kevät tulloo

  • Subarullaa

ja helemat paukkuu!

aika hyvä pössis, vaikkakin tosi väsy. herätyskello soitti 5.30 ja aamutoimien jälkeen autonnokka kääntyi kohti pääkaupunkiamme. oli koulutuspäivän aika.

koulutus oli mielenkiintoinen. se koski mun uusia hommia. tuli oikein semmonen into, että kumpa sitä jo pääsis vaihtaan. no huomenna mä saan ensimmäisen kunnollisen kosketuksen niihin hommiin. jeessiä, se on jeessiä. intoa riittäis nyt kouluttautuun. no ens kuun alussa on taas lisää kurssitusta tiedossa. ihan hyvä, ihan hyvä.

mutta ei mun sinkku-statusta saa kyllä pois, ei edes vahingossa. oltiin jatkoilla tossa lauantaina ja talouden isäntä tykästyi (lähinnä ilmeisesti vain kännissä) muhun. no kun mä sitten aamusella lähin tosta lähes naapurista himaan, niin se halus välttämättä mun puhelinnumeron. sit mun piti jättää sinne joku pantti, että me nähään varmasti uudestaanki. no, ehä mä sit suostunut mitään panttia jättään, ku ihan höhlää tollanen. olis varmaan sittenki pitänyt. ;) ny siitä jäbästä ei oo kuulunu yhtään mitään. pistin sille tossa hetki sitten viestinki, mut ei kai se siihen ny vastaa. :P mul taitaa olla vähä paska tsägä näis hommis, mut onneks en tipu korkeelta.. xD

kumpa olis ollu niin virkee, et olis jaksanu lähtee fillaroimaan, mut ei kyl jaksa. no huomen taas jumpataan.

nyt sohvalle!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:02

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus