Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2006.
Seuraava

Työnarkomaani  1

Alan olemaan pikkuhiljaan varma siitä asiasta, että olen työnarkomaani.

Neljän viikon kesälomasta olin ehkä noin viikon rehellisellä lomalla, muutoin olen tehnyt jv-hommia kesälomallani. Päivätyöt on normaalisti arkisin klo 8-16 ja siitä aika usein suuntaan vielä jv-hommiin tyyliin klo 16:45-21, usein menee vielä myöhempään. Myös viikonloput paiskin töitä-usein.

Tällä viikolla olen ke-pe "kesälomalla" ja silti olen to-su illat töissä. Alunperin mulla piti olla viikonloppu vapaana, mutta sitten ilmeni että Linnanmäelle tarvitaan lisätyövoimaa, joten menin ottamaan sinne vuorot.

Viime kesänä otin yleisurheilun mm-kisojen takia kaksi viikkoa kesälomaa, että pääsin sinne töihin x)

En vain kestä ajatusta, että pitäisi lomailla viikko tekemättä yhtään mitään. Oikeastaan ei nuo jv-hommat mene edes työstä, koska se on sellaista hengailua vain. Päivätöistä voisin luopua täysin, jos pärjäisi taloudelliseti pelkillä jv-hommilla. Tosin, jv-hommia en tee taloudellisista syistä, vaan sen vuoksi kun nuo jv-hommat kun menee hievoisena terapiana, kun kerran joutuu olemaan päivätöissä:)


Pyykkituvan valtaajat  1

Kävin tuossa tovi sitten katsomassa pyykkieni tilannetta. Sinne matkalla viereisestä rapusta tuli vanhempi pariskunta ulos. He tulivat myös pyykkitupaan pällistelemään millaiset tilat sieltä löytyy, oletettavasti ovat juuri muuttaneet tähän taloyhtiöön. Mulla oli omat pyykit koneissa sekä kuivumassa kuivausrummuissa ja kaapissa.

Tämä mies oli kurkkaamassa kuivauskaappiin, joten piti häntä toppuutella että et viitsis olla kurkkaamatta sinne, koska mulla on siellä pikkuhousuja kuivumassa. Ei katsonut kuivauskaapin sisälle.

Kyllä itse ainakin kysyisin, saanko kurkata tänne millainen kaappi tämä on, varsinkin kun tämä henkilö on siinä vieressä jonka vaatteet ovat kuivumassa!


Tatuointi  4

Olen tässä jo muutaman vuoden himoinnut tatuointia. Ensin halajin sitä alavatsaani, sitten yläselkääni ja nyttemmin niskaani. Vielä kun osaisin päättää paikan ja koon niin menen sen ottamaan.

Tämän merkin haluan iholleni: Ψ
Se miksi kyseisen merkin halajan, johtuu siitä, että sillä merkillä on niin monta merkitystä, jotka minua koskettaa ja se on ajaton.

Tässä muutamia sen merkityksiä:

Psii on kreikkalainen aakkonen. Sitä käytetään samoissa kielissä kuin omahia. Kreikaksi Psii merkitsee sielua ja matematiikassa on muutoksen merkki. Psii viittaa lisäksi myös parapsykologiaan. Myös suomalainen CMX-yhtye on käyttänyt psiitä tunnuksenaan.

Parapsykologiassa mielenlukuun kykenevä henkilö.

Schrödingerin yhtälö kvanttimekaniikassa, ψ

J/ψ partikkeli, atomia pienempi partikkeli

Matematiikassa tangentin ja x-akselin välinen kulma (Ψ) ja digammafunktio

Sähkötekniikassa sähkövuon tunnus (Ψ)

Vanha paineen mittayksikkö psi


Bad eye  1

Voi juma, että ahdistaa yks tapaus. Miksi ei saisi olla kesä aina, niin ei tarttis käyttää bussia.

Pasilassa on bussipysäkillä lähes joka aamu sellainen pappara, joka saattaa tulla ihan selkään kiinni huohottamaan. Sit se saattaa seistä siinä sun vieressä, kieli ulkona ja tuijottaa päästä varpaisiin.

Olen sen kerran toivonut painuvan helvettiin, kun se on tullut liian lähelle seisomaan sekä kerran sanonut sille "olet sä hieman idiootti?" sekä sormimerkein osoittanut sille selkeästi että viiraako sulla jotenkin päässä.

Tänä aamuna hyppäsin tapani mukaan viiskasiin ja tämä pappara tuli samaan bussiin, oli tulossa jo istumaan mun viereen kun nostin häneen katseeni - joka oli jäätävän tyly. Pappara siirsi jalkansa kiireen vilkkaan pois mun viereiseltä penkiltä ja lähti muualle.

Helvetti, että mä vihaan tuollaisia päässäviiraavia tapauksia.


Nähdään unia  2

Lähdetään siitä, etten todellakaan ole seurannut Suomen BB:tä, enkä sitä tule koskaan seuraamaan. Kerran tai pari olen sitä yrittänyt väkisten katsoa, mutta se nyt vain ei ole mun ohjelma. Vaikkakin ensimmäiseen tuotantokauteen aikoinaan kilpailijaksi itse hainkin:)

Eniveis. Viime yönä näin ihan tyhmää unta.

BB-talo oli mun vanhempien talo. Siellä oli hirveästi mun tuttuja mukana kilpailemassa. Olin ihan paniikissa, että kiva olla täällä jonkun kuukauden päivät, kun suihkussa ja veskissä on kamerat myös.
Mulla oli tukka hirmuisen likainen joten menin suihkuun. Suihkuttelin itseäni piilossa oven takana kun olin ensin tarkistanut missä kaikkialla on kameroita. Sit vasta lopussa tajusin, että hitto onhan täällä suihkuhuoneessakin kameroita ja mietin, että voi helvetti nyt mun alastonkuvat leviää julkisuuteen.


Kun Prkl innostui askartelemaan  6

Askartelin tuossa hienon nimikyltin itselleni sekä eräälle toiselle tapaukselle húomista City-tapaamista ajatellen.

Tulostelin niitä kylttejä, joissa oli hieman irstaat kuva, työpaikkani väritulostimeen joka on eri huoneessa kuin minä. Ensimmäinen tulostus meinasi päätyä erään ravintolan sopimuskansion väliin, kun duunikamu oli tulostanut samaan aikaan papereita asiakkaalle.

Ei siinä vielä kaikki. Jouduin vielä pari tulostetta ottaa, koska oli asettelut päin persettä. Tulostin ja menin tulostuksien perään sekä laminointikoneen kimppuun. Laminoin irstaat kuvat ja menin takaisin paikalleni.

Mun esimies, talouspäällikkö, pojotti mun koneen lähellä ja sillä oli virne naamalla. Olin sata varma, että hän on nähnyt mun aiemmat tulosteet, jotka lojuivat mun pöydällä tai vähintäänkin katsonut mun koneen näyttöä, jossa tällainen tulostettava kuva odotteli vielä sulkemistaan.

Mun piti sitten näyttää tämä tuloste esimiehelleni, kun hän naureskellen sanoi että nyt kyllä näytät mille sä virnuilet.


Hajusteet  1

Kävin eilen pyörähtämässä eri liikkeissä ja yhdessä puljussa oli jotain karseeta hajustetta. Iski ihan hillitön kutina kitalakeen ja se kutina on jatkunut siitä asti. Lisäksi kutisee suunpieli ja nenä+korvakäytävä. Terveellisiä hajusteita liikkeissä. Mitä lie myrkkyä niihinkin syydetään!!


Seuraava