ajelua ajelua

  • Subarullaa

oon mä ollu vähä tollo ku en tota fillaria oo aikasemmi hankkinu. tänään ajelin sillä kaupungille ja porukoillakin tuli piipahdettua. on sillä vaan ihana viilettää pitkin maita ja mantuja. vähä sitä tarttis kyl varustella enempi eli matkamittari tarttis kyl ekaks hommata. no näkeehä ne kilsat sports trackeristaki. jonka webbi-sivu ei muuten taaskaan toimi. sakutti.

kävin kattelee ulkoiluvaatteitakin, mut emmä mitää löytäny. pitäs varmaan käydä tossa lähikaupoilla kans, joskos siel olis jotain tyrkyl. se on vaan ärsyttävää ku nois tollasis seteis on aina housujen puntit liian lyhyet. voishan sitä iteki semmotteet ommella, mut ei kyl oikein näytä jaksavan tehdä mitään tollasta.

kukatki on yhä vanhoissa mullissa, vaik oon kyl uutta multaa käyny jo hakee. joskos sit ens viikonloppuna, ku ei pahemmi taida kalja maistua, kun vappu on sit ihan muutaman päivän päästä. tai noh, ainahan se maistuis.

taidanpa mennä maalle viikonloppuna.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:02

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus