tidudii

  • Subarullaa

Maanantai. Olipa ankee aamu. Ei olis yhtään huvittanut mennä töihin. Johtuu varmaan siitä, ettei olis halunnut viikonlopun loppuvan. Oli kuitenkin sen verran kivaa ja erikoista ohjelmaa, vaikkei mitään erikoista tapahtunutkaan.

Lauantai oli tosiaan niin muksa päivä kuin odotinkin. Näin paljon kamuja. Elämästä ja kitystä. ;) Oli kyllä kiva kävästä siellä Caella ja nähdä monta cityläistä livenä. Ihania ihmisiä. Nukkuun pääsin siinä 12 jälkeen, mutta jouduinpa vielä kännikuskiks siinä 4 aikaan, kun halusin unilelun. Sanotaan vaikka, että tää unilelu on nimeltään piip. No hain piipin ja piipin kaverin ihan Caen vierestä. Sitten soitin siskollekin, että haluuks ne kyydin ja ne riemuiten otti vastaan moisen. Sitten haettiin vielä piipin kaverin ihastus. Heittelin sitten porukkaa ympäri kylää, enkä saanut edes korvausta. sakutti. :/

No sunnuntai meni sitten rennosti ottaen ja syöden. Hengattiin tuolla kylillä piipin ja piipin kaverin kanssa. Se oli se samainen kaveri, jonka olin jo yöllä nähnyt. Se kysy multa, että koska mulla ja piipillä on häät. Sovittiin sitten, että juhannuksena. Korjasin kyllä, että ei kuitenkaan tänä. Enkä mä muutenkaan ehkä kuitenkaan halua juhannushäitä.

Eikä se aihe oikeesti oo vielä _ihan_ ajankohtainen.. Ja enkä mä oikein tiedä, miten mä suhtaudun yhteen asiaan, joka liittyy piippiin. Sillä on vähä radikaalimpia ajatuksia toisinaan. Noh, pitää fundeerata ja kattella.

Hitto kun väsyttää. Pitäs ehkä mennä nukkuun, kun uni vois oikeesti tulla. Onneks huomenna on jo tiistai. Ärsyttää vaan mennä töihin, kun ne yt:t demotivoi ja hommaa olis kuitenkin ihan helvetisti. prkl. Elämä on.

3 kommenttia

Subarullaa

5.3.2007 21:53

Kylli :) Kaikki mikä on poispäin maanantaista on mieletöntä. :P

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Subarullaa

6.3.2007 20:59

no ehdottomasti! positiivinen ajattelu kunniaan! :)

miau!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus