Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2007.

Sonera vs Nordean asiakaspalvelu  3

Huomasin tuossa maksaneeni 50euroa väärälle tilille. Soneralle, vaikka mulla ei ole heidän kanssaan mitään tekemistä tällä hetkellä. Heidän tietonsa olivat vaan jääneet mun Nordean verkkosivujen maksuluetteloon.

Olin sitten ottanut listalta olevinaan kaverin tilitiedot, mutta olin valinnutkin TeliaSoneran tilitiedot.

Soitin Soneralle ja esitin asian, heiltä sanottiin, että heillä ei ole moista tiliä edes. Kysyin tältä tädiltä, että no onkos teillä joskus sitten ollut moinen tili, koska en mä ole omastakaan päästä moisia tietoja aikoinani käyttänyt. Sen jälkeen hän sanoi, että heillä oli viime vuoden puolella moinen tili käytössä, mutta ei enää sekä hän pyysi minua olemaan yhteydessä omaan pankkiini.

Soitin Nordeaan ja heiltä kerrottiin, että kyseinen tili on olemassa ja voi hyvin, joten rahani eivät ole sieltä ohjautuneet minnekään muuallekaan. He pyysivät soittamaan takaisin Soneralle.

Nyt kuuntelen sujuvasti Hanna Pakarisen euroviisuvääntöä luuri korvalla.

Mä sitten niin tykkään tästä pompottamisesta! En tajua miten jossain laskutuksessa voi olla noin tampioita töissä, ettei tajuta itse heti että niin joo toi on kyllä meidän tili muttei se ole enää käytössä, vaan piti asiaa itse siltä kysellä ja sitten vittu pompotetaan soittamaan jonnekin Nordeaan vaikka se on heidän ongelmansa.


Iso nainen, pieni pillu. Pieni nainen, iso pillu  6

http://www.mtv3.fi/helmi/viikonvaihde/artikkeli.shtml/544933?uusimmat_viikonvaihde
Perin mielenkiintoinen huomio Linnaeukselta on se, että hänen mukaansa hoikilla suomalaisilla naisilla on suuri emätin. Mitä hoikempi nainen on, sitä suurempi hänen emättimensä on. Vastaavasti tukevilla naisilla on kapea ja pieni emätin. Seksuaalisessa mielessä miehen kannattaa siten suosi hiukan tukevampia kuin hoikkia naisia. Mikäli mies taas sattuu pitämään kiinteistä rinnoista, kanttaa hänen ilman muuta suunnata matkansa kohti pohjoista.

Lisää hyviä syitä olla mielummin lihava, kuin laiha x)

Eli mitä pienempi kikkeli miehellä on, sitä isompi nainen hänen pitäisi itselleen ottaa, jos kaipaa kitkaa.


Testailua  2

Viime aikaisen "homesuorani" innoittamana ajattelin tutkia hieman eri pintojen bakteeripitoisuuksia. Testialueiksi valitsin oman vasemman käden kämmenosan ja naisten vessan istuinosan. Olin tuota ennen käynyt fillaroimassa ja ruokakaupassa, enkä ollut pessyt käsiäni ennen testin suorittamista.

Tutkimuksessa käytin Hygiculta TPC testiputkea, tuote on tarkoitettu nopeaan mikrobiologisen puhtauden tarkkailuun erilaisista materiaaleista.

Vessanpönttö:***********************Vasemman käteni kämmenosa:
****

Vessan istuin
Vessan istuin

**************************

Vasen kämmen
Vasen kämmen

Noiden tietojen ja tuloksien valossa tajuaa herkemmin, kuinka tärkeätä on todellakin huolehtia käsihygieniasta x) Ja oikeasti, melkoisia bakteerikasoja nuo yleiset käymälätkin on :/

En nyt jaksa alkaa selventää noita tutkimustuloksia sen tarkemmin, mutta siis melkoisen paljon bakteereita sain kasvatettua:D

Kuvat ovat surkeat, koska lainasin jälleen duunikaverini paskaa kameraa, mutta kyllä niistä idean näkee.




Täydellisyydestä kaukana  5

http://www.iltalehti.fi/viihde/200707216378353_vi.shtml

Mulla meinasi lentää oksu, kun näin tuon valokuvan. Tuollein näköjään voi käydä, jos laihduttaa liikaa ja syö muutenkin huonosti. Luulisi tuossa vaiheessa itsekin havahtuvan, että kaikki ei voi olla kunnossa, kun jalan iho näytttää tuollaiselta. Usein laihat ihmiset näyttävät helvetin hyvältä vaatteet päällä, mutta karu totuus paljastuu sitten, kun vaatteet vähenee.

Olen mielummin läski ja pehmeäihoinen, kuin laiha ja koppurainen.



Elävien kuvien kokemuksia  2

Kävin katsomassa Harry Potterin äsken. Olen kyllä hieman pettynyt kyseisestä pätkästä, se oli hieman, miten sen nyt ilmaisis - sekavan oloinen.

Suunnittelin ostavani Potterit ja lukea ne kesälomallani. En ole vielä niistä lukenut yhtäkään kirjaan, elokuvat olen tosin käynyt elokuvateatterissa katsomassa ja aiemmat ovat olleet ihan hyviä, tämä viimeinen jätti vähän ns. kylmäksi.

Ens viikolla pääsee katsomaan Simpsonit-elokuvan, jeih, johan sitä on 18 vuotta odotettukin:) Simpsonit on kyllä ihan parhautta, muistan aina että mulla oli hirveä kiire kotia katsomaan Simpsoneita. Rakennettiin kaverin kanssa sellaista massiivista puumajaa iltamyöhään asti ja lähdin aina Simpsonien aikaan kotia teeveen äärelle. Aikuisiällä on jotenkin jäänyt tuon sarjan seuraaminen, mutta olen nyt ostanut kahdeksan ensimmäistä tuotantokautta DVD-levyinä kaupasta, joita pitäisi alkaa jossain vaiheessa mulkoilemaan.


Kuntoilut on tältä päivältä kuntoiltu  3

Sain aamulla päähänpistoksen lähteä fillaroimaan Seutulaan. Ensin ajattelin, että pyöräilen Tikkulaan ja hyppään sieltä bussiin ja menen loppumatkan sillä, mutta Tikkurilan kohdalla oli sen verran kevyt polkea, joten päätin polkea loppumatkankin ja parin tunnin syömisen ja köllöttelyn jälkeen fillaroin vielä takaisin kotia Helsinkiin. Puolessa välissä matkaa tosin tajusin, että unohdin toisen kännyköistäni Seutulaan vanhempieni luokse, mutta en kehdannut sitä lähteä hakemaan vaan soitin toisella luurillani heille, että pistävät sen mun toisen luurin kiinni.

Ihmeen kevyesti tuo lähes 60km meni. Olin suorastaan yllättynyt siitä, ettei tuohon kokonaismatkaan taittunut kolmea tuntiakaan. Se miksi tuo aika yllätti, oli se fakta, etten ole tänä kesänä fillaroinut yli 10km/päivässä kertaakaan vielä x)