Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2007.

sulan  1

Täällä on kovin lämmin. Vaikka suihkussakin jo käyty. Tuuletin olisi mukava, vaikka ei sekään kovin pitkäksi aikaa tuo helpotusta x)

Käytiin mökillä siis. Varjossa mittari näytti plus 25,5 selssiusta, eli ganska varm. Pääsin kärräämään halkoja savusaunan edestä ja vähän vierestä. Isoimpiin en koskenut. Pikkuveli pääsi nosteleen ne kärryihin. Mä seilasin kottisten kanssa kyllä sitten ees taas. Liiterin ja s-saunan väliä, that is. Myös liiterivarastoaittarakennuksen sivulta ja takaa keräsin puuta. Kuuma tuli sielläkin. Paarmoja ei ollut ihan yhtä tuskaisen paljon kuin tuohia poimiessa. Ja homma oli loppujen lopuksi taas - mukavaa :) Nurmikkoakin tuli leikeltyä koneavusteisesti. Se on kivaa! ...tosin moni väittäisi tässä kohtaa vastaan. Mitähän muuta... No. Syötiin tietty x) Kesäkaupasta kaikkea hyväskää - ja talven menetetyt kilot laukkaavat vauhdilla takaisin. Hahhaa.

Kisun kanssa ulkoiltiin taasen täällä kotikotona. Se on sitten hassu pieni neiti <3

Nyt petiin.


Tartteeko aina valittaa?  1

Siis tarkemmin sanoen: tartteeko Mun aina valittaa? No ei tartte. Jos koittaisi tästä eteenpäin pitää mölyjä enempi mahassa. Siis julkisesti. Siis ja siis. Itsekseni niitä kyllä pohdin. Niitä asioita.

Pitäs lähtee sinne mökille. Pääsen kuulemma leikkaamaan nurmikkoa. Pistän vaaleanpunaiset haisaappaat jalkaan ja menoksi.

Olen ihan ylpeä itsestäni kumminkin. Kykenin heräämään aamulla klo 9 ja soittamaan lääkäriin. Ens viikon keskiviikkona sitten klo 8 sinne. Jänskättää.


kotikotona taas  3

Huomiselle eli aamuksi luvassa se lääkäriajan metsästys. Mökkireissulla uhkailtiin. Jos tulee hellepäivä, en rupea mihinkään tuohisavottaan tällä kertaa. Ne p*rkeleen paarmat on ÄRSYTTÄVIÄ.

Tarttis laittaa vielä lakanat ja siirtyä lepoasentoon, joten taidan suoriutua niistä hommista juurikin --- ihan kohta.

Kulunut päivä oli oikein mukava. Hyvää yötä.


mulla on puute  3

Vakava puute. Puutostila. Nimittäin elokuvista. Tänpäiväinen leffa oli kerran jo nähty, mutta ei silti ollut yhtään sen huonompi, kuin ekalla kerralla. Päinvastoin oikeastaan. Uudelleen katsoessa näkee yksityiskohtia erilailla. Lisättäköön leffaseuralaisista sen verran, että mua vähän häiritsee. Yhden tunnistin kuvan perusteella tullessani paikalle, minkä sanoinkin ääneen xD Mutta myöhemmin jäin pohtimaan toisesta henkilöstä, että joko kyseisellä ihmisellä on kaksoisolento Helsingissä, tai sitten olen nähnyt hänet joskus. Esimerkiksi töitänsä tehdessään. Kuten sanottua, mua jäi häiritsemään se asia.

Eräs miekkonen kavereistani sen sijaan taisi vähän pettyä, kun en lähtenyt hänen kyydissään ajelemaan. Raumalle ja sieltä huomenna Tampereelle. Esteenä oli lähinnä se, että olin jo ilmoittanut asemalta hakijalle tulevani klo xx.xx ja ei nyt jaksa säätää kaikkea uudestaan. Vaihtovaatteitakaan ole. Olisi ehdottanut aiemmin, niin olisin voinut lähteäkin. Tai mistä mä tiedän pettyikö se. Snadisti vaikutti vaan siltä. Olen kuitenkin päättänyt, etten sen asian anna vaivata itseäni. Jeespoks.

Masu on vielä täys. Kebaaaabbbbb ranskalaisilla oli bueno, en jaksanut edes kaikkea. Ja leffassa puolet karkeista tuhosin urhoollisesti x) Ei varmaan tarvi tänään enää syödä juurikaan.


Aamu menetetty  1

Piti herätä yhdeksältä. En jaksanut, kun unikin oli kaatanut meikäläisen vasta kolmelta. En herännyt kymmeneltäkään. Yhdeltätoista sen sijaan heräsin. Puhelimen suorittamaa jamiroquai-herätystä säesti asunnon seinän takana PORAUSTOIMINTA. Tekevät mattoparvekkeelle remppaa.

Eli en mennyt fasulle aamiaiselle xD

Kylppäri on kuitenkin osittain siivottu ja nainenkin. Hiustenkuivaaja jäi kotikotiin, joten toimittava jollain muulla tavalla hiuksiston saattamiseksi kuivaan tilaan. Niin ja sen jugurtin voisi syödä tässä välissä.


rrrrrrio cola  1

Mä juon sitä nyt. Namskis. Herra Hakkarainen omenaisena on juotu myös. Kaapissa odottaa päärynäversio. Kylläpäs mä nyt juonkin.

Tänään katsoin telkkarista jotain hääohjelmaa. Eli lähinnä se kai oli niistä suunnittelijoista. Aikamoista säheltämistä. Vaikka kai se todellisuudessa onkin sitä. En tiedä. Tai no, sen verran tiedän, että olin serkun häitä varten pari vuotta sitten tekemässä koristeita ja niitä hääkarkkipussukoita. Koskapa tykkään väkästää semmoisia kaikkia, en kokenut touhua ahdistavaksi tai miksikään. Sen huomioin, että morsiamella ja kaasolla oli molemmilla pinna hieman kireällä tuolloin.

Lisäksi äsken taustalla pyöri Bam's unholy union. Voi naisparkaa, minkä joutuu kestämään siinä miekkosessa xD Vaikka eihän ne näytä puoliakaan todellisuudesta telkkarissa. Jep jep.

Vähän jännittää se lääkärijuttu. Mutta kaipa tuo selviää, kunhan sen ajan nyt sitten varaa vaan ja menee paikalle. Tosin mulla on epäilykseni vaivasta. Epäilyt kuitenkin jääköön sikseen.

Ostin tänään elokuvat Terminaali ja Sideways. Ensimmäisen olen joskus nähnytkin, pidin tuolloin. Ja toista on kaverit kehuneet. Kaverien kehut menee oman mielipiteen kanssa välillä ristiin, mutta leffojen kohdalla aika usein pitäneet paikkansa.

Nyt mulla on nälkä. Ruoka pakastimesta siis mikroon. Pistän tähän kuvan siitä, mitä tekisi mieli. Pizzan ja hampurilaisten lisäksi siis.


dance floor chart  1

Kaikkea paskaa ne näyttää televisiossa. Mut kanava onkin Music Television. Eli ei edes pieni ihme.

Helsinkiin saavuin klo 14 paikkeilla, pyörin ympyröitä ja kävelin katuja, kunnes puoli viiden maissa päädyin ratikkapysäkille. Menin Töölöön ja sinne konserttiin. On se hienoa, kun joku osaa oikiasti soittaa :) Tuli vaan semmoinen olo, että miksi, siis MIKSI mä en ottanut opiskelusta ja sitä edeltävistä vuosista Kaikkea irti. Löysäilin vaan. B-kurssi nyt onnistui, mutta sitä ennen ja sen jälkeen ei oikein mikään superisti. Aina vaan ihan kivasti.

Ihan kiva ei ole yhtään mitään.

Jossittelu ja kitiseminen on kuitenkin ihan turhaa. Joten se siitä. Ei mennäkään Linnajazzien puistokonserttiin kaverin kanssa huomenna eli tänään. Jospa kuun lopussa sitten tavataan, messujen ja muun merkeissä. Jaujaujau.

Väsyttää. Vois mennä vaikka jo unille. Mutta kiinnostaako nukkuminen? Ei. Mietin jotain muuta tässä sitten siihen asti, kunnes kuukahdan.



mimosan hipiä  1

Lemmen majatalo Mimosan Hipiä.

Olin siis Hämeenlinnan kesäteatterin ennakkonäytännössä tänään. Musiikkinäytelmä oli kovasti mun makuun. Juicen rakkauslauluihin pohjautui. Ja osasi ne oikeastaan laulaakin jopa. Aika kotikutoista touhua, mutta mä tykkään siitä. Kiitos tädille siis :)

Ja ennen nukkumaan suuntaamista sanon sen myös, että vois ruveta keventään taas. Iltamusiikkikuva tähän loppuun.


kipiää tekee  1

Mun alahuulessa on sisäpuolella sangen kipeä kohta. Samanlainen, joita tuli silloin kun mulla oli lapsena raudat. Semmoiset telaketjusysteemit sekä ylhäällä, että alhaalla. Eli hiertymä. Mistä se sitten on tullut tällä kertaa, on eri asia. Ei hajuakaan. Eikä aavistusta. Kai mä olen vahingossa purrut siihen. Tai jotain. Söin äsken kirsikoita, kirveli sitten pikkuisen. Että valivalivalivali vaan.