Jepjep

  • Subarullaa

Suunnitelmissa oli fillaroida noin 10km pisteeseen B, höpistä joutavia pisteessä B ja fillaroida takaisin pisteeseen A. Suunnitelmasta ei toteutunut kuin tuo jonninjoutavien höpisy, koska mutsi soitti aamulla ja pyysi apua. Tilanne on nyt se, että kaikkensa on tehtävä niiden eteen, että hommat skulaa.

Noh, sainpa kuitenkin kaivettua fillarinkin varastosta, kun pyöräilin kuitenkin sitten vanhemmille syömään. Lähtiessä harmittelin, kun sports trackeria ei löytynyt mistään. Se oli varmaan sohvan päivityksen yhteydessä hävinny. No onneks mä hiffasin porukoilla, että mähän voin yrittää niillä ladata sitä luuriin ja niin mä tein. Faijalta löytyi vielä sopiva piuhakin väliin. Paluumatkan sainki sitten trackattua. Nyt vaan himpes sapettaa, ku en saa sportstracker.comia wörkkiin. Sanoo vaan, että page cannot be displayed. Höh, en voi siis tsekata missä viiletin. Ihanku tässä olis joku dementikko, joka ei muuten muistais.

Nyt pitäs alkaa valmistautuun iltaan. Johan mä kävin suihkussa. Ja semmottista näillä nurkilla.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:02

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus