Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2008.

Mistä tietää...  2

..että on tullut syötyä liikaa?

Kun neljä normaalikokoista naista menee hissiin ja hissin painorajoitus alkaa huutamaan. Onhan tuo melko hurjaa, jos painorajoitus on 630kiloa x)

Tulin hetki sitten kotia, jostain päin Suomea, jostain mökiltä, jonkun porukan kanssa, joten kuten hengissä.

Innostuin ihan kympillä trampolinista, sellaisesta jättikokoisesta moisesta. Ihan parasta ikinä. Jännä fiilis, kun on pomppinut puolituntia putkeen tuollaisella ja yrittää maankamaralla pomppia ilmaan, niin tuntui siltä kuin joku olisi pitänyt jalkoja maassa kiinni. Ihme kyllä, ettei mikään paikka hajonnut. Ottaen huomioon sen, että pompittiin kaverin kanssa usein kahdestaan tuolla ja kaatuiltiin miten sattuu. Olkapää on kyllä hieman hellä, kun eilen lensin sen päälle komiasti kun yksinäni pompin ja samalla yritin vastaa tekstiviestiin. Itsesuojeluvaisto on ihan turha ominaisuus:D:D

Ruokaa tuli syötyä kuin isompikin porsas ja uhkailin ensi viikon syöväni pelkkää kasvissosekeittoa ja raejuustoa. Vatsa on ihan himskatin kipeä nauramisesta, trampolinilla pomppimisesta ja ylisyömisestä.

Nyt voisi vetästä hieman laksatiivia ja mennä loppuillaksi istumaan pöntölle.



Hammaslääkärissä oli kivaa  1

Jumakiuta, että meinasi palaa käpy ihan täysin tänään, kun päätin mennä linja-autolla hammaslääkäriin neljäksi. Aikataulu oli tosin omalta osaltani turhan tiukka, koska reittioppaan mukaan mun olisi pitänyt olla perillä 15:55, bussi oli alkuun 3min myöhässä ja se pysähtyi joka pysäkillä - tietenkin.
Melkein teki mieli ottaa yhden vanhuksen kassi ja tyrkkää se pihalle, että se olisi liikkunut nopeampaa ulos ja yhdelle kundille mennä lappaa tarpeeksi rahaa tiskiin, kun se lisäsi neljään kertaa rahaa kuskin kouraan. Kaiken kruunasi työmaa-alueelle eksynyt nainen, joka tuli väärää "aidattua" kaistaa bussia kohden ja joutui peruuttelemaan pois ja menee oikealle puolelle aitaa ajelee. Tuossa vaiheessa olin jo ihan valmis menee vetää sen kuskin autosta ulos ja vetää vauhdilla auto helvettiin bussin edestä. Lopulta, kun jäin oikealla pysäkillä pois, lähdin kävelee jotenkin väärään suuntaan sillä lopputuloksella, että olin hammaslääkärissa 5min myöhässä. Mutta onnekseni hekin olivat myöhässä.

Hammaslääkärinä oli tietenkin itseni ikäinen, söpö ja kivan oloinen mies ja meikä oli ihan puusta tippuneen näköinen ja haisin varmaan vanhalle viinallekin - melkein yhtä kiusallista, kuin joutua yllättäen gynekologin eteen levittelee haaroja silloin kun ei oo ajellut pillukarvoja.

Kerrankin oli tosi mukavaa olla hammaslääkärissä, tuo poju oli tosi mukava sellainen höpöttelijä. Ei jännittänyt yhtään olla tuolla, eikä sekään aiheuttanut suurempaa vitutusta, kun kuulin että multa revitään vissiin tuolloin marraskuussa niin ylhäältä kuin alhaaltakin viisurit pois. Pitää vain toivoa, etten pode ihan hirveetä kuolemaa tuon jälkeen kun olisi kiva päästä sporailemaan. Tai sitten soitan ja kysyn voisiko tuota aikaa siirtää hieman...

Kotimatkalla en jaksanut käyttää bussia, joten kävelin kotia. En jaksanu odottaa 6min bussia pysäkillä...


Kaupungin paras puusilimä  9

Sain alkuviikosta Cityltä kutsun Kaupungin Paras-kemuihin.
Luin kutsun hutiloiden, koska olin City:n nettisivuilta lukenut, että kemut alkavat klo 21 ja koska olen tiennyt pari viikkoa, että tulen saamaan tuonne kutsun niin sen takia en jotenkin tajunnut typeränä lukea kutsua tarkemmin.

Tulin kotia joskus kuuden aikoihin. Kävin rauhallisesti suihkussa, kuivailin tukkaani, meikkailin ja ajattelin katsoa kutsusta mikä tämän baarin osoite oli. Luin kutsun huolellisemmin, kuin ensimmäisellä kerralla, läpi ja tajusin että kemut on alkanut seiskalta. Kello oli tuossa vaiheessa jotakuinkin seitsemän. Soitin baariin ja tiedustelin, että onko sinne ilmestynyt jo väkeä ja olihan siellä.
Ei muuta kuin reittiopasta käyttöön, ja bussille tukkaputkella köpötellen. Pistin seuralaiselleni tekstiviestiä, että kemut alkoivatkin jo seiskalta ja että lähdin valuu tuonne paikalle jo. Oltiin alun perin sovittu, että mentäisiin yhtä matkaa tuonne, koska en ollut oikein perillä siitä missä kyseinen baari sijaitsee. Enkä tiennyt mitä tuolla oli ohjelmassa, joten näin parhaaksi lähteä sinne heti.
Kuin ihmeen kaupalla löysin tuonne baariin ilman eksymisiä. Ja siellä tyrkättiin nimikylttiä ja drinkkilippua kouraan ja ei muuta kuin sekaan.
Tunnin verran palloilin ja ihmettelin menoa ja höpöttelin muutamien miesten kanssa. Sinänsä hauska ilmiö, kun naisena menee yksin baariin niin miehet tulee juttelee herkemmin, kuin jos menisi toisen naisen kanssa. Sama juttu, vaikka on miesseuralainen joka on esim veskissä käymässä niin heti on joku mies nykimässä hihasta. Mutta minkäs teet, kun olen puusilmä niin olen:D ensi kerralla en kyllä kiirehdi minnekään siten että pitäisi olla yksinään jossain urpona, ahdistavaa tuollainen ihmispaljoudessa ihmettely ilman tuttuja. Olisin eilenkin voinut aivan hyvin mennä tuonne vasta hieman ennen ysiä.
Luen tulevaisuudessa kyllä lappulippuset huolellisemmin. Onneksi kaveri tuli ysin pintaan tuonne pelastamaan mut miesten kynsistä. Tai noh, no joo, siis joo.

Nyt on hiukan räjähtänyt olo, tukan sain sentään tuossa hetki sitten kammattua, mutta eiliset meikit kummittelee naamalla ja olo on todella tuore.

Hieman kyllä petyin, etten saanut mitään diplomia tuolta, olisin halunnut laittaa sen kehyksiin ja mun vessan seinälle:(


*Rapsuti*  3

Olen tänään lueskellut lutikoista ja sen sellaisista nivelkärsäisistä öttiäisistä ja on jatkuva kutina päällä. Taaskin rapsututtaa selästä ja poskesta.

Jännä juttu tuo kyllä, että suurin(?) osa ihmisistä alkaa raapii päätään, jos he kuuntelevat keskittyneesti juttua päätäistä tai muista ötököistä.

Hyönteiset on kyllä ällöttäviä, mutta toisaalta aika kiehtovia. Esimerkkinä vaikka tuo lutikka. Se pystyy elää ilman ravintoa 8kk sopivissa olosuhteissa tai joku torakka, jos siltä irtoaa pää niin se ei kuole siihen ettei sillä ole päätä, vaan siihen ettei se saa enää ravintoa.

Jos pitäisi valita mikä hyönteinen olisin, niin olisin varmaankin torakka. Jos siis haluaisin selviytyä ydinsodasta.


Keskisormiongelma  6

Aivan tajutonta touhua taas. Mulla jäi eilen työtuolin käsinojan ja työpöydän väliin keskisormi ja sitä alkoi polttelee ja tuota sormea polttaa vieläkin. Heti jos joutuu vähänkin pitempään näpyttelee näppäimistöä niin alkaa järkyttävä polte keskarissa. Sellainen tunne, kuin olisi hieronut raakaa chiliä iholle ja se imeytyy hiljalleen ihon läpi. Sit kun sormi ei kosketa mitään niin polte katoaa.

Todella mysteeristä. Tekisi mieli hakea pakastimesta jäänpala ja pitää sitä tunti tuossa sormenpäässä:/




Cityn Match  12

Mua on jo pitemmän aikaa häirinnyt Cityn Match-profiilissa kohta, jossa pitää valita omat ominaisuudet ja yhtenä ominaisuusvaihtoehtona on älykkyys. Mitkä kriteerit pitää täyttyä, että sen kohdan voi omalta kohdalta ruksia? En osaa arvioida itseäni tuolta kantilta, tiedän etten ole tyhmä, mutta en mä nyt itseäni kovanluokan älykkönä pidä. Mulle älykkyys on tyyliin jotain avaruustieteen hallitsemista:D

Älykkyyden määritelmä Wikipediassa.
Onko se älykkyyttä, että osaa pistää korkeasti koulutetulle immeiselle luun kurkkuun sellaisella tiedolla jota se ei uskonut multa löytyvän? Tai jos osaan ratkoa salakoodeja(ihan tällaiseen viralliseen testiin olen joskus joutunut ja sain testistä keskiverto lukiolaista paremmat pisteet, vaikka olenkin vain amis)ja päättelytaitoni on jo muodostunut sellaiseksi vitsiksi, että töissä ja muualla musta on sellainen kuva, että tiedän kaikkeen vastauksen kun olen usein löytänyt ongelmiin ratkaisut nopeasti. Tai jos muut sanovat mulle, että olen tosi fiksu.

Jotenkin on vaan suuri kynnys täppää tuo älykkyys tuonne matchprofiiliini, koska mulle älykkyys on jotenkin niin "iso" juttu.

Ihan kuin tuolla asialla olisi paskan väliäkään, kunhan pohdin tuota:D:D

'''
'''
Oikeasti pelkään vain sitä, että elämäni mies menee ohi suun, kun en ole ruksinut tuota älykkyys kohtaa ja se luulee, että oon ihan vajukki.


Kätsyä  4

Laitoin Pedolle raksuja tuossa ruuaksi ja onnistuin tiputtamaan tämän raksupussin lattialle sillä lopputuloksella, että siitä levähti kourallinen raksuja latialle. Kirosin hetken aikaa, että nyt pitää tonkia imuri ja alkaa tuollaisen takia imuroimaan lattiaa. Ei mennyt toviakaan, kun Peto tuli siihen viereen ja alkoi syömään noita lattialle tippuneet raksut, vaikka sillä olisi ollut kupissaankin kukkurallinen samaa tavaraa. On tuo kyllä sitten hyvin opetettu rontti - sisäsiisti ja tykkää siivoamisesta, ihan on tullut omistajaansa.