Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2007.

sataa sataa sataa  1

Kisu nukkuu tuossa vieressä sohvalla, tyynyn päällä. Yksi veljistä makaa toisella sohvalla, katsoopi Gladiaattoria. Mun puhelin ja w-chat ei tahdo toimia yhdessä. En siis tsättäile justiinsa nyt.

Tässä päivänä eräänä, taisi olla kampaajan tuolissa istuessani, sain jonkun nerokkaan ajatuksen. Yhden siis. Ajattelin, että siitähän minä perhana vieköön kirjoitan. No. Jopa on ajatus unohtunut. Mjoo. Jotain semmoista se oli, että tekeeköhän muut ihmiset sillä lailla käydessään kampaajalla. Mutta kun se "tekeminen" on nyt unohtunut. ÄÄH. Kerron jos muistan. Joskus.

Kuvassa on joutsenia. Ja Kemijärvellä kuvattuna juu. Päiväystä en nyt sitten muista, mutta keväämmällä se oli. Taisin höpistä niistä tännekin silloin x) Ei jaksa tarkistella. Mutta tuntui hienolta nähdä niitä jäisen järven keskellä. Töistä tullessa.





afterlife  1

Tarkoituksella kirjoitettu yhteen. (toim.huom.)

Tänään tulin pois sieltä Helsingistä. Oli sangen mukavat kolme päivää :) Ja semmoista pientä treffintynkääkin taisi olla, tsihihi... Tosin, kyseessä ei ole mikään iso juttu. Kesän piristystä vaan.

Niin joo, keikka oli hyvä :D Mentiin hyvissä ajoin ontöroksiin ja siinä jonottaessa ehti ottaa juomaa. Nams. Ja jonossa pönötettäessä nauratti ne isot pojat, jotka nauroivat Simpsoneille telkkarissa. Pojat on poikia. Ja katson mäkin Simppareita, ei siinä mitään. Mutta seuralaiselle taisi olla ihkuihaninta, kun Tuomas Holopainen, J.Hynynen sekä muutama muu menivätten meidän iiiiihan likeltä ohitse x) Ja huomautettakoon tässä, että T.H. ei mun mielestä ole kovin pitkä =P

Lämppärinä oli the Napoleons. Ehkä maailman paskin bändi, anteeksi nyt vaan. Tai no. Soitto soi ihan mukavasti, tosin biisit kohtuu samanlaisia. Jos niistä olisi jättänyt ns. laulun pois, olisin kenties jopa tykännyt.

Mentiin ajoissa sit lavan eteen itse orkesteria varten. Ja korostan sanaa Eteen. Oltiin siis lavassa kiinni. Siinä basistin ja tän kiippariheebon kohdalla, ei ollenkaan paha paikka :D Näki kaikki (paitsi ehkä rumpalin) sopivasti. Ja Hynysen kenkäkin tuli siihen nokan eteen kerran xD Kuvamateriaalia tulossa.

Nyt on niin pelottavia pilviä ulkona, että tietokone menee kiinni. Jatkan myöhemmin.

***

Jatkoa.

Tai en mää ny tiiä onko mulla niin hirveästi kerrottavaa tässä lisäksi. Kuvia tuli otettua puhelimella, suurimman osan tosin poistin kun sitä SAVUA oli paikalla kohtalaisen runsaasti. Täytyy pistää ne koneelle heti ku kerkiän. Elikkäs huomenna. Ja odotan sitä yhtä otosta, jossa oon ite xD Tai itseasiassa kahta. Toisessa poseerataan kaverin kanssa ja toisessa on minä, basisti, tuoppi ja snapsilasi :D :D Stalkkaaminen on muuten hauskaa xD Vaikka mä en juuri mitään muuta tehnyt, kun olin vaan hengaajana messissä. Ja mitä Kotiteollisuuteen bändinä tulee, kai ne biisit on ok... Sanoista ei vaan saanu mitään selvää keikal (ylläri), joten pitää tutustua sit muuten. Tähän asti vähän vältelly.

Kolmelta tosiaan olin sit kotona ja nukuinki aika pian sen jälkeen. Viittä vaille kahdeksan perjantaiaamuna heräsin. Plim vaan. Eikä nukuttanu enää. Korvissa on suhissut vielä tänäänkin, kun mulla ei ollu niitä tulppia. Prkl. Mut rupee meneen jo ohi onneks :)

Perjantaina haettiin liput Potf:n keikalle elokuun 9. päiväksi. Kaivohuoneella olen silloin sitten tavattavissa :D Jee... Ja käytiin me etsimässä leggareita, muistikortinlukijaa sekä kehyksiäkin. Silmälasikehyksiä, that is. Löytyi mulle yhdet kivat - hinta 260 plus linssit. Nej tack... Ne oli Chanelin tai Guccin. Emmäämuista enää kummat. No, viel on moooonta liikettä käymäti. Ja on nää vanhatkin nyt ihan ok vielä.



Soveltuvuuskokeen palautelomake  4

Ilmeisesti mä tunnen itseni tosi huonosti. Olen pettynyt.

Huomioita hakijasta:

+ = lautakunnan mielestä valintatilanteessa osoitettu vahvuusalue

Ryhmätehtävä:
* Ilmaisu- ja vuorovaikutustaidot
* Sivistys ja maailmankuva
* Ongelmien muotoilun ja ratkaisun taidot
* Perustelu- ja argumentointitaidot
* Ryhmätilanteessa osoitettu luovuus
* Osuus ryhmän lopputulokseen --> +

Haastattelu:
* Itsearviointitaidot --> +
* Kiinnostus lasten ja nuorten elämään
* Kulttuurin ja yhteiskunnan tuntemus --> +
* Kiinnostus ja motiivit
* Harrastuneisuus
* Opiskeluvalmiudet

Niinpä niin. Kolme plussaa. En siis ole sivistynyt esimerkiksi. Enkä ollut valmis opiskelemaan. Hohhoijaa. Piristi kivasti aamua ja tätä nk. lomaa tämäKin posti. *valivali*


eeeiiiii jaksa  1

Jääny avautumiset tänään ja eilen vähälle. JOoooo. Mut huomenna ma olen Heltsingis, joten siellä on rauhaa paneutua asiaan. Ehkä. Huu nous...

Mökillä oli plussaa 28 astetta varjossa. Paarmoja niin saatanasti. Haravoitiin pihaa ja tietä, etenkin jälkimmäistä, puuhommien jäljiltä. Oli tuohta ja kaarnaa ja molempia ja oksia ja kaikkea. Tuli hieno tie. Samalla niitä tuohia kerättiin kottareihin takkaa varten. Tuli koko kärryllinen :) Ja hyvä olo huhkimisesta. Oli suorastaan ihanaa pestä naama kylmällä vedellä hommien päätteeksi... Ja ruokana lihapullasoosi uusien perunoiden ynnä salaatin kera. NAM. Vähän lisää pihahommia. Kahviteelimsahetki. Kirjoittelua mökkikirjaan ja sen jälkeen melkein lähdettiinkin kotiin. Kisun kanssa ulkoiltiin. Lykkäsin sen veljen mukana sitten sisään, kun rupesin itse keräämään metsämansikoita! Nam toisen kerran. Ja se tuoksu <3

Nyt unille.