi luotettavia. Niissä ovat kiusanneet myös erilaiset sivuvaikutukset, kuten mielialan vaihtelut ja haluttomuus.
Tervetuloa naisten maailmaan:D


Drita Lulicille  4

Voisiko joku blokata tuon eukon pois lehtien palstoilta? Kiitos.

Ärsyttävä tapaus, jumalauta jos ei pääse BB:n hakee turhaa julkisuutta niin lähdetään sitten lehtien palstoille hehkuttelee kuinka Masa ja Kaikkonen on laittanut hälle tekstareita. Mitä tuo tapaus luulee saavuttavansa tuolla touhulla? Kohta se pillittelee sitä, kuinka Masa ja Kaikkonen on pilannut hänen elämänsä, kun hän saa liikaa julkisuutta. Ja sitten jo mennään Tallinaan hakee lohdutustissit.

Okei, on nuo ukotkin typeriä, jos tuollaiselle haahkalle tekstareita pistelevät, että siinä mielessä ihan oikein että joutuvat palstoille tuota asiaa setvimään, koska he tekevät väärin kumppaneitaan kohtaan jos ovat oikeasti jotain ehdottelevia viestejä tuolle tapaukselle laittanut.

Onkohan tuo nainen nyt ylpeä itsestään? Saakohan se nyt sellaista julkisuutta, jota haluaa?


Että sillein  3

Tulin kotia. Työmatkalla alkoi heikottamaan ja päätin töihin päästyä, että lähden takaisin kotia. En tiedä mistä tämä nyt johtuu, ainakin olo hieman helpotti kun olin jo kotimatkalla, että liekkö sitten jotain alitajunnasta kumpuavaa stressiä. Pitää seuraa tilannetta, josko ottaisin pienet tirsat ja sitten yrittäisin syödä jotain... Vielä ei ole vatsassa sellainen olo, että uskaltaisin testaa sen vastaanottavuutta:D