Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2007.

Pedon outoudet  3

Eiks niin että kissat syö vaan hiiriä, päästäisiä, perhosia, hämähäkkejä, murkkuja ja kissanruokaa?

Mun kissa on todella pervo. Sen uusimmat himotukset on ollut valkosipuli ja chili niin ja paprikamaustetut TUC-keksit. Alan epäilemään kissani mielenterveyttä - kissat ei syö maustettuja juttuja! Ei varsinkaan valkosipuli/chilimausteisia. Tuo syö myös kurkkua. Ei ole kerta tai edes kaksi, kun on voileivän päältä kadonnut kurkut, jos olen unohtanut leivät hetkeksi vartioimatta.
Mut kyllä tuo valkosipuli"minipatonkien" syöminen yllätti mut, mutta ei niin pahasti, kuin se että söin pitkulaista chilimakkaraa niin tää alko ensin nuuhkii sitä ja ajattelin, että siinähän nuuhkii ei se sitä ala syömään, mutta paskat - sekuntti tuosta ajatuksesta niin kissa jo jyrsii MUN chilimakkaraa.

Kai se sit on vaan niin, että seura tekee kaltaisekseen. Ensin mä otin vaikutteita kissan kellukakasta ja nyt se rupee imitoimaan mun ruokailutaipumuksia.


Joulun nurja puoli  5

Joulu on suuri perhejuhla. Suurin osa meistä viettää sen läheistensä seurassa. Mutta oletteko ajatelleet ihmisiä, joilla ei ole perhettä, eikä ystäviä? Joulu on itsemurhatilastojen valossa se kaikista synkin pyhäpäivä.

Kuinkahan monta itsemurhaa oltaisiin vältetty, jos joka toinen ihminen soittaisi yhden puhelun, tai laittaisi yhden tekstiviestin ihmiselle, jonka tietää tai aavistelee olevan yksinäinen?

Joten jos tiedät, että joku ihminen on yksinäinen, niin ei maksa kuin vaivan laittaa hänelle tekstiviestiä tai hieman aikaa jos hänelle soittaa tai vielä parempaa, jos käy paikanpäällä moikkaamassa häntä. Jonkun ihmisen elämänlanka voi olla noin pienestä kiinni.

Ihminen on laumaeläin, vaikka osa meistä tykkääkin viettää aikaa yksinään, en usko että kenenkään terveen ihmisen psyyke kestäisi kovin pitkiä aikoja täydellistä yksinäisyyttä. Yksinäisyys syö jokaisen ihmisen mieltä jossain vaiheessa ja joidenkin luonne ei kestä sitä, että uskoo valoisampaan tulevaisuuteen vaan he mielummin lopettavat omin avuin tuskansa.

Muistetaan läheisiämme tämän kaupallisen sokaistumisen varjossa. Ja muistetaan myös se, että joskus se yksinäinen ihminen voi olla minä, tai sinä.


Mistä tietää että on aika...  4

Tulin hetki sitten kotia. Avatessani ulko-oven ja astuessani asuntooni sisälle, jouduin kävelemään paksun hajuverhon läpi oksennusta pidättäen. Olin varma, että kissa oli tehnyt kuoleman ja päästänyt alleen hätäpaskat ja kuset ja muut ruumiineritteensä.

Mutta onneksi se haju tulikin vain roskiksesta. Eiköhän tämä haju täällä hälvene kun hetken aikaa tuulettelee. En kyllä ymmärrä miten tuo roskis voikin döfää noin pahasti. Yöks.

EDIT: Ei se ollutkaan roskis, joka täällä haisis, vaan viikon kattilassa "turvonneet" herneet, kun piti tehdä hernekeittoa. Mut se "hieman" unohtui..


Kieroutuneita ajatuksia  9

Sain eilen erään sivuston kautta yhteydenoton, jossa itseäni muutaman vuoden nuorempi kundi kysyi saako hän antaa mulle suuseksiä. Viestin mukana oli linkki "hänen" valokuvaansa - ei, en laita sitä linkkiä tänne, vaikka mieleni kyllä tekisi, oli sen verran säälittävän näköinen tapaus, että ihan kyynel meinas vierähtää silmäkulmaani.

No kuitennii, niin tämä tapaus siis ehdotti mulle suuseksin antamista. En tainnut vastata hänelle edes mitään, mutta rupesin repeilemään ajatukselle yksinäni. Tuollaiset yhteydenotot ovat varmaankin vain tikulla jäätä koittamista, eikä lähettäjä varmaankaan oleta saavansa myönteisiä vastauksia keneltäkään, mutta mitä tuollainen tapaus tekisi, jos hänen ehdotelmaan suostuisi joku.

Repeilin lisää sairaassa pienessä mielessäni ja aloin miettimään mielikuvaa tästä raasun oloisesta tapauksesta. Jos hälle lähettäsi viestin:
"Hmm....tuo kuulostaa todella houkuttelevalta tarjoukselta, oletko kovakin Lassien lipittämään pimppaani. Tykkäätkö sheivatusta, posliinista vai nature-pimppakarvoituksesta. Haluatko, että hyväilen samalla sinua, kun lipität minua Lassie-kielelläsi kosteaksi.

ps.Oletko neitsyt?"

Luultavasti poika laukeaisi heti housuihinsa ja rupeaisi pureskelemaan kynsiä ja pohtimaan mielessään "voi pojat, nyt ois pimppaa tarjolla, voi juku mitä mä nyt teen. Enhän mä ole koskaan nähnytkään oikeeta pimppaa"

Hän miettii aivonsa kipeäksi, mitä vastaa tähän yllättävään viestiin naiselta, jolle hän tarjoutui antamaan suuseksiä. Hän ajattelee itsevarmasti ja rupeaa näpyttelemään.
"Grrrr, tykkään nuolla kaikenlaisia pimppejä, mutta erityisesti sinun. Koska nähdään ja missä"

Vastaukseksi hän saisi "tuletko luokseni huomenna, asun osoitteessa ***, numeroni on ***"

Naisella on kuukautisvuotojen toinen päivä menossa, verta tulee ku esterin perseestä ja vuodon mukana on hyytyneitä veriklimppejä. Hän ei ole sheivaillut karvojaan viikkoon, joten ne ovat melkoisen villinä ja niihin on tarttunut kuukautissiteistä nukkaa.

Mies tulee naisen asunnolle, nainen antaa hänelle viinilasin käteen ja vie miehen kynttilöin valaistuun olohuoneeseen ja asettelee hänet sohvalle.
Mies vihjailee elein, että hän on malttamattomana kielensä kanssa ja odottaa pääsevänsä naisen pikkuhousuihin. Nainen riisuu kiusoittelevasti päälivaatteensa pois ja seisoo miehen edessä punamustapitsiset rintaliivit ja saman sarjan pikkuhousut jalassa.
Hän kääntyy selin mieheen ja pyllistää miehelle samalla hivuttaen hiljalleen pikkuhousuja pois jaloistaan. Miehen naamalle nousee kiihkon puna, hänen elimensä alkaa jäykistymään ja kostumaan. Hän lipoo huuliaan ja laskee viinilasin pois käsistään ja alkaa hyväilemään naisen peppua.

Hän ujuttaa hiljalleen sormeaan naisen kostealta tuntuvaan pimppaan, ensin pimpan huulille ja siitä hellästi sisälle ja kosteus tuntuu vain yltyvän. Mies ottaa paremman asennon ja alkaa hivuttautua kielensä kanssa naisen pimpan lähelle, hän pitää silmiään kiinni, koska haluaa aistia haju-ja tuntoaistillaan naisen pimpan ensilipaisun.

Kieli alkaa lähestymään pimppaa ja sormi ujuttautuu sieltä ulos, kun kieli koskettaa kostean lämpimiä häpyhuulia on ensimakuelämys rautainen, kieltä pistelee viikon kasvanut sänki ja siihen tarttuu kuukautissuojan nukkaa. Nainen alkaa naureskelemaan sadistisella tyylillään, tönäisee miehen pois haaroistaan ja sanoo, että menee kotiaan kasvamaan vielä muutamaksi vuodeksi, niin ehkä sitten pääseekin lipittelemään pillua.


Sähköpostiin vastaaminen  5

Mua hieman häiritsee joidenkin ihmisten tapa vastaa sähköpostiin, siten että se mun oma kirjoitus on heti kärkeen ja sen toisen tapauksen vastaus on vasta siellä mun lähettämän viestin allekirjoituksen alapuolella. Eikö tuollainen ole hieman epäloogista? Eikö sen vastausviestin kuuluisi tulla siihen mun tekstin yläpuolelle, kaikkien niiden lähetystietojen yms yläpuolle jos välttämättä haluaa jättää siihen meiliin mun meilin pohjalle.

Eli jos nyt olisin vastaamassa allaolevaan sähköpostiin, niin sen pitäisi näyttää tällaiselta, että se mulle tullut meili jää tuonne alapuolelle.

Miksi jotku kuitenkin alkavat kirjoittamaan sitä omaa vastausviestiä sinne meilin loppuosaan?

----- Original Message -----
From: "Timo Puupaa" <timo.puupaa@*****.fi>
To: "Jenny Perkele" <jenny.perkele@*****.fi>
Sent: Monday, December 17, 2007 2:25 PM
Subject: heruux

Mä olen kirjoittanut nääääääääin paljon paskaa

Terveisin Jenny


Gänässä ihminen on edustavammillaan  3

Hiemanko putosin, kun lueskelin mun ihka ensimmäistä blogiani toisella sivustolla ja törmäsin omaan valokuvaani.

Kyseisen valokuvan tilanne on marraskuulta 2005, muistaakseni Tavastialta eräältä keikalta, jonne piti mennä periaatteella "Ei nyt oikein viina maistu, mut kai sitä vois pari ottaa"
Tilasin paukun ja sen mukana tuli kolme pilliä, kännissä sain tooooodella hienon ajatuksen, että pistänpä kaks pilliä nenääni ja yhden suuhun ja pyydän kaveria ottaa musta valokuvan.

Oikein malliesimerkki siitä, miksi en tykkää olla valokuvattavana. Kukaan ei ole saanut musta järkevää otosta, jos olen poseerannut kameralle.


Kuinka pokata citynainen osa99  9

Mussa herättää aina hilpeyttä, kun saan tämän kaltaisia pikaviestejä miehiltä, joita en tunne: "Voin kuvitella sinun katsovan ikkunasta talvipäivän maisemaa. Pylly pystyssä ja hame hieman huolimattomasti nousseena reittä pitkin ylös. Olit unohtanut pikkupöksyt aamulla kiireessäsi pois, ihailen näkymää hieman taaempaa. Et tiedä minun olevan huoneessa"

Naiset, iskeekö teihin tuollaiset pikaviestit? Siis tuntemattomilta saatuna?

Miehet, kuvitteletteko saavanne piparia tuollaisilla viesteillä? Tai saatteko te piparia tuollaisilla viesteillä?

Ensinnäkin, mä en pidä hameista ja toisekseen, mä olen himassa pääsääntöisesti kommandona, että ei ole kyse dementiasta, jos olen "unohtanut" pikkuhousuni pois päältäni joku aamu. Se olisi enemmän ihme, että mulla olisi ne päällä aamulla, koska viimeistään unissani tuppaan vähentämään vaatekertaani lähemmäksi syntymäasuani. Ja mitä noin niin kuin yleisesti tulee siihen, minkälaisia yhteydenottoja "kaipaan" täällä, niin tuo on malliesimerkki siitä, minkälaisia yhteydenottoja mulle ei kannata laittaa. Tosin kyllähän noi nyt hilpeyttä aiheuttaa, mutta turhaa pikaviestittelyä tuollainen, koska en kaipaa tuollaisia viestejä tuntemattomilta tapauksilta:)


Aamuöinen aamupala  3

Heräsin yöllä niskasärkyyn. Koska taloudessani ei ole kuin kissa ja minä, jouduin turvautumaan aina yhtä luotettavaan pariskuntaan - Zirdalud 2mg sekä Ibusal 400mg. Mieleeni ei kuitenkaan pöllähtänyt tietoa siitä, että olin syönyt koko päivän aikana rusinan kokoisen annoksen kanapastaa ja sekin oli tapahtunut yli 12h sitten. Tuli melkoisen komea "lääkehumala", Zirdaludia ei kannata ottaa tyhjään vatsaan, jos ei sitten ole tottunut vetelemään tuota lääkettä kuin karkkia. Mulle se aiheuttaa kuolan valumista, huonovointisuutta ja tokkuraa, varsinkin jos vedän sen tyhjään vatsaan.

Herätessä ei kuitenkaan ihme kyllä ollut tokkurainen olotila.



tv-luparahat kansalaisilta keinoilla millä hyvänsä  4

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200712156989059_uu.shtml
Tämä alkaa olemaan jo naurettavuuden huippu, että aletaan pistämään asioita siihen uomaan, että kansalaisten pitäisi hommata tulevaisuudessa UUSI digiboksi, että pääsee katsomaan telkkaria, vaikka ei YLE:n kanavia katselisikaan, koska suurimmalla osalla ei ole korttipaikkaa nykyisessä digiboksissa, jonka tuo tulevaisuuden järjestely vaatisi.

Jos tuollainen natsimeininki tulee käyttöön, pitäisi se ottaa käyttöön vain heillä, jotka haluavat katsoa YLE:n kanavia, heitä ei pitäisi rangaista, jotka katsovat vain MTV3:sta, Nelosta ja Subia, yms "mainoskanavia". On ihan helvetin tyhmää joutua maksamaan sellaisesta, josta ei hyödy mitään. Ihan sama, kuin pakotettaisiin maksamaan autoveroa, vaikka ei omista edes autoa. Kai ne kohta lähtee vaatimaan kaikkia tietokoneen omistajiakin maksamaan tv-luvan, koska tietokoneellakin pystyy katsomaan tv-ohjelmia.

Onneksi ei tarvitse ihan heti hommata edes digiboksia, koska en juurikaan katso töllöä, jos jotain haluan katsoa voin sen etsiä netistä. Jos tuo menee tuollaiseksi pelleilyksi, niin ei tarvitse tulevaisuudessakaan hommata digiboksia.

Pitäkää perkele tunkkinne!