Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2009.

\o/  2

Voisin lopettaa kauhuskenaarioiden ajattelun, koska ne tuppaa aina toteutumaan.

Työkaverini on kipeenä, tämä tapaus jonka kanssa vastataan tällä hetkellä kahdestaan firmamme eri osastojen tilauksista. Noh, minä olen tässä nyt suurinpiirtein viikon opetellut toisella kädellä noita hommia, joita eräs lomalle jäänyt työkaverini on hoidellut. Osaan tehdä kaikista selkeimmät tilaukset, eli kun tilaaja tietää mitä haluaa ja keneltä haluaa, niin ei ole ongelmia. Mutta jos pitää alkaa vastailee yhtään mihinkään kysymyksiin, niin olen kusessa:D

Noh, nyt mä sitten olen täällä yksinäni ja vastaan kaikista firmaan tulevista tilauksista ja vääntelen tilaussoppareita kieli keskellä suuta ja sormet ristissä. Yksi työkavereistani valittelee kuumeista oloa ja mullakin on hieman tukkoinen olo. Keskusflikka ei sentään vielä ole kait kipeän oloinen.

Kai tässä pitäisi alkaa stressaileen...



Voehan ahdistus  2

Uskaltauduin vihdoinkin käydä vaa´alla x) Painoa tullut neljä kiloa lisää... Tosin tuossa on mukana kaikki tämän päivän aikana juodut nesteet (tai ne ainakin joita en ole kussut pois) ja ruuat, että realistinen painonlisäys on varmaankin parin kilo luokkaa. Ups. Joo, kai se on pakko todeta etten ole näitä ihmisiä jotka saa syödä mitä sattuu ja miten paljon sattuu, enkä varsinkaan näitä jotka voi syödä karkkia mielinmäärin:D
Tullut vedettyä aivan liikaa mässyä taas stressin tähden, eikä ole tullut liikuttuakaan ihan niin paljoa kuin tuossa alkuvuodesta, kun olen alkanut fillaroimaan töihin kävelyn sijaan.

Voihan ahdistus ja niskasta kiinniotto.


Ostetaan halvalla ase tai puskutraktori  8

Voi luoja, että pännii taas vaihteeksi ihmiset jotka löntystelee juna-asemilla varsinkin rullaportaista ja varsinkin silloin kun itsellä on tolkuton kiire junasta toiseen junaan.
Tänään taas tuli sellainen olo, että voisi vetää vähän karatee edessä möllöttävien ihmisten päihin, kun rullaportaat oli vallattu koko leveydeltä eikä kukaan liikkunut mihinkään. Möllöttivät ja seisoivat vaan siinä paikallaan, myös sillä puolella portaita joka mun tietääkseni on pyhitetty heille jotka eivät syystä tai toisesta halua seistä koko rullaporrasmatkaa paikoillaan.

Myöhästyin taas junasta tuon takia, kerkesin sentään niinkin pitkälle että sain painettua mun junan ovenavausnappulaa, mutta liian myöhään. Juna oli jo lähtenyt liikkeelle. Hieman rupesi pännimään. Ei, ei olisi auttanut edes se että olisin pyytänyt näitä rullaportaissa seisovia tapauksia väistämään, siinäkin olisi mennyt oma aikansa. Ja kun tuo vaihtoyhteys oli vain ehkä viidestä sekunnista kiinni...

Helvetti, hommaan jonkun sähkötainnuttimen jolla voin lamaannuttaa kaikki hitaasti kulkevat ja rapuissa mun edessä möllöttävät tapaukset, sit voin kävellä heidän ylitse kun on kiire junaan tai muualle. Helvetten kun yksinkertaisia muiden huomioimisia hallita edes, saatana. Mikä siinä on niin vaikeaa? Häh?!?


Karkki on kuolemakseni  1

Ei hyvä idea lähteä liian kiireessä elokuvaan ja paniikissa ostaa karkkia itselle ja leffaseuralaiselle tyylillä "otan vähän kaikkea, kun en ole ihan varma mistä tuo toinen tykkää".

Leffa alkoi 20:00 ja 19:45 vasta päätettiin, että mennään leffaan ylipäätään. Ei muuta kuin kenkulit jalkaan ja pihalle. Seuralainen suuntasi hommaamaan leffaliput ja minä suuntasin karkkikauppaan hakemaan "vähän naposteltavaa".

Ladoin aivan päättömänä karkkia pussiin ja vasta kassalle mentäessäni ja karkkipussin vaa´alle nostaessani tajusin, että pussi oli aivan järjettömän kokoinen. Otin sitten kevyesti 600grammalla irtokarkkeja.
Repesin nauramaan, koska en oikeasti tajunnut paljon sitä karkkia muutamassa minuutissa pussiin kauhoin...

Olo on nyt sen mukainenkin, että on tullut syötyä vähe sokeria. Voi luoja mä haluan kualla.


No tiätenkin  2

Perkeleen paska Suomen "kesä". Kyllä se ny vittu aurinkoa tarjoilee, kun on viikonloppu ohitte ja koko loppuviikon on tarjonnu paskaa rakeiden ja vesipisaroiden muodossa taivaan täydeltä.
Nyt kun on keskiviikosta asti vaan ihmetellyt sisätiloissa, eilistä ja tätä päivää lukuunottamatta, niin kuin vittuillakseen tyrkkäsi juuri tälle päivälle aurinkoa, kun ei jaksa tai pääse fillaroimaan.

Shokkihoitoja koettu, puolin ja toisin, tästä ei ole kuin suunta ylöspäin:D

(Muistiinpanon henkilökohtainen lisäys, itselleni oman nettipäiväkirjani sivuille kirjattavaksi siis_nääs_siis: äiteen ja iskän reaktiot huvittavat, hyvässä mielessä siis. Ovatkohan he tulossa vanhoiksi, vai mikähän heitä oikein riivaa.. Noh, väliäkö sillä, ihan mukavaa että heidän asenteensa tiettyihin asioihin on nähtävästi muuttunut kymmenen vuoden aikana.)



Dementia  8

Ajattelin tuossa hetki sitten tehdä yli kymmenen vuoden tauon jälkeen itselleni osittaisen ranskalaisen letin. Aloin väkertää hiuksiani ja tein jotain ja tajusin, että teen sen ihan päin persettä. Piti vähän aikaa miettiä, miten helvetti tuo letti tehtiin edes. Lopulta sitten muistin sen.

Kiva tajuta 28-vuotiaana että on aika dementtinen.


Mr Murfi, my friend  4

Olen Ortonin tieteellisessä krooninen patellofemoral kipusyndrooma-tutkimuksessa mukana, tästä johtuen olen saanut reilun kuuden vuoden ajan kyselykaavakkeita kotiini joihin olen rastittanut kiputuntemukset tutkimuksen kohteena olevasta polvestani.

Noh, sain jälleen kerran kiputiedustelulaput tuossa huhtikuun lopulla. Lapussa kysellään aina viimeisimmän viikon aikaisia tuntemuksia. Rastittelin kivuntuntemukset lähelle nollaa, eli pienin mahdollinen kiputila/haitta. Ja lisäsin vielä käsin tekstiä loppuun, että omien kokemuksien mukaan liikunta on auttanut huomattavasti kipujen vähentymiseen. Samala arvasin, että kun kirjoitan tuon paperille, niin eiköhän mun polvet hajoa taas:D

En arvannut väärin. Polvet on taas kiukutellut muutaman päivän ja eilen pumpissa alkoi kyynärpäät kiukuttelee siihen tyyliin, ettei pystynyt tekee penkkipunnerrusta tai muitakaan vastaavia liikkeitä. Pitänee siirtyä salitreeniin ja tehdä todella rauhallisesti ja puhtaasti liikkeitä, pumpissa nuo liikkeet voi joskus mennä vähän miten sattuu kun on kova vauhti päällä.

Miksi pitää olla tällainen nivelvammainen...