Ahkeraliisa

  • Subarullaa

Ei se kukka kuitenkaan, vaan minä! Aamulla tilanne näytti ihan samalta kuin eilenkin, eli unta kaaliin vaan minkä ehtii, mutta sitten iski! Ajatus huomisest toimistopäivästä karmaisi selkäpiitäni ja nousin ponnahtaen sohvalta. Olin jo avannut koneen, jotta näyttäisin edes ahkeralta. Syöksyin jääkaapille, otin pakkasesta leipää sulaan, puin päälleni, pesin nassun ja hampaat ja lähdin varaamaan pyykkitupaa, jonka jälkeen kipasin Siwaan hakemaan kahvimaitoa ja laitoin kahvin kiehumaan. Kaiken tämän jälkeen istahdin koneen eteen valmiina töihin, niin eih! Eih ainukaistakaan sähköpostiviestiä, joka olisi aiheuttanut töitä.

Mutta minäpä sitten ryhdyin muihin toimiin ja tein intramme statistiikan avulla käppyröitä ja kaavioita ja koukeroita ja vaikka mitä! Siinäpä menikin enemmän aikaa kuin olin ajatellut, mutta sain tulokset lähtemään kansalle. Kävijämääriä ja muita lukuja pyöritellessäni pesin samalla pari koneellista pyykkiä, joten tuli sekin hoidettua näin muiden töiden lomassa.

Työpuuskan jälkeen oli tarkoitus lähteä lenkille, mutta päädyinkin viemään pulloja autolla kauppaan. Ostin sieltä hieman evästä ja tulin kotiin syömään. Sen jälkeen uurastin vielä työkaluun kommentit omasta menestyksekkäästä työsyksystäni. Huomenna sitten nähdään, mikä on hänen mielipiteensä mun työpanoksesta. Saakeli jos tulee ykskin risu, niin annan kaks samalla mitalla takaisin. ;)

Tässä mä sitten kattelen boldiksii ja kirjoittelen kamulle sekä tänne. Ihan muksa päivä on ollut. Yökin oli ihan muksa, kun nukuin niin vietävän sikeästi, enkä edes lähtenyt toisaalle nukkumaan, vaikka sitä vaihtoehtoa yhden aikaan tarjottiinkin. Oli sen verran mehevät unet menossa, etten tohtinut omaa untani moisen takia keskeyttää.

Huomisestakin saattaa tulla ihan muksa päivä. Tai no ilta ainakin, kun pääsen vihdoin leikkauttaan tätä päätäni tai no ainakin siinä kiinni olevia karvoja. Sisko sekä yks kamukin vielä tulee, joten riittää leikkaajalla hommaa. Mut kenellepä ei ne ylimääräiset eurot kelpaisi. Illalla varmaan sitten siskon ja kaverin kanssa vaan istutaan ja höpsitään mukavia. En ookkaan sitä tyttöä nähnyt sitten siskon avajaisten, joten juttua riittää.

Tuli muuten yks peruutus laivalle lähtijöiltä. Eli yks paikka vapaana, lähtö Treeltä klo 14.15 sunnuntaina. Halukkaita? :P

Hyvä tänään pössis,
jos en tätä sössis,
juttu aika mahdoton,
sellainen se elämä on.

2 kommenttia

Subarullaa

28.12.2006 21:46

Taispa tuo olla 42 euroa per nenu. Maksettiin kahdes eräs, niin ei pysty laskee kerrasta yhteen oikein. :P

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus