Käsittämätöntä

  • Subarullaa

Ari rulaa! Ihan uskomaton toi ääni sillä.. Se on välillä ihan pienen tytön näköinen, mut välillä vaan.. Tää biisi on ihan sille kymppi valinta! Ihan mieletön meno sillä. :)

Joo, olin sitten vähä pois maisemista, kun oli elämää. Tai no on vieläkin. Töissä on töitä ihan helvetisti. Tänäänki tein varmaan kotona sit johonki kuuteen asti hommia. Jessus ja nyt on ollut osalla porukoista hiihtoloma. No kuolen ehkä töiden alle. Tai lupasin kyllä just olla kuolematta, joten en kuolekaan.

Niin mä olin maanantaina treffeillä. Ja ne loppui tiistaina klo 9:15. Oli aika kivaa joo. No sitten kun tulin työreissusta keskiviikkona niin ajoinkin Viialan kautta. Ei pystynyt oleen kauaa, kun piti tulla kissaa paijaan kotiin. Mut tulipa käytyä ja osasin kerrasta perille. Oli ehkä hyvät ohjeet ;) Niin tää on sellanen poika kenet mä näin henkan narikassa pari viikkoo sitten. Taisin mainita täälläkin ohimennen siitä. No silt tuli sunnuntaina viestiä ja sit maanantaille jo sovittiin kahvittelut. Anyway, mä taidan olla tykästynyt. Jihuu, mä en ookkaan tunnevammainen. Hmm. Oonko mä joskus väittänyt olevani..

Nyt mä oon täällä pitkästä aikaa ja aika rentouttavaa. Päätin olla siivoomattakin, vaik kämppä on just sen näköinen, että oon käynyt vaan vaihtamassa vaatteita ja nukkumassa ja syömässä (mitä muuta mä muka yleensä täällä teen?).. Mut siivoon sit ku jaksan, tän illan pyhitän kityilylle.

Lauantaina olis tarkoitus mennä tsekkaan kitykamuja. Kuulin just, että kaks kaveria sitten sattuu oleen Tampereella kans samaan aikaan. Tietty! Tyhmää. :/ Mut yritän järkätä niin, että ehdin nähdä niitä vaikka lauantaina päivällä. Tahtois vihdoin nähdä näitä piMpoja täällä. ;D

Mua kutittaa :))

Miksköhän mä nyt näin avauduin. No elämä on.

2 kommenttia

Subarullaa

3.3.2007 11:34

ONK: teen parhaani! ;)
J: nähdään illalla! ja ONK kans, jos oot maisemis viel silloin ku mä tuun.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus