Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2008.


not such a perfect day  1

Ei sinänsä valittamista tapahtumissa, mutta synkkä fiilis jäi. Vielä tässä on tunteja ennen unen tuloa.

Huomisen työt ei innosta. Pitää muistaa ottaa rahaa mukaan avainpanttia varten ja korvatulpat, että pystyy opettamaan siinä paskaluokassa. Huomenna saan myös sen työsopimuksen - joka onkin nyt sitten vaan jouluun asti. Ihan vitun kiva juttu. Siitäkään ei kerrottu etukäteen, ennen kun pari päivää sitten sain luonnoksen sähköpostissa. Kevät nyt on aika pitkälti varma jatkon suhteen, mutta ei paljon naurata.

Potilas haettiin tänään kotokaupunkiin toipumaan. Kämppä on aika hiljainen. Kaveri lähtee viimeistään pe reissuun viikonlopuksi, eli naapuriin ei voi karata teelle.

Näin unta pelikortista viime yönä. Tiesin saman tien keneen se liittyi. Kraah. Toivottavasti ei vastaavat unet jatku.





valveillaoloa  1

Kuudelta herätti molemmat puhelimet meikäläisen, niinkun pitikin. Varttia yli 7 oltiin Kirurgisen sairaalan labrajonossa, kahtakymmentä vaille 8 neljännessä kerroksessa. Viiden ja kuuden välillä menen hakemaan sieltä potilaan. Sen pitäs soittaa mulle siinä päivällä, sovitaan tarkka aika. Tosin siellä ei saa pitää kännykkää päällä ja en tiiä muistaako velj mun numeron ulkoa :o Tyhmä huolenaihe.

Verikoe kuulemma jännitti ehkä enemmän kuin itse osastolle meno. Piikit inhottaa. Mutta eipä nuo ottaneet kuin yhden putkilon tällä kertaa.

Muistin kysyä niistä ruokahommistakin. Ei rajoituksia, mutta mustikkasoppa ja vastaavat on hyviä erityisesti masulle. Vielä en jaksanu kauppaan, mutta on tässä nyt vielä 6 tuntia aikaa. Apteekissa poikettava myös.

Kahdeksalta olin Kluuvissa Fazerilla ja maksoin 9,90 euroa aamiaisesta. Kyllä possu söikin. Kaurapuuroa, sitten maustamatonta jugurttia ja hedelmäpaloja, kaksi (megahyvää) sämpylää, niiden päällä margariinia (tai voita, ei siinä kerrottu kumpaa) (tärkeä tieto tämäkin) + kinkkua + juustoa + kurkkua + paprikaa, pieni croissant, teetä muutama kuppi, lasi appelsiinimehua, mustikkasmoothie, vadelmakakkua (sisällä jotain vaniljajuttua). Eipä tarvi possun enää tänään ruokailla. Paitsi ehkä illalla. Vähän jotain pientä. Mahdollisesti jo päivällä... xD

Jos maksaisi seuraavaksi laskut. Blaah.


unta  1

Oltiin joo eilen baarissa. Ensin kahden veljen ja toisen niistä tyttiksen kanssa. Pelattiin naisten kesken yks peli biljaaardia (sitä 9-juttua) ja opettelin lyömään oikeella kädellä mut vasemmalta puolelta. Hohoo, osuin jopa. Hiano peli. Pakotan ton toisen veljen sit välillä täällä Helsingissä pelaamaan mun kanssa, että pääsee harjottelemaan xD Tai jos saan jonkun muun kärsivällisen huijattua neuvojaksi, niin sitten sen kanssa.

Sinne pelipaikkaan tuli myös se yks tyyppi. No. Lyhythän se oli, mutta sen ny tiesinki. Kivan näköinen. Senkin tiesin. Tilannetta ei mun henkisen viisauden kannalta helpottanut se, että soittaessaan koordinaatteja paikalle puhui veljieni kanssa. Nämä sitten huuteli, että treffeille haluaa mun kanssa ja hehhee. Joojoo, läppäläpälää. Ne vaan ei tiedä, että mua oikeasti harmittaa se juttttttu.

Jatkettiin pubiin isoveljen ja sen tyypin kanssa. Hauskaa puhetta, kuittailua puolin ja toisin. Tosin eräs mainitsi taas mieltymyksiensä mukaisen naisen ilmestyessä paikalle huomioineensa tämän. Vaikeasti ilmaistu :o Eli siis totesin itsekseni, että oon liian pitkä, paksu ja mulla on lyhyet hiukset. Näillä eväillä ei pötkitä kovin pitkälle.

Kolmas paikka oli kylän rokkibaari. Poikien kantis, tavallaan. Mut esiteltiin kaikenlaisille tuttaville. Tää eräs meni aika pian menojaan yläkertaan jne. Joku katkoi biljarrrdikepin, löi paskaksi pöydän reunaan. Äksöniä. Kiva paikka se oli. Pari tuttua naamaa, yhden kanssa juttelinkin. Mun mölysuodatin ei toiminut. Kuittailin juuri tapaamilleni ihmisille (lähinnä miehille) kaikkea tyhmää. Eipä ihme, ettei mua koskaan lykästä. Hehhehhee.

Puoli kahden kieppeillä veli oli bongannut jonkun tutun mimmin, jota lämmitteli. Mua lähinnä väsytti ja vähän vitutti. Tosin vastapainona oli riidaton ja pitkä viikonloppu isoveljen seurassa, mikä on Hyvin Harvinaista. Keskusteltiinkin asiasta, minkä vuoksi on oikeastaan aika hyvä mieli. Kyllä niitä riitoja vielä tulee ja ulisen täällä, että vittusaatana kun se ihminen osaa raivostuttaa mua. Mutta for now, tilanne on hieno :)

Taksilla kotiin. Yöpalaa ja petiin.

Tänään katsoin 2 Rocky-leffaa kuudesta. Huomenna vois jatkaa urakkaa. Aamulla herätys klo 6, veljen kanssa varttia yli seiskaksi Kirurgiselle. Menee sappileikkaukseen. Käyn kysymässä, että koska sen voi sieltä hakea ja mihin voi soittaa jos tarvii ja mitä pitää vahtiessa tietää. Ja mitä se saa sitten syödä. Jännittää. Mutta kaipa se menee ihan hyvin, leikkaus ja toipuminen ja sillain. Joka tapauksessa aamiaisen voisi suorittaa keskustassa, kun vaan päättäisi vielä että missä. Sit takas kotiin jatkounille. Päivällä leffoja. Töitä ei ole (tiistainakaan), kun olen mielummin vahtimassa potilasta.

Blablablaa. Ny pois koneelta.


rairai  22

Nukuin ehkä kolme tuntia. Kisu herätti kuudelta. Suihkussa käyty ja puettu. Äiti kävi marmattamassa, että onko mun paita liian avonainen. Voi ny vittu. Ei ole. Pinna hieman kireällä itse kullakin.

Herätessä oli huono olo. Nyt just taas ei. Se tulee ja menee. Tunnin päästä lähdetään.

Nuotit, soitin ja teline on ready to go. Vielä pitäs tunkea aamiaista naamariin. Niin ja kuriositeetin vuoksi mainittakoon, että toisen puolen suvusta serkku menee tänään naimisiin. Kutsui vaan oman perheen jäsenet ja jotain kavereita. Mua ei haittaa.

Kello näyttää varttia enemmän kun edellisen kappaleen kohdalla. Aamiainen suoritettu. Ulkona paistoi jopa melkein aurinko puoli tuntia sitten. Nyt on vaan harmaita pilviä.

Kone kiinni ja suorittamaan muuta tehtävää.