Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2008.
Seuraava


höyrytettyjä ajatuksia  3

Nyt on ihan löllö olo, siis henkisesti. Voi ehkä johtua eilisesta juttutuokiosta mesessä. Tai sitten tosiaan tulin järkiini (wtf...). Kyllä varmaan iltaa kohden taas nyppii, mutta sitä ajatellaan sitten vasta.

Täytyy vielä katsoa läpi noi paperit (17 kpl), että on rastit ruuduissa ja silläviisiin. Ja laittaa pankin lappuihin allekirjoitukset, laput kuoreen ja matkalla viedä kuori postiin. Kaksi puhelinnumeroa pitää etsiä ja soittaa huomisesta. Että mistä saan avaimen ja mistä ovesta pääsee kulkemaan. Toivottavasti ne on siellä ystävällismielisiä meidän suhteen. Jos eivät ole, valitan pomolle. Kun ensin meidät on ajettu täysin kelvollisista tiloista evakkoon, jota ei olla sitten edes lopettamassa tulevaisuudessa.

Toimeksi.


byr byr  1

Lähetin yhden listan sähköpostilla. Toiseen postiin laitoin kysymyksen aikataulusta. Täytin hakemuksen, jonka kohta kopioin. Alkuperäisen postitan työmatkalla. Töiden jälkeen teen selvityksen siitä, mitä olen tehnyt 6 kk:n aikana. Maksan vuokran ja pari laskuakin, jos jää rahaa. Tuskailen selvityksen kanssa ja jumppaan. Harkitsen lenkkiä välttääkseni selvityksen loppuunsaattamista, mutta otan itseäni niskasta kiinni ja... Tiskaan! Minkä jälkeen kello onkin jo sata ja saan inspiraation tehdä selvityksen loppuun. Päänsärkyisenä ja kiukkuisena, pienesti kuitenkin helpottuneena, olen saanut selvityksen valmiiksi ja voin huomenna viedä sen sitten ennen töitä perille. Minkä jälkeen alkaa jännitys ja ahdistus siitä, tuleeko lisäselvitysten tarvetta ja koska voin hakea syyskuulle tukea.

Enoa tulee mietittyä vähän joka välissä.


vuosi  1

Vuosi sitten muutin takaisin Helsinkiin. Samana päivänä eno kuoli yhtäkkiä, sienimetsällä ollessa.

Nyt ollaan taas lähtökuopissa, uuteen vuoteen. Pitäisi olla suunnitelmat näille kuukausille töiden suhteen. Ei kyllä vielä oikein ole. Ehkä ne sieltä tulee. Niiden valmistamiseksi olisi hyvä summata viime vuotta. Jos sitten vaikka alkaneen päivän aikana, illalla esimerkiksi.

Se horisontissa ollut roska seilasi vähän lähemmäksi. Saattaa pysyäkin roskana, mutta ei sitä koskaan tiedä.


Seuraava