Ehanaa

  • suojelusprkl

Nyt se sitten kuumeen lykkäs. Oli eilen illalla jo hieman outo olo ja mittasin lämmön kun tulin kotia hallilta ja se näytti lähes 37,9. Kävin suihkussa, jonka jälkeen lämpömittari näytti 37,1 ajattelin että mittari kenkkuilee. Oli kuitenkin hieman kuumeinen olo kun menin nukkumaan ja iho tuntui juuri niin inhottavalta kuin kuumeessa yleensä tuntuu ja palelin aivan hervottomasti. Heräilin yön aikana muutamia kertoja inhottavaan oloon ja mittasin lämmön joka kerta ja se huiteli 37,4-37,7 hujakoilla ja nyt aamulla sit oli 37,7 kuumetta, eli ei tuo mittari sit vissiin kenkkuillut. Sattuu keuhkoihin hengittää, kurkku on pipi, korviin ja päähän koskee ja nenä on aivan tukossa.

Vituttaa muuten aikas lot, jos tää on nyt tuota influenssaa. Vein just päivätöihin hirveen satsin safkaa ja hallille vielä isomman satsin eväitä loppuviikkoa varten ja kotona ei nyt sit ole yhtään mitään syötävää. Paitsi varpaankynnet.

2 kommenttia

V.C. Mikko

21.1.2009 16:01

Tää on niiiiiiiiin tätä! *paranemisia*

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus