Mainonta

  • suojelusprkl

Uusi laki tuo lisää mainoskatkoja tv-elokuviin

Valmisteilla oleva laki sallisi yhden mainoskatkon per puoli tuntia elokuvaa.

Nykyisen televisio- ja radiolain mukaan elokuvan saa keskeyttää kerran kutakin 45 minuutin jaksoa kohti, jos elokuvan kesto on yli 45 minuuttia.

Käytännössä uudistus tarkoittaa sitä, että kun nyt 90 minuutin mittaisen elokuvan aikana saa olla kaksi mainostaukoa, mahdollistaa uusi laki niitä kolme. http://www.iltalehti.fi/uutiset/200809238311611_uu.shtml

Enpä tiennytkään, että tuollekin asialle on ihan laki olemassa, vielä kun kehittelisivät lain joka kieltäisi kaikilta idiooteilta aseenkantoluvan.

Onkohan mainoskatkon kestostakin joku laki, tuntuu välillä että jotku mainoskatkokset kestää kymmenen minuuttia joka on mielestäni jo melko törkeetä. Kiva siinä on sitten katsoa elokuvaa puoleen yöhön asti, kun kerkee nukahtaa mainoskatkon aikana. En kyllä ihan äkkiseltään muista, milloin olisin viimeksi katsonut telkkarista elokuvia - muuta kuin vuokrattuja/ostettuja pätkiä. Niinkin kamalaa asiaa, kuin netistä laittomasti elokuvien imuroimista en tietenkään ole koskaan harrastanut, enkä harrasta.

Saapahan videovuokraamot lisää asiakkaita, kun itse ainakin mieluummin maksan elokuvasta sen muutaman euron vuokran, kuin katsoisin sitä telkkarista mainoksien katkaisemana. Puhumattakaan siitä, kuinka helposti netistä voi imuttaa jonkun uutuuselokuvan tekstityksineen - ilman mainoksia.

Mainokset nostattaa ihokarvat pystyyn itselläni jo senkin takia, että tv-lähetyksien volyymi nousee jostain syystä aina todella huomattavasti mainostauon alkaessa ja tämä on erityisen kiva juttu öisin, kun asuu kerrostaloasunnossa, jossa ei ole tuo äänieristys kaikista parhain. Kaipa sekin on yksi tapa herättää tunteita ihmisissä, kun saadaan heidät raivon partaalle sen takia, että mainosten aikana telkkari huutaa kuin teurastettava sika ja juuri tuolloin on kaukosäädin tietenkin kateissa tovin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus