Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2006.

Ketään digikameroista ymmärtävää?  1

Mulla on tuollainen Canonin digital Ixus40 ja huomasin siinä sellaisen hassun jutun, ettei se anna enää ottaa sarjakuvia. Se on varmasti jotenkin yhteydessä siihen, että otin tuon päiväyksen pois näkyvistä valokuvista, meinaan sen jälkeen tuota sarjakuvaa ei ole voinut käyttää. En pääse enää muokkaamaan tuota päiväyksen näkyvyyttä edes :/

Onko kellään mitään kikka kolmosta asian parantamiseksi?


Sähköpostin armoilla  1

Meillä ei ole töissä toiminut outlookki yli vuorokauteen. Saapuneet postit sentään tulevat perille, mutta yksikään sähköposti ei lähde eteenpäin. Todella kiva yrittää tehdä töitä, koska joudun käyttämään sähköpostia todella paljon töissä. Jos kirjaudun mpolin kautta sähköpostiini netissä niin sitten pääsen lähettämään postia, mutta outlookin kautta mikään ei lähde. Mutta onpa todella kiva kirjautua netissä sähköpostiin, koska siellä mulla ei ole yhtäkään sähköpostiosoitetta tallennettuna osoitekirjaan niin se olisi hirveätä kikkailua. Noh, ehkä mä nyt vaan kärsin ja keskitän voimavarani oleelliseen. Eli Cityn blogiini avautumiseen. x)


Lääkehumala  2

Voi kiasus mikä olo tuli, kun otin 2mg sirdaludin. En ole ottanut niitä pitkään aikaan ja tänään piti sellainen ottaa tuon selän takia. Otin sen kahdelta, sit iski armoton kooma, joka alkaa vasta nyt helpottamaan. Onneksi sentään selviän töihin tästä, kun sain nukuttua tuon muutaman tunnin.

Aikoinaan otin 4mg Sirdaludin töissä, ja olin melkein kuola poskella loppupäivän. Ja kun mun piti vielä mennä yhden kamurin kanssa katsomaan jääkiekkoa niin olin ihan sekaisin vielä pelin aikanakin. Pitäisköhän ruveta lääkkeiden väärinkäyttäjäksi xD
No ehkä nyt ei kuitenkaan.


Selkäjumitus  1

Tulin juuri kotia Nosturilta. Keikat olivat kumpainenkin hienoja, vaan mun selkä ei diggaillut seisomisesta. Olin puolet illasta kaksin kerroin venyttämässä alaselkääni. Saas nähdä miten huomenna kestää Linnanmäellä pojottaa, jos toi oli jo tänään noin rikki.

Junassa joku onneton laattasi ja vaunun valtasi kaino oksennuksen vivahde. Ei vaan kyennyt nousta ylös ja mennä seisomaan välikköön, koska selkään koski. Joten kärsin kuten nainen kärsii ja vedin keuhkot täyteen tätä täyteläistä oksennuksen aromia ja totuttauduin tilanteeseen.

Josko jostain vielä löytäisin lääkkeet tuohon selkään niin saisin unta.


N.U.D.E  1

Nude, eli kansankielellä paremmin tunnettuna nuoruusiändementtia.

Menin tänään kauppaan tarkoituksena ostaa herneitä, sipulia, sitruunaa, kanalientä ja katkarapuja..nooh muistin mä ostaa jopa sipulia x)

Revi tästä sitten iloa, kun oli tarkoitus kokata kanapaellaa...en jaksa lähteä uudelleen kauppaan, vaikka se tuossa muutaman sadan metrin päässä onkin.


Testailua  2

Joo-o, pitääkin olla yllytyshullu. Kokeilumielessä siis piti laittaa kuva peilikuvaan, aktivoida Mach-profiili sekä lisätä muutama uusi valokuva. Tosin mulla on sen verran "vihamiehiä" että peilikuvan tulos on varmasti alle viiden tasoa x) Olis varmaan pitänyt laittaa eri nimimerkillä kuvat tänne:)



Kuinka tärkeä vesipullosi on sinulle?  1

Alkaisitko räyhnäämään vesipullosta (sellainen Ärrä-pullo, josta ei saa edes panttimaksua) jos joutuisit sellaisen heittämään roskiin, tai vaihtoehtoisesti käydä heittämässä sen esim autoon.

Aika monessa konsertissa kaikki pullot on kiellettyjä ja se asia mainitaan keikkalipuissakin todella selkeästi---pullojen tuominen tapahtumiin on kiellettyä--- joten miten kukaan täysi-ikäinen voi vetästä herneet siitä, ettei saa tuoda pulloa konserttiin? Itse eilen aika läheltä tällaista tapausta katselin, joka alkoi riehumaan kun joutui pullonsa jättää ulkopuolelle. Siis muija oli lähemmäs 30-vuotias ja alkoi kitisemään, kuin pieni lapsi asiasta x)

Ja mun mielestä pullo on pullo, oli se sit tyhjä ja täysi. Eli pulloa ei saa viedä tyhjänä tai täytenä tapahtuma-alueelle, koska ainahan sen voi käydä täyttämässä vedellä vessan kraanasta.


Kylläpä se Hynynen nyt herkuttelee tuolla jutulla  1

Ei näköjään riittänyt, että hän "nolasi" mut viime keikalla, vaan että piti vielä se tuonne kysy-palstallekin heittää.

Tosin nyt otti "asiallisemman linjan" tuohon mun kysmään kommentoidessa (Joka on siis esitetty sille heti Tuuliajolta kotia tullessa ja ennen sitä kun se päätti yrittää nolata mut viime keikalla) Aika herkkä vastaus :)

KYSYMYS: Meitä jäi kavereiden kanssa hieman vaivaamaan, jotta mitä ihmettä sie kahtelit Juvalla lavalta koko ajan sinne meidän jalkoihin. (Siis sehän on varma, jos naama on kuin petolinnun perseellä ettei yläpäähän kykene katselemaan, mutta että niin ihmeen tiiviisti sinne alas piti kahtella, niin se jäi vaivaamaan) Mitä sie siellä sitten oikein näit? pieniä vihreitä miehiä? vai vilauttiko joku siulle pimppaa? Näitkö sie muuten edes mitä mie siulle vilautin, kun housujeni napit avasin? Tajusin jossain vaiheessa keikkaa, että miullahan on pimppa-pikkuhousut jalassa ja kun sie niin innokkaasti sinne jalkoihin kahtelit niin pitihän sitä Jounille pimppaa näyttää :) Halusin vain testata menetkö edes sanoissa sekaisin, jos joku alkaa "vilauttelemaan". Vaan toivotaan, että Lappeenrannan sunnuntainen keikka onnistuu ja sähköt riittää. Ei meinaan kolmatta kertaa kehtaisi enää Vantaalta Lappeenrantaan ajaa, ei edes teidän ja CMX:n takia. Kiitos ja kumarrus.

VASTAUS: Mie olen vain niin ujo, etten uskalla katsoa kauniita naisia silmiin. Mutta kiitos vaan siitä pikkari-showsta. Tuollaista enemmän, tytöt!


Paloturvallisuutta

Meillä oli juuri paloturvallisuuskoulutus. Olen meidän toimiston "paloturvallisuusvastaava" ja nähtävästi se, että olen nainen, tarkoittaa miesten mielestä sitä etten tajua mistään mitään x)

Tämä kouluttaja heitti jotenkin näin että, jos esim oven alta tulee savua niin avataan se ovi ja mennään turvaan.

Piti huomauttaa asiasta, että itse en ainakaan suinpäin lähde ovea aukaisemaan, että kyllä mä ensin tunnustelen ovenkahvaa/oven pintaa jos se on kovinkin kuuma niin en lähden kyllä sitä päättömänä avaamaan naama edellä.