Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2007.
Seuraava


väsymystä ilmassa  1

On tullut valvottua aika reippaasti. Varmaan aina. Nytkin väsyttää. Mutta se siitä.

Laitoin loputkin viestit, kaksi vastaanottajaa reagoi. Vaikka eipä tuon väliä, en odottanut yhtään vastausta x) Asian luonne oli sellainen.

Soitin Finnairille, kun hommasin kuun alkupuolella ne lentoliput ja sitten tietoihin lisättiin kissa, joka saa tulla matkustamoon. Kahtena aiempana kertana olen automaattisesti (eli pyytämättä) saanut erillisen vahvistusviestin tämän kissalisäyksen jälkeen sähköpostiin. Tällä kertaa vahvistusta ei tullut. Jonotin kymmenen minuuttia ja miekkonen luurin toisessa päässä kertoi, ettei viestiä lähetetäkään automaattisesti. Olin vähän hoomoilasena siinä, mutta sovittiin, että hän mulle mailin sitten lähettää. Kun varmuuden vuoksi sen haluan.

Nimittäin hiihtolomalle lähtiessä menin kentälle ajoissa. Siinä sitten Finnairin lippuluukulle maksamaan kissan lippuja ja kas, koneelta ei merkintää kissasta meinaa löytyäkään. Tsädääm!!! Mulla oli printattuna se maili, jossa luki, että animal in cabin (tms.) ja jo löytyi. Mä haluan sen mailin tästä syystä lauantainakin mukaani. Kun kuitenkin jännittää se lentäminen, vaikka se onkin mukavata touhua. Ei tarvitse sitten olla ylimääräisiä jännitysmomentteja.

Mutta kuinkahan kauan sen mailin tulossa kestää? Vielä ei ainakaan näy. Mulle ei tuohon osoitteeseen ole viikkoon tullut mitään, vaikka yleensä melkein joka päivä tulee jotain. No. Odotellaan.

Sininen taivas pilkistää pilvien välistä. Kivaa :)

Ai niin. Muistin varata kahdelle oppilaalle säestysaikoja. Toisen lapsista näenkin tänään, mutta toista en. Eli pitää laittaa sille viestiä ja muistutella vielä pariin kertaan. Menen tietysti itse paikalle kuuntelemaan. Vähän meinaa jännittää sekin, vaikka ei tarvi itse säestellä. Huaaaaah.

Avaimet tuli postissa, joten pitäisi päästä ainakin veljen kämpän ovesta sisään. Eri asia sitten pääsenkö rapun ovesta ensin xD Kun sain vaan vara-avaimen kämppään. Niitä rapun avaimia on vaan yksi ja se veljen käytössä. Pitää toivoa, että ovikoodi on silloin vielä päällä eli käytössä, kun ehdin paikalle.

Nyt meinaa ihan tosissaan väsyttää. En anna periksi. Prkl.

***

Hih. Tätä kirjoittaessa se maili olikin tullut. Mukavaa :)




hmmmmmmmmmmmmmmmmm vol.2  1

Että tuota joo. Sekavin fiiliksin mennään, noin kaiken kaikkiaan.

Juttelin iskän kanssa mesessä äsken. Hän ottaa tän mun opiskelemaan-haku-asian aika rennosti. Sanoi, että mites kun kuulun nyt ammattiliittoon, niin enkös sitten saisi ansiosidonnaista jos ei löydy töitä enkä pääse kouluun. Kyllä saisin. Ja mikä yllättävintä, iskä suorastaan ehdotti työttömyyttä vaihtoehdoksi. Tai ei kokenut sitä hiusten-lähtöä-aiheuttavana. Tiedän kyllä, miten äiti suhtautuisi. Ja vaikka sanoinkin tuossa keskustelussa, etten stressaa pääsykokeella, niin paskaa puhuin. Mua inhottaa oma laiskuus lukemisen suhteen.

Ja se asunnon etsiminen. Toiselta puolen Suomea on vähän hankala päästä mihinkään näyttöihin.

***

Ja ihan sillai snadisti nyppii yksi toinenkin juttu. Toisaalta olen iloinen tapahtuneesta ja niiden puolesta, joille se tapahtui/tapahtuu, mutta tuota. No. Se siitä.


Seuraava