Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2007.

Ei mulla ole  3

...elämää. Kirjoittamattomuus ei tarkoita sitä mun kohdallani. Mulla on vaan töitä ja väsymystä. Tosin moneen päivään ei ole itkettänyt, edes surulliset biisit tai leffat tms. xD

Käytiin kisun kanssa puoli tuntia sitten parvekkeella, kun sähkökatkos tuntui vaan jatkuvan. Ei se kestänyt yhteensä kuin tunnin. Sitten tuli minikatkos ja voi vittu - näköjään taas uusi... Johan mä ehdinkin olla hyvällä tuulella. Kello on nyt 00.45.



joo  2

Hei, mulla on asunto tiedossa syksyksi!!!! 66,5 neliömeetriä ja samasta talosta kuin vuosi sitten, eri rappu vaan x) Veli tulee kämppiksen rooliin kaveriksi. Kissallekin kivaa, kun on muita ihmisiä ympärillä. Vuokra on ihan inhimillinen. Ja takuuvuokra olisi 2 kk:n maksu, mutta tuttu vuokranantaja sanoi, että voimme sopia kk:n vuokran suuruisesta takuusta :) :) :)

Veli käy katsomassa tässä joskus sen asunnon. Täytyy pistää sille nyt vielä listaa, että mitä kaikkea tsekkaa siitä. Mutta tähän mennessä kaikki ko. perheen vuokraamat asunnot on olleet hyvässä kunnossa. Eli eiköhän tämäkin.

Ainoa huono puoli on se, että päästään muuttamaan vasta syyskuun alussa, mutta who cares. Meillä on koti :)




voi v*ttujen kevät vol.2  3

Mulle on aivan turha tulla kehumaan, ettei syö särkylääkkeitä. Siitä vaan kokeilemaan päänsärkyä, joka mulla on ollut eilisillasta asti. Kaupan päälle jatkuva pahoinvoinnin tunne, varsinaisen pahoinvoinnin kuitenkaan tapahtumatta.

En siis eilen ehtinyt/muistanut käydä apteekissa. Kotona ei ollut mitään särkylääkettä. Paitsi jotain ketorin-geeliä. Laitoin sitä kahdesti hartioihin, kerran illalla ja kerran yöllä. Ei auttanut paskaakaan, vaikka ko. paikat jumittaakin.

Uni tuli ehkä joskus puoli kolmen maissa. Sittenpä heräsin klo 3.45 ja sattui niin s**tanasti päähän. Kävelin ympäri kämppää ja koitin hieroa ohimoita, pitää kylmää käärettä välillä otsalla ja maata, hieroa hartioita, tehdä mitä vaan. Ei auttanut. Lopulta kuukahdin hetkeksi - ja mitä tekee kissa??? Meluaa niin että heräsin viideltä. Ja siitä lähtien olenkin sitten valvonut. Hienoa.

Luulin, että apteekki aukeaa tänään kymmeneltä mutta se aukeaakin jo yhdeksältä! Ihanaa... Kävelen sinne ja takaisin, vaikka kuinka tulisi kiire. Ennen kävelyä koitan saada pakattua.

Mä en ikinä enää päästä särkylääkkeitä loppumaan kotoa.



ai että mitenkö menee?  2

No kiitos kysymästä, vituttaa.

Päätä särkee niin pirusti, niska jumittaa ja hartiat jumittaa. Ok, en ole venytellyt kunnolla varmaan sataan vuoteen. Soittanut vaan. Söin töiden jälkeen, vaan ei auttanut. Särkylääkettä ei ole, joten pitänee olla ja ihmetellä vaan. Joku tunnehäiriökin päällänsä, itkettää joka viides minuutti. Ja varmaan joku nero sanoisi, että mulla on tietty puolukkapäivät. News flash: eipä olekaan.

Mutta. Teen justiinsa listaa, että mitä pitää pakata mukaan. Rahaa piti nostaa töiden jälkeen kotimatkalla, mutta kas - electron olikin kotona. En sitten nostanut rahaa. Kaupassa sain käytyä, kun oli kolikoita hieman kertynyt. Ja eilen/yöllä tein sen ruoankin valmiiksi. Eli kaupasta hain vaan mustapekka-tuorejuustoa ja kaksi inkivääri-batterya. Niin ja kissalle pari minipurkkia ruokaa, ettei tarvi heti huomenna perille päästyä hyökätä kauppaan.

Ulkona on edelleen sangen valoisaa. Auringonlaskun viimeiset rippuset värittävät taivasta tuolta alareunasta.

Työpäivä oli ok. Tai itse asiassa vähän parempikin kuin ok - sain kahteen esiintymishommaan nakitettua oppilaat. Hyvä. Luulin, että asia olisi ollut kivulloisempi hoitaa. Toisen oppilaan kohdalla on kylläkin vielä pieni varaus, mutta tuskin koulu tai äiti estävät esiintymistä. Kyseessä on siis päiväkotikeikat, joita teemme eräänä toukokuisena aamuna kolme. Esitellään muutama soitin ja mä lisäksi leikitän muksuja. Semmoinen max puolen tunnin setti.

Lukemiset ovat siis menneet päin p*rsettä. Mutta oma laiskuus taasen vaan syynä. Eikä voi muita syyttää sitten syksyllä, jos on työttömänä tms.

myyrä ja raketti

Tuo pätkä pistää onneksi hyvälle tuulelle :)

Yks animaatio lisää. Hyvät musiikit, mutta kuvajälki ei viehätä mua yhtä paljon kun tossa edellisessä.

http://www.youtube.com/watch?v=v9XuTAqSzCE