Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2008.

Soini my man  1

Jäi eilen äänestykset väliin, ei niinkään paskan sään vaan liian kiireisen aikataulun takia. No okei, kyllä säälläkin oli väliä ja sillä että mun kaveri ei tykännyt ideasta, että olisin lähtenyt äänestämään kun hän oli mun luona.

Mua huvittaa ihmiset, jotka vääntävät keskusteluissa kuinka Perussuomalaiset on rasisteja ja kuinka heidän OMA puolue on paras jne jne. Mitä vitun väliä sillä on, ketkä kannattaa mitäkin puoluetta, jokaisessa puolueessa on kuitenkin muutama mätäomena ehdokkaana. Sit osa näistä oman puolueensa nimeen muna pystyssä vannovista ihmisistä on sellaisia, jotka eivät ymmärrä sitä kuinka jotku saarnaavat jonkun uskonnon nimeen. Aivan samanlaista saarnaamista tuo on, kun jankutetaan kuinka se ja se puolue ja ehdokas on paras kuin se että intetään siitä kuinka joku uskonto on väärä ja joku oikea.

Annetaan jokaisen kannattaa ja äänestää sitä puoluetta, jota he haluavat äänestää ja uskoasiihen Jumalaan mihin haluavat tahi olla uskomatta.

ps. politiikka on perseestä.



Voisiko joku tuoda aseen?  5

Helvetti, että meinaa olla "hieman" krapulaa. Kotiuduin vasta äsken eiliseltä reissulta ja on sellainen olo, että voisin ampua itseni jotta pääsisin tästä olosta eroon.

Oltiin eilen työporukan kanssa Porvoossa seikkailulaaksossa leikkimässä. Pääsin heittelee kirvestä, ampuu jousipyssyllä, ratkoo erilaisia tehtäviä, juoksee labyrinttiin, pukee päälleni kuivapuvun ja meloo työkavereiden tekemällä lautalla johonkin jorpakkoon sekä sytyttämään nuotion tuluksilla.

Bussikuljetus Vantaan Hotellille lähti joskus ysin jälkeen illalla tuolta Porvoosta ja mun oli tarkoitus jäädä bussiin muiden jäädessä hotellin kohdalta pois ja jatkaa matkaa Vantaan toimistolle, jossa oli mun polkupyörä jolla mun piti fillaroida kotia.
Olin muutamaan otteeseen todennut, kun mua yritettiin ylipuhua jäämään Hotellille, etten mä viitti jäädä kun mulla oli vain huppari, verkkarit ja lenkkarit päällä. Lopputulos oli sitten se, että jäin muiden porukoiden kanssa Hotellille kirjaimellisesti metsästä pöllähtäneen näköisenä, join ihan vitusti viinaa, kadotin takkini sekä kamerani, pussailin yhtä naispuolista työkaveria ja miespuolista työkaveria sekä heräsin kahden miespuolisen työkaverin vierestä aamulla.

Mun mielestä oli hirveen hyvä idea lähteä poikien huoneeseen (ihan kiltisti vain) nukkumaan sen sijaan, että olisin odottanut hetken ja päässyt naispuolisen työkaverin huoneeseen nukkumaan. Sanoin näille kahdelle sankarille, että tästä ei sitten puhuta koskaan mitään kellekään tai mä hakkaan teidät. Kun työporukat tuntien tuosta oltaisiin revitty mitä ihmeellisimpiä stooreja ja huhuja, mutta naureskelin sitten itse aamiaispöydässä kaikille tuota että heräsin kahden miehen vierestä. Nyt on niskat ihan vitun jumissa ja väsyttää - yllättäen kun olen nukkunut kahden sängyn keskelle muodostuneen sauman päällä, ilman tyynyä koko yön.

Hauskinta tässä on se, että mun pitäisi olla neljän tunnin kuluttua hallilla skarppina katsomassa kännisiä immeisiä sekä se, että mulle olisi ollut hotellihuonekin. Mulla oli jopa avain tuohon huoneeseen koko yön lompakossa. Takkini sentään löytyi loppujen lopuksi turkulaisten työkavereideni hotellihuoneesta, eiköhän se kamerakin jostain löydy viimeistään ensi viikolla jonkun kamoista.


Hajottajasieniä  3

Hah. Rupesin tuossa huvikseni selailee kalenteriani ja viiko 51 on ensimmäinen sellainen viikko, jolloin ei ole yhtään mitään sovittuna/tiedossa olevia menoja vielä. Hitto, että olisin pulassa ilman kalenteria. Ei kyllä tarvinnut ottaa kuin muutama lätkäpeli marraskuun työvuoroista, enkä varmaan ota joulukuussakaan juuri mitään jv-hommia. Pakko vähän hiljentää tätä tahtia taas ja keskittyä muihin aktiviteetteihin.

Eilen sain hommattua fillariini uuden ehjän eturenkaan, toimivan kellon sekä ajovalon. Nyt pääsee taas fillaroimaan pimeillä keleillä. Tänään pitäisi muistaa mennä lätkäpeliin illaksi. Huomenna pitäisi muistaa mennä koko päiväksi Porvooseen leikkimään Ramboa ja lauantaina lätkäpeliin patsastelee. Sunnuntain ajattelin pyhittää puhtaasti rentoutumiselle ja käydä ehkä elokuvissa, jos saan vaan hyvää seuraa houkuteltua mukaani. Ensi viikko kun näyttää melkoiselta kaaokselta kolmen erilaisen työhön liittyvän koulutuksen, hammaslääkärin, Hifk-Jokerit pelin sekä koko viikonlopun kestävän Monsterjam-urakan osalta.

Elämä olisi kyllä tylsää ilman sopivaa kaaosta ja kiirusta. Olen outo, koska nautin siitä, että on hektistä ja paljon tekemistä.


Jeih  1

Olen taas paljon viisaampi kuin eilen:)

Päivän koulutus meni paremmin kuin odotinkaan, asiat ei olleetkaan niin vaikeita kuin olin antanut itselleni ymmärtää. Tajusin jujun heti. Vielä kun muistaisin nuo asiat marraskuun alussa:D
Ensi viikolla käyn verestää muistiani ja katselemaan lisää asioita.
Vielä on kuitenkin asioita, jotka pitää huolehtia kuntoon ennen tuota rupeamaa. Esimerkiksi se, että missä helvetissä tuolla on mun saliketjun punttisali:D Pitää myös katsoa minkälaisia ryhmäliikuntatunteja tuon kaupunginosan salilla on tarjolla. Sitten pitää hommaa etäyhteydet ja tulostin asetukset kuntoon, sekä avain.

Enköhän mä tämän klaaraa kunnialla loppuun.


Alkaiskohan stressailee?  5

Rupeaa hiljalleen huvittamaan, kun katson kalenteriani jossa on joka päivälle jotain merkintää. Tänään sain kivan nakin, joka on ollut jo hieman ilmoilla eikä sinänsä tullut yllärinä. Siinä vaiheessa, kun kuulin aikatauluista, iski jo vähän stressiä.

Mun pitäisi hoitaa eräs osasto yksinäni lomatuurauksena, asiassa ei itsessään ole muuta ongelmaa kuin se että en ole ollut tämän osaston hommissa juurikaan mukana puoleen vuoteen joten olen enemmän kuin vähän pihalla mitä pitää tehdä ja millä tavalla. Hauskinta asiasta tekee se, että tämä tuuraus osuu juuri sille viikolle, kun menen viisureiden poistoon eli en välttämättä ole puoleen viikkoon työkunnossa edes. Ja ettei huvit loppuisi kesken, joudun opettelemaan kaikki uudet asiat yhdessä vuorokaudessa - Huomenna x) Marraskuun alusta pitäisi olla hommat hanskassa - mukamas. Niin ja tämän hetkiset työni pitää nakittaa eteenpäin joidenkin toisten hoidettavaksi.

Odotan jännityksen sekaisin tuntein, mitä tuleman pitää. Pitää vain toivoa, että oppimiskykyni on huomenna huipussaan.


Fuck  7

Tein eilen jotain outoa. Käänsin telkkarin varta vasten Sub-tv:lle kun näin, että kello on 22:00 koska halusin katsoa, miten porukat reagoi tähän afrikkalaiseen BB-vaihtolaiseen. Puolisen tuntia mä taisin sitä katsoa toisella silmällä ja toisella näpytellä konetta. Tuon ohjelman käänteitä ei pysty välttelee edes silloin, vaikka tuota ei katsele, koska aina on joku joka tuota katselee ja sitten kertoo mitä on tapahtunut ja ennen kuin itse tajuaa, niin on jo silmät suurena katselemassa tuota.
Alan huolestumaan itsestäni.


Miksi..  2

..ihmiset tajuavat menetyksensä, vasta silloin kun ovat menettäneet sen?

Ollaan myö sitten varsinaisia epeleitä.

Edit.
Kiitoksia Sateen blogin tein testin:D

Seuraavat tulokset on laskettu RHETI-pikatestin vastaustesi pohjalta. Suurin mahdollinen pistemäärä per tyyppi on 8. (Printtaa tulokset itsellesi, jos haluat säästää ne, sillä tulokset eivät tallennu sivuille.)

Vastasit kaikkiin kysymyksiin.

Tyyppi 1 4
Tyyppi 2 3
Tyyppi 3 5
Tyyppi 4 2
Tyyppi 5 4
Tyyppi 6 5
Tyyppi 7 3
Tyyppi 8 4
Tyyppi 9 6

Kolmonen 5pistettä:
Tehokas Suorittaja. Tehokas Suorittaja on sopeutuva ja menestykseen suuntautunut persoonallisuustyyppi. Kolmoset ovat itsevarmoja, hurmaavia ja viehätysvoimaisia. He ovat kunnianhimoisia, päteviä ja energisiä, mutta saattavat myös olla statushakuisia ja jatkuvasti edistystä tavoittelevia. Kolmoset ovat diplomaattisia ja luontevia, mutta saattavat olla joskus liiankin huolissaan omasta imagostaan ja siitä, mitä muut heistä ajattelevat. Heillä voi olla ongelmia liiallisen työnteon ja kilpailuhenkisyyden kanssa. Parhaimmillaan Kolmonen on itsensä hyväksyvä, aito ja inspiroiva roolimalli muille.

5pistettä Kuutonen:
Uskollinen Kyseenalaistaja. Uskollinen Kyseenalaistaja on sitoutunut ja turvallisuushakuinen persoonallisuustyyppi. Kuutoset ovat luotettavia, ahkeria ja vastuuntuntoisia. He ovat hyviä ongelmien kartoittajia ja osaavat luoda aitoa yhdessä tekemisen henkeä, mutta saattavat olla myös puolustelevia, vältteleviä ja hermostuneita. Kuutoset saattavat haalia itselleen liikaa töitä ja stressiä ja valittaa siitä samanaikaisesti. He saattavat olla varovaisia ja päättämättömiä, mutta myös reaktiivisia, kapinoivia ja uhmakkaita. Kuutosilla on tyypillisesti ongelmia epävarmuuden ja epäluuloisuuden kanssa. Parhaimmillaan Kuutonen on sisäisesti vakaa ja itsevarma ihminen, joka rohkeasti kannustaa itseään ja muita onnistumaan.

[i]Ysi 6pistettä:
Sopeutuva Rauhanrakentaja. Sopeutuva Rauhanrakentaja on rento ja vaatimaton persoonallisuustyyppi. Ysit ovat hyväksyviä, luottavaisia ja vakaita. He ovat usein luovia, optimistisia ja kannustavia, mutta voivat myös mennä muiden mukana säilyttääkseen rauhan ja harmonian. He haluavat, että asiat sujuvat helposti ja ilman ristiriitoja, mutta saattavat olla myös omahyväisiä, ongelmia yksinkertaistavia ja ongelmia vähätteleviä. Yseillä on usein haasteita saamattomuuden ja itsepäisyyden kanssa. Parhaimmillaan Ysi on hyväksyvä ja lannistumaton rauhanrakentaja, joka osaa tuoda ihmiset yhteen ja ratkaista konfliktit.

www.namaste.fi

Hauska testi, kutonen kyllä taisi uppoa eniten noista kolmesta suurimman pistemäärän saaneesta kuvauksesta.


Oi ja voi  5

Mikään ei ole ikuista. Jouduin palauttamaan rahallisesti arvokkaimman seksileluni kauppaan, koska se hajosi ja tilaamaan sen tilalle kasapäin uusia leluja tuon vanhan lelun arvon edestä. Toisaalta tosi hyvä juttu, että tuo lelu hajosi, en tykännytkään siitä. Hah.

*Myhäilee tyytyväisenä ja odottelee uusia leluja*


Testin, testin 1,2.3..  2

Olin reippaana tyttönä kovasti lähdössä fillaroimaan aamulla töihin. Ideana ihan toteutumiskelpoinen ja rutiininomainen toimenpide mulla tuollein arkiaamuisin. Ongelmaksi muodostui vain se, että fillarini eturengas oli puhjennut perjantaina enkä muistanut tätä kuin vasta fillarin lukkoa avatessani.

Hetken aikaa mietin, jotta mitä teen, että lähdenkö käppäilee töihin - totesin aikataulun olevan sen verran tiukka, että päätin tehdä laihialaisen korjaussarjan eturenkaalleni. Hain asunnoltani pumpun, täytin renkaan ja lähdin kruisaileen töihin. Hyvin toimi. Kait.

Enää pitääkin etsiä täältä jostain renkaita paikkaava fillariliike, että saa renkaan korjattua ennen torstaista lätkäpeliä. Ja hommata itselleni rengasrauta vihdoin ja viimein, että voisin ensi kerralla yrittää itse vaihtaa renkaan.

Muutoin kyllä on yllättävän pirteä olo, vaikka tulikin eilen pelattua 12tunnin työpäivän päätteeksi Guitar Heron bändipeliä puoleen yhteentoista, kun sain kerrankin peliseuraa. Yksinään tuota peliä, kuten normaaliakin Guitar Heroa, on typerä pelailla.

Tämä viikko on onneksi rauhallisempi halliharrastuksen tiimoilta, vain torstaina ja lauantaina on lätkäpelit. Ensi viikon viikonloppu meneekin taas hommissa ja sit alkaa hiljalleen helpottaa loppuvuotta kohden...