Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2008.

sairaan lystiä - edited  4

Istuin bussissa matkalla kohti Taivaskalliota, kun kurkku alkoi ilmoitella rupeavansa kipeäksi. Kolmen tunnin kuluttua tulin kotiin ja olin kipeä. Nenä tukkoilee, kurkku On. Kuumetta sen sijaan ei ole, mutta eiköhän sekin vielä ehdi nousta.

Huomenna oppilaat toisessa kaupungissa. Oletan tuntien sujuvan mukavasti, mutta juuri tällä hetkellä mua kiinnostaa nukkuminen. Sedät murtaa myyttejä telkkarissa, ei jaksa nyt keskittyä.

Pitää muistaa kopioida vähän nuotteja (laitonta, tiedetään). Ja yhdestä mainoksesta tehdä pari kopsua myös, velj (ei kirjoitusvirhettä, toim.huom.) lupasi viedä niiden laitokselle. Toukokuun 5. päivä soi Vanhalla leffamusa. Jospa sinne joku tulisi kuuntelemaankin, hahhaa.

***

edit:
Tämä kuva ansaitsee tulla nähdyksi. Kirjoitustaito kunniaan, siskot ja veljet.




ee palijon kiinnosta  2

[valitus]
Mua risoo, kun en ole saanut aikaan tänä vuonna Mitään. Mua risoo, kun kaikki muut tuntuu tekevän kaikkea Hienoa ja merkittävää. Ne menee naimisiin tai kihloihin, ne saa lapsia, ne saa töitä, ne valmistuu, ne tekee diplomitutkinnon soitossa, ne pääsee kouluihin, ne saa ep:n miksattua.
Mua risoo, kun ot ei ole ot. Mua risoo aika moni juttu just nyt.
Huomenna olis työt, kaverin kurssi (sitä kuuntelen kyllä mielelläni), treenit. Sitten voikin mennä taas nukkumaan.
[/valitus]

edit:
Vittusaatana. Opetan pienessä musakoulussa, jota kunta tukee (tai on tukevinaan). Nyt ne on häätämässä meitä talosta, jossa on kirjasto, työväenopiston tiloja ja me. Että kunta tarvitsee meidän tiloja enemmän kuin me. Soittajat voi pistää koulun tiloihin. Joopajoo.


ihana uusi viikko  5

Joopajoopajoo. Koko kämppä on saunan oloinen - tänne paistaa aamusta päivään. Iltapäivästä iltaan onneksi ei enää niin suoraan. Isojen ikkunoiden autuus, niin niin.

Näin omituisia unia. Olin myös unohtanut pistää herätyksen ja havahduin miettimään, monelta pitää olla lähdössä töihin. Not nice.

Nyt sitten päivän tunteja suunnittelemaan (ei huvita, ei kiinnosta). Täällä on KUUMA.




trainspotting  5

Mulla on ollut se videolla iät ajat. Tänään hommasin dvd:nä, kun sattui silmiin. Piti hankkia kylläkin Memoirs of a geisha, mutta ei ollut siinä putiikissa eikä kiinnostanut lähteä muualle. Töllistelin sitten iltani iloksi Ewan McGregoria. Onhan se edelleen hyvää viihdettä. Ja kai pitäisi puhua yhteiskunnallisista asioista ko. rainan kohdalla. Vaan kun en puhu.

Päivällä tulostin ilmoitusmyynti-infokkeen ja sen jälkeen kaksi esseetä. Toisen kohdalla loppui muste. Siispä kauppalistalle oli lisättävä (lopultakin) musta- ja kolmivärikasetti.

Seurasin opetusta puoli neljästä varttia yli kuuteen. Opin muutaman asian ja sain lisäksi kasan vinkkejä omaan toimintaani. Tämän jälkeen sain ohjeistusta ilmoitussopimusten lähettämisestä ja vaikka mistä. Hirvittää se vastuu. Kiehtoo samalla päästä kokeilemaan jotain uutta. Viikonloppuna pitänee suunnitella toimintaa hieman.

Kirjoitin tuonne erääseen ketjunkaiseen, että mua ei nyt huvita oikein mikään. Tai jotain sinne suuntaan. Pitää paikkansa edelleen. On hommia joihin voisi ihan hyvin ryhtyä, mutta kun ei kiinnosta. Eikä se unikaan vielä tule. Ja jos nyt menisin nukkumaan, kissa nukahtaisi myös. Mikä tarkoittaisi herätystä joskus kolmen-neljän kieppeillä.

Todellisuudessa kyse on siitä, että mua tympii olla yksin.


pörjantai  3

Olisi nukuttanut jo illalla yhdentoista kieppeillä, mutta mitä tekee hän? Lueskelee. Ja puolilta öin laittaa leffan pyörimään - hömppää of course. Hyvä pätkä se oli ja sillä lailla, mutta olisi voinut kerrankin mennä ajoissa unille.

Ylösnousemus tapahtui vasta yhdeltätoista, kun möntti järsi dvd-koteloita ja kirjojen selkämyksiä. Soitin äiteelle, joka kertoi suru-uutisen. Pitkäaikainen työkaverinsa vietiin tiistaina saattohoitokotiin. Nämä työtutut kävivät edellisenä päivänä hyvästelemässä hänet. Eilen oli sitten kuollut. Kyseessä oli vähän päälle 5kymppinen mies, jolla todettiin viime kesänä syöpä jossain vatsan seutuvilla. Eipä auttaneet hoidot. Mother of mine has some hard times tänä lukuvuonna - syksyllä kuoli veli, männä sunnuntaina täti ja nyt sitten tuo.

Joo-o. Tulostanen erään muistion liittyen erään seuran erääseen mainosmyyntiin. Toimi ei hirveästi innosta, mutta en kehdannut kieltäytyä. Täytyy vähän lueskella sitä ja observoinnin jälkeen tänään saan lisäbriiffausta. Kraah.


varalla  3

Kävi niinkun arvelinkin. Kaveri sai viran, mä olen varalla. Vittujoo. Nyt sit odotellaan, saako se mahdollisesti jomman kumman niistä töistä, joita on myös hakenut. Olin kuulemma hyvässä asemassa, Mutta... Olihan se nyt ihan selvää, että sijaisena tällä hetkellä oleva on vielä paremmassa tilanteessa.

Hyvää työpäivää mulle.