Contour

Vähän harrastuksia, paljon töitä ja nukkumisesta on turha runoilla. Blogi on alkanut sinkkuuntumisen jälkeen ja varmaan loppuu kunnollisen naisen iskiessä.

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2013.
Seuraava

Kun kuulee lehden putoavan  1

Minun lenkkini ei tänään ollut 3000 km pituinen, mutta jaloissa se silti tuntuu. Ehkä on taas vierähtänyt liian kauan aikaa siitä kun on laittanut jalkaan ihan oikeat lenkkarit eikä vaan noita enemmän tai vähemmän nauhoitettuja GTX vaelluskenkiä.

Hahkialassa oli tänään konenäyttely. Koneethan oli hienoja ja isoja, mutta yksi selkeä puute siinä näyttelyssä oli. Yli 90 % väestä oli miehiä- näin väitän vaikken ruvennut laskemaan ja naisista varmaan puolet tavalla tai toisella töissä.

Työnäytösalueelle oli kohtuullinen kävelymatka.


Mirja Kärnä 3000 km kävely  1

Ehkä kasvojentunnistus toimii, ehkä ei. Jos se toimi niin tänään minulle heilutteli iloisesti hymyillen AAMU-TV:stä tuttu naishahmo. En sitten tiedä mistä syystä, mutta ainakaan tiellä ei ketään muuta juuri siinä kohtaa ollut.

En ihan tarkkaan muista mistä syystä nainen ruudussa oli, mutta ilmeisesti kyse oli jonkin sortin hyväntekeväisyyskävelystä.

No nyt kun on tämä Ylen Areena niin sieltähän se löytyi ja kappas vaan, siellähän se lähtöpaikka oli ja koskapa moottoritietä ei voi mennä niin vaihtoehdot on kärrypolkujen lisäksi VT 130.

Lähtöpiste oli siis Hattulassa. Ei Ihan kirkossa, mutta periaattessa piste oli kai sama mihin yksi ritiretki päättyi.

Harmi muuten että oli kiire töihin ja lavetti perässä, muuten olisin saattanut pysähtyä ja kävellä jututtamaan sitä naista. Näytti ihan hyvältä siltä etäisyydeltä.


Seuraava