Leppoisa lauantai

  • Subarullaa

Tästä tulee hyvä lauantai.

Heräsin, kun olin saanut tarpeeksi unta (yllättäen). Tosin kello oli vasta puol 9, joten unta olis saanut kulua enemmän. Enkä herännyt yksin. Sitten aamiaista kahvin kera tietty. Samalla kateltiin vähän fmx-juttuja netistä. Aika hurjia juttuja sanoisin. Toinen läks hommiin ja mä jäin lorviin kotiin. Aika herkkua. Kävin vaan suihkussa ja sit avasin cityn. Tässä oonkin sitten jo hyvän tovin istunut. Tää koukuttaa.

Tänään on suunnitelmissa kavereiden kans hengailua. Kohta meen siskon putiikille, kun sisko hengaa siel hyvinkää-kaverin kanssa. Sitten mennään kaikki meidän porukoille syömään, jonka jälkeen on taas tukanleikkuuta tiedossa. Kun pää on ulkoisesti hoidettu, on tiedossa sielunhoitoa riihimäki-ystävän kanssa. Tämän jälkeen suuntaan keskustaan, kitikamujen luo. Siellä on monta uutta nassua, joten on hauska tavata heitä.

Sain kyllä "kutsun" lähikuntiin, mutta en mä nyt taida sinne lähtee. Se menee sitten kaljottelun puolelle ja sitä mä en kyl tänään välttis haluu tehdä. Olishan se tosi kivaa, mut en välttis2 halua kuunnella mitään moto-juttuja koko iltaa. Mielummin kityilen livenä.

Tästä tulee varmasti hyvä päivä. Siis kerrassaan muksa! Tällä hetkellä muksaa koko elämä on.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus