Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2007.
Seuraava

häviö  3

paikallismatsissa. kyl nyt ottaa nupista. no onneks vast rankkukisassa tuli turpaan.

mä en ooo ollut ku yhdel pilates-tunnil täl viikol. taidan huomen mennä toisen kerran. pitäisköhän lauantaina mennä johonki jumppaan. vois olla hyvä idis, ku voisin mennä porukoille siitä sitten.. joo niin mä teen.

katon sinkkuelämää. mr big ja carrie kuunteli moon riveriä. tuli aika haikee mieli. no. elämä on.


autsauts  1

hartiat on tulessa. oon tehnyt nyt 14 tuntia töitä. oon toki syönyt välillä, mutta silti. no, omapa oli valintani, eikä kukaan edes pakottanut.

oon ihan luuseri, kun en sit edes jumppaan mennyt. no joskos huomen sit ja pilatekseen korvaan perjantaina. sitä odotellessa. huomen on muuten jo to. jiihaa.


Olen onnekas  2

sillä mulla on aivan mieletön bestis ja hänen perheensä on ihan yhtä ihana kuin ystävänikin.

Menin tänään töiden jälkeen heille kylään. Oven tulee avaamaan 3-vuotias poitsu ilkikurinen, mutta tunnistamisesta iloinen hymy kasvoillaan. Kamuni mies kysyy heti ekana, että onko nälkä ja lyö pöytään lautasen. Saan halailtua kummityttöni ja pääsen suoraan ruokapöytään. Vedän napani täyteen hyvää ruokaa ja leikin tovin lasten kanssa. Sitten lähdetään Pajutilalle ystäväni kanssa.

Kierrellään ja katsellaan. Käydään höpisemässä kahvilla ja jatketaan kierroksia. Tehdään ostokset ja palataan kaverin kotiin. Lapset ja mies ovat vastassa. Kaverin mies huomaa, että mun autosta on lamppu palanut. Hän vaihtaa sen ja huomaa, että myös parkkivalo on palanut. Hän vaihtaa senkin. Sitten kerron tulevasta katsastuksesta ja hän tarkistaa kaikki valot, että ne toimii. Me ajellaan 3-vuotiaan kanssa sillä aikaa autolla tai ainakin leikitää ajavamme. Sitten höpsötellään kummitytön kanssa, joka on kyllä maailman suloisin tyttö.

Olisin ne valot osannut itsekin vaihtaa ja kerroin sen. Mutta kaverini mies vaihtoi ne siitä huolimatta. Ihanaa, että maailmasta löytyy vielä avuliaita herrasmiehiä. Ja vielä ihanempaa on se, että ystäväni on löytänyt ja saanut hänet itselleen.

Voisko oikeesti olla ihanempaa?? Ei voisi. Olo on taas niin onnekas ton reissun jälkeen. Tärkeimmät ihmiset mulle oman perheen jälkeen. <3


olotila?  1

on vähintäänkin omituinen. kun on sunnuntai. eikä ole krapulaa. eikä mitään tekemistä. miksei sitä osaa olla vaan?

tulin stadista himaan tossa puolenpäivän aikoihin. oli kyl ihan mieletön reissu. pari päivää messuilla, kavereita, shoppailua, hyvää safkaa... en muistanutkaan, että noilla reissuilla on noin hauskaa. tää pitää ottaa uusiks pian! siis pian.

viikonloppuna tapahtui myös yks ikävä homma. kaverin rahapussi hävis baarireissulla ja se huomas sit vast kotona et lompsa oli viety. no soiteltiin sit onnelaan yms, et josko joku olis löytänyt sen mut ei mitään.. kun me oltiin lähdös baarista, niin joku ulkomaalainen oli väkisin suudellut kaveria. siin oli ollut sen ulkomaalaisen joku kaverikin ja kamu epäilee, että siinä tohinassa se toinen tyyppi oli vienyt sen rahapussin laukusta. mun kamu oli pistänyt siis kyl täysil hanttiin sitä suutelutouhua, mut se oli vähä niinku käyny vaan päälle lujaa. ja siinä oli miljoona muutakin tyyppii näkemässä, mut ei kukaa sillee kiinnittänyt huomioo ja mäki olin hakemas meidän takkeja narikasta just. noooh, la-päiväl soitetaan marian sairaalan päivystyksestä, et se lompsa on siel. hehheh, oli saanu ryöstäjä heti pahan karman päällensä. paha kiertää.

mä oon syönyt koko viikonloppuna yhden pizzan, karkkia ja äsken sämpylän. tarttis varmaan syödä jotain vähä lisää. pitäs siis käydä tos kaupas, mut en oikein tiedä mitä mun tekis mieli. salaattia toisaalt. hmm. toisaalt jotain lämmintä. hmm. no kauppaan käyvi tieni niin eiköhän sielt sit jotain ratkaisua löydy.

oikeestaan tää sunnuntai ilman mitään erikoisempaa ohjelmaa on ihan mieletön. voi vaan olla ja möllöttää hyväl taval. hmmm. :)


diipadaapajaapajoopa  2

hohhoi, nyt haukotuttaa. pitäs pistää koti kondikseen, et huomen voi hyvällä omallatunnolla lähtee muutamaks päiväks veks.

tulin jo päiväl himaan, kun kävin paikassa x. sitten tein himpes duunia ja sain jopa koneellisen pyykkkiä pestyä, kun oli kone vapaa. nyt on sit puhdas takkikin reissuun. otin pienet päpät, ku alko väsyttää tajuttomasti. olisin voinu nukkua pidempääänki, mut jumppa kutsui joten oli pakko nousta ja lähtee. oli aika tehokas jumppa. siel oli sellanen rääkkiohjaaja, mut se oli kyl huipputyyppi. naureskeltiin vaan. tosin ei enää loppu tunnista, kun oli kunto vähä lopussa.

pakkailin tossa kotiin tultuani tai tungin vaan jotain vaatteita kassiin. kai sieltä sit jotain päällepantavaa löytyy tarpeen tullessa. enhän mä nyt mitään ihmeellistä tarvii.

ei kyl yhtään nappaa se ajomatka aamulla. mihinkähän aikaan sitä lähtis.. kauankohan sitä täl kertaa varais aikaa tohon matkaan. hmm. aikasin on kuitenkin noustava. joten laitan koneen kiinni nyt (saanks mä viel tsekata keskustelut kuitenki..).


keleXx ->  1

on tää vaan niin ihmeellistä, kun kaikki keleet vaihtu yhtäkkii hirveen lempeäksi mömmöksi aivoissa. huomasin taas kerran, että täällä on ihania ihmisiä. unohdin murheet hetkeksi ja mietin vaan syksyä ja fiilistelyä. päätin pyhittää joka viikosta yhden illan fiilistelylle. eli tässä vaiheessa itselleni ja omalle sielun rauhalleni. silloin ei avata telkkaria, ei läppäriä, vaan ollaan vaan. ja hengaillaan. :) fiilistely-rapsaa pukkaa ens viikolla.


Kele!  3

Heräsin tänään puhelimen soittoon ennen kuin herätyskello ehti edes päristä. Unilelu soitti. Oli eilen aika nopee ja kiukkunen puhelu sen puolelta ja sitä se soitti sovitellakseen. No eipä mennyt aikaakaan, kun se oli taas lähes yhtä tuohtunut. Mä en olis saanut kysyä mitään sen työhommista. Se ottaa välillä aika raskaasti ne hommat ja miksei ottais. Onhan kyse sen elannosta. No homma saatiin sit sovittua myöhemmin tekstarilla, mut opinpa taas sen vähäks aikaa, että parempi olla vaan kyselemättä sen duuneista mitään. Vittu ku ei saa olla edes kiinnostunut. Kele!

No sitten töissä. Mä en tehnyt mitään muuta kuin järkkäillyt noin kymmenen palaveria. V***u, se on just se homma mistä mä haluan eroon ja nopee. Mä en ehdi tekee mitään järkevää, kun joudun vaan varaan niit saatanan juttuja. Mua ottaa tällä hetkellä päähän toi työ ihan helvetisti. Täytyy varmaan alkaa katteleen vähä muita hommia, kun tuskin toi tosta mikskään muuttuu. Sit pomo ei voinut edes selvittää mun työnvaativuusluokan nostoa, vaikka meil siit oli puhetta kesäkuussa. Se vaikuttais palkkaankin ehkä vähä. Vituttaa tehdä tällä paskalla palkalla pomon hommia. Vittu jos ei nosteta sitä luokkaa, niin saavat stana sitten itte hoitaa ne asiat mitä teen niitten puolesta. Vittu että vituttaa. Kele2!

No oli tänään jotain ihan hyvääki. Olin siel pilates-tunnil. Se on kivaa. Tosin ottaa mua päähän sellanen juttu, et mä en pysty irrottaan tukikättä yhdessä liikkeessä. Mä en vaan pysy kyljelläni. Tai pysyn tääl himas, mut en siel tunnil. Mua sattuu lonkkaan tai mul on liikaa läpää lonkan pääl tai tossa. Kele3!

Tein äsken pizzaa. No se oli aikas terveellist kuitenki! Sit ostin eilen kaks daimia ja söin äsken toisen. Mä en koskaan pääse tästä karkkihimosta eroon. Kele4!

Nyt pitäs siivota, mut en jaksais. Kele5!


:(  3

paska päivä. kuulunut vaan pelkkiä huonoja uutisia joka puolelta. ei tälläsii päiviä sais olla. nää jutut tapahtuu aivan liian lähellä, aivan liian läheisille ihmisille. tätä tuntuu olevan ilmassa, kun täälläkin on blogeista ollut luettavissa vähemmän mukavia juttuja.. :(

ainoo piristys oli pumppi-tunti, mut ei sekään auttanut kuin sen tunnin ajan, jolloin ajatukset oli siinä. muuten ne on kyl ollut jossain ihan muualla.

kaiken lisäks travis ottikin sarahin, eikä moanaa.



Seuraava