Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2007.

Kikkelinkasvatusvinkki kaikille pikkukikkelisille  8

Katsoin elämäni ensimmäisen kerras työsähköpostiini ilmestynyttä roskapostiviestiä. Olin niin huvittunut siitä valokuvasta, joka viestiin oli ympätty, että piti ihan linkkiä klikata.

http://www.walspare.com/a/

Hitto, vähänkö kätsyä saada kikkeli isommaksi nykyaikana.
Wear the Penis Enlarge Patch to bed and gain size while you sleep!

Varmaan vähintään yhtä tehokasta, kuin nämä Tv-Shopin "Vain viisi minuuttia päivässä kahden viikon ajan riittää saavuttamaan tiukat vatsalihakset"


Ilmaista mainontaa jogurteille&Hieman jeesustelua  5

Olen viimeaikoina syönyt melkoisen paljon rasvatonta ja maustamatonta jogurttia ja erilaisia marjaisia muromyslejä/Nestlen Fitness täysjyvämuroja, välillä pilkkonut sekaan banaania/mansikkaa. Pitää yllättävän hyvin nälän pois, vaikka muroja ei pistäisikään kuin ihan ripauksen jogurtin sekaan.

Esim. Valiolta löytyy tosi näppärä välipalaidea:
http://www.valio.fi/portal/page/portal/Valio/Tuotteet_ja_Uutuudet/Tuoteryhma/Tuote?productId=2140&tuory=124
Noita tulee osteltua usein, jos lähtee illaksi leikkimään jv:tä.

Eihän siihen mennyt kuin 25-vuotta, että opin syömään maustamatonta jogurttia. Joskus nuorempana maistoin jotain bulgarian jogurttia tai vastaavaa ja se oli niin pahan makuista, etten ole kuin vasta viime vuoden puolella opetellut tuon maustamattoman jogurtin makuun.

Toinen hyvä jogurtti Valiolla on vanilja -30%vähemmän sokeria. Tuo sopii tosi hyvin erilaisten myslien ja murojen seuraksi. Saisivat tehdä samalla periaatteella myös hedelmäpommi -ja mansikkajogurttia. Jogurtit ovat kuitenkin tosi hyvä kalsiumin lähde, mutta ei niitä kehtaa hirveästi syödä, kun ne on niin hirveitä sokeripommeja.

Ja sitten seuraa jeesustelu-osuus x)

Välillä huvittaa, kun ihmiset katsovat jogurttien ravintoainetaulukosta paljonko siinä on rasvaa, mutta eivät vertaile hiilareiden määrää. Usein rasvattomassa, maustetussa jogurtissa kun se rasva on korvattu sokerilla, joten on melkoisen turha ostaa sitä mautonta ja rasvatonta jogurttia, kun olisit saanut paremman makuista ja vähäsokerisempaa (=vähemmän kaloreita) jogurttia samalla hinnalla.

Miksi täyttää vatsansa mauttomalla ja rasvattomalla sokerijogurtilla, kun voit nauttia siitä mausta ja saada parempia makuelämyksiä ja vähemmän sokeria, valitsemalla oikeanlaisen tuotteen.

Jos kerran ruvetaan niitä ravintotaulukkoja lukemaan, niin opetellaan tuollaiset perusasiat, kuten että useissa tuotteissa rasva korvataan sokerilla. Joten jos kerran haluatte olla terveysintoilijoita, niin vertailkaa myös niitä hiilihydraattien määrää, se voi olla merkittävämpi siinä terveiden elämäntapojen muuttamisessa, kuin se pari grammaa rasvaa/100g.

Eiköhän kaikista paras valinta jogurteissa olisi juurikin tuo maustamaton versio, sinne voi sekaan heittää tuoreita hedelmiä ja vaikka täysjyvähiutaleita, ja on varmasti tuhat kertaa maukkaampaa, terveellisempää ja vähemmän säilöntäaineita sisältävää herkkua.


Yksi tähdenlento ja muutama räkäklimppi  7

Mitä vaaditaan, että jotain artistia "fanittava" tapaus lopettaa kyseisen artistin musiikin kuuntelemisen?

Itselläni voisi nousta vitutuskäyrä, jos menisin katsomaan jotain artistia livenä, maksaisin lipusta useita kymmeniä euroja ja saisin vastineeksi epämääräisen esiintymisen ja hyvällä tuurilla räät naamalle.

http://viihde.mtv3.fi/uutiset/musiikki.shtml/545060?winehouse_amy

Onko aikuiselta moinen käytös tervettä? Olkoon kuinka tähti tahansa, niin ei sitä nyt helvetti ruveta räkimään lavalta sinua kuuntelemaan tulleita kohden. Taisi Amy tippua juuri tähtitaivaalta alas. Kuka tuollaista kiukuttelevaa kakaraa jaksaa katsella, jos se ei osaa edes käyttäytyä.


Toteamuksia kävely/pyöräilytien varrelta  3

Ensi kerralla, kun mulla on pyöräilykypärä päässä ja jos näen edelläni kävelevän epämääräistä sakkia ja epäilen sitä, että se metrin kaistale joka on reunimmaisesta puskaanpäin olevalla "kaistaleella" ei pysy ihmisvapaana sillä hetkellä, kun olen fillarin kanssa siinä ihmisrykelmän kohdalla - en soita kelloa varoitukseksi vaan menen sokkona ohitse. Jos käy niin hassusti, että se reunimmainen päättää sännätä siihen fillarin eteen, niin en jarruta vaan vedän sokkona ja kiukulla sitä päin. Vittu mulla on tapaturmavakuutukset kunnossa! So fucking what jos pari luuta murtuu, kerta se on ensimmäinen!!

Rupesi taas vituttamaan oikein urakalla tuo pyöräilijöihin kohdistuva halveksunta.

JOS NÄEN EDELLÄNI KÄVELEVÄN KOLMEN PORUKAN SAKIN JOILLA ON SELKEÄSTI VAIKEUKSIA PYSYTELLÄ KOKO HELVETIN KÄVELY/PYÖRÄILYTIELLÄ - JA HEILLE ANNAN VAROITUSMERKIN PYÖRÄN KELLOA SOITTAMALLA HYVISSÄAJOIN- JA JOS SAAN SIITÄ VITTUILUA JA HUUTOA OSAKSENI NIIN VITTU, SIT ON TURHA KITISTÄ JOS SANON PAHOJA SANOJA JA NÄYTÄN MELKEIN KESKISORMEA, KOSKA ENSI KERRALLA KUN NÄEN SAMAISEN SAKIN, VOIN VANNOA, ETTEN VAROITA HEITÄ, VAAN TÄHTÄÄN SUORAAN SIIHEN KESKELLÄ KÄVELEVÄN PERSEESEEN JA AJAN SUMEILEMATTA NIITÄ PÄIN, ILMAN ENNALTAVAROITUKSIA!!sitten voivat itkeä rikkonaisia kaljapullojaan ja haukkua, kuinka kaikki pyöräilijät ovat omahyväisiä ja vaaraksi muille.

Rupesi keittämään niin totaallisesti äskeinen kohtaus pyöräily/kävelytiellä, ettei ollut kaukana, ettenkö olis hypännyt pyörän satulasta alas, heittänyt repun pois selästäni ja ruvennut hakkaa niitä ääliöitä. Sitä varten sen helvetin kello on fillarissa, että sillä voi varoittaa edellä meneviä immeisiä.


Väärinluettua osa2  1

Ei hitto mä repeilen täällä näille mun väärinluetuille teksteille.

Silmäilin Iltalehden otsikoita ja luin:
Potterin julkaisuaika pulma Israelissa --> Potterin juoksuaika pulmana Israelissa
http://www.iltalehti.fi/viihde/200707186368600_vi.shtml

En siis lukemalla lukenut tuota otsikkoa, vaan lähinnä silmäilin sivun yleiskuvaa ja piti vähän aikaa miettiä, että mikä vitun juoksuaika Potterilla on, että onkohan tuossa joku kompa, että jonkun koiran nimi on Potter x) Vasta kun vähän ajan kuluttua luin tarkemmin otsikon, tajusin mokani.

Ei oo helppoo olla tällainen, oikeesti.


Tittelin mainostaminen  3

En ymmärrä miksi ihmiset mainostavat titteliään asioidessaan virastoissa, tai esimerkiksi puhelimessa. Onko mitään tyhmempää, kuin soittaa jonnekin numeropalveluun "Ekonomi Putte Possu tässä päivää" Tai, jos heille pitää lähettää postia, niin tuon tittelin pitäisi näkyä kirjeessä. Haloo, ketä kiinnostaa oletko sä joku ekonomi, tohtori, lääkäri vai paskakuski.


Uusia kokemuksia  6

Tulipa koettua Linnanmäen uusi laite: http://www.linnanmaki.fi/fi/linnanmaki/laitteet/yli_140_cm/kirnu/kirnu-video

Ei ollut niin paha, mitä alkuun pelkäsin. Olin varma, ettei mun maha kestä laitetta ja että olisin potenut pahaa oloa tuon kieputuksen jälkeen, mutta hengissä selvisin. Oli elämäni ensimmäinen kerta, kun en ollut pahoinvoiva Linnanmäellä. On enemmänkin sääntö, kuin poikkeus, että vedän pitkää sylkeä ja tärisen kalpeana noiden kieputtelevien laitteiden kokeilujen jälkeen. Mutta kun on periaate, kaikkia laitteita pitää testaa edes sen kerran, niin tulee aina ängettyä sellaisiinkin takuuvarmasti pahan olon tuottaviin laitteisiin:D

Vaan ei saatu Suben kanssa ylipuhuttua Larlaa, eikä seurueen muita kahta sankaria tuohon kirnuun. Ensi kerralla sitten.

Kuvat lähetän "miittiin osallistuneille" suoraan messengerillä, joten niitä ei pääse katsomaan edes koodilla, jos tällainen kamala vuoto pääsisi yhteisössämme käymään, että kuvakansiokoodi vuotaisi ei paikanpäällä olleille. Tai vielä kamalampaa, jos samassa taloudessa asuva, tai vieraana käyvä, näkisi valokuvat. Siinä vaiheessa pitäisi jo ehkä ottaa valtiolta tutkijat paikanpäälle selvittämään tätä kuoleman vakavaa asiaa ja eliminoida kaikki, jotka nämä suuresti varjellut kuvat näkevät.


Kevyt sydäri  6

Kävin pyörähtää faksihuoneessa, kun kuulen työkaverini huhuilevan mua käytävällä. Tulen huoneesta ulos ja duunikamu tyrkkää mun nenän eteen purkin, jossa on tällainen "nyrkin" kokoinen koppakuoriainen. Kiljasin ja hyppäsin ilmaan saman verran, kuin hyppäsin taakse päin.

Hitto, että mä sitten inhoan kaikkia ötököitä :/


Naiset-vaatteet-kiintymyssuhde  10

Eilen illalla vaatekaappiani käydessäni jälleen kerran läpi, sain jonkinlaisen kaikki raivosiivouskohtauksen. Heitin kaikki ne vaatteet roskiin, joita en ole pitänyt joko koskaan päällä tai joita en ole käyttänyt vuoteen ja jotka eivät enää sykähdyttäneet mua millään muotoa. Pari mekkoa karsin roskiin menevistä eräälle kaverille, jolle ne mahdollisesti olisivat melko passelit. En tajua minkä takia olen shoppaillut jotain mekkoja/hameita edes, kun en niitä pidä ikinä päälläni. Luultavasti olen ihastunut näiden hameiden ulkonäköön ja minulle on tullut sellainen olo, että tuo on niin söpö että tuo on pakko ostaa, ehkä mä pidän sitä sitten joskus päälläni.

Tullut tilattua netistä vaatteita, jotka ovat olleet pieniä, mutta kivoja, joten ei ole raaskinut niitä palauttaa, koska on elätellyt toiveita - sitten kun laihdun niin noi mahtuu päälle. Olisi pitänyt vain palauttaa nuo heti, kun tajusi, että ovat liian tiukkoja. En tykkää liian tiukoista ja ahdistavista vaatteista, joten miksi ihmeessä niitä säästelen kaapissani.

Jälleen kerran lensi jätesäkillinen vaatteita roskiin, joista osa oli lähes käyttämättömiä - hieman se kirpaisi, mutta tulipahan lisää tilaa vaatekaappiin.

Miksi sitä on välillä niin helvetin hankalaa luopua vaatteista, joista tietää ettei niitä tule enää pitämään. Vielä parempi olisi, jos tuollaisia vaatteita ei jäisi lojumaan vaatekaappeihin.

Nyt loppui turhien vaatteiden shoppailu!


Parempi myöhään kuin ei milloinkaan  4

Meinasin tyystin unohtaa lisätä blogiini tuossa taannoin tehdyltä reissulta terveiset. Arvoisat lukijat, saanenko toivottaa teille, terveisiä Korialta.

Terveiset Korialta
Terveiset Korialta

En ole vähään aikaan nähnyt kaverini tulevan niin nopeasti kuselta, mitä hän tuli tuolta metsästä, jonne hän oli menossa pissalle. Oli hetken aikaa vaikeuksia pidättää naurua, kun kaverini kertoi naurun sekaisin tuntein, kuinka iso lauma kärpäsiä hyökkäsi hänen kimppuun, hänen käveltyä metsään syvemmälle etsimään pissipaikkaa. Ja mitä minä teen, kun kuulen asiasta - menen tietenkiin kamerani kanssa tallentamaan hienot jätökset, jotka tarinan mukaan olivat metsässä ennen kuin kaverini sinne meni. En tutkinut asiaa tarkemmin.