Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2007.
Seuraava

ennen unia vol.2  1

Koko päivän tullut varmaan taas jauhettua yhtä ja samaa asiaa. Eli sitä kaupunkien välistä valintaa. Jos en ole puhunut siitä ääneen, olen kirjoittanut. Jos en ole kirjoittanut, olen ajatellut. Jos en ole ajatellut, asia on pyörinyt alitajunnassa. Luultavasti teen vaan päätöksen joku päivä tässä lähiaikoina ja sitten itken, kun kumminkin olisin halunnut sen toisen. Nojoo... Eihän nyt ole edes sanottua, että ylipäätään pääsisin opiskelemaan taas.

Kissemisse nukkuu. Täytyy herättää se, kun rupean iltatoimiin. Touhutkoon siinä samalla, niin väsyy siihen mennessä kun itse menen peittoihin. Tosin on ollut havaittavissa selvää matkaväsymystä. Olen eilen ja toissapäivänä aamulla saanut nukkua rauhassa :) Karvakasa on nukkunut jaloissa. Toivottavasti tänäänkin toimitaan siten.

Valjaat ja hihna unohtuivat Hämeeseen. Iskä pisti postiin ja tulivat eilen (siis tiistaina). Mukana oli vihreä turkispallo, se uusin lelu. Ja pari kivaa korttia, mun itseni lähetettäviksi :)

Kynnet on kasvaneet neitimittoihin. Voisihan ne vaikka viilata taas ja lakata. Leikkiä itse kokonaisuudessaan neitiä. Ehkä kumminkin parempi vaan leikata lyhyiksi. Ei häiritse pianoa soittaessakaan.

Kello on taas aika paljon. Suoritan koneen sammuttamisen, minkä jälkeen suuntaan vitamiinien luo ja iltapesulle. Tänään ei taida tulla puhelua.

Hyvää yötä.




pakkaamisesta  1

Mulle sanottiin, että sitä parempi, mitä enemmän saa illalla pakattua valmiiksi.

No pakkasinko?

En tietenkään.

Pelailin vaan lautapelejä ja tulin tänne sityyn töllistelemään. Väsyttää niin, että silmiä tahtoo särkeä. Alien-pallura leukapielestä ei ole hävinnyt.

Meen nyt hei petiin, ja toivottavasti nukahdan. Kenttäkuskit on vielä baarissa ja sitten niitä saa aamulla taas patistella hermostuneena. Vituttaa valmiiksi.

Toivottavasti kissa menee nätisti laukkuunsa. Ei ole kiva reissata sen kanssa, jos toinen on valmiiksi hermona.

Joo-o.


Seuraava