Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2008.

Päässä soi CMX:ää  5

tahdon elää, tahdon kuolla
niin kuin olisi paikka tuolla
hämärätaipaleen takana tuolla
tähtien välissä, mahdoton saavuttaa

Toivon todellakin, että tämä olo helpottaa huomiseksi. En välttämättä halua tuntea oksettavaa oloa enää siinä vaiheessa kun multa revitään viisaudenhampaat suusta, koska tiedän alkavani oksentaa hyvin herkästi varsinkin jos oksettaa jo valmiiksi ja sit joutuu maistelee omaa verta. Joka tekee jo ajatuksenakin pahaa.

Pitää tehdä jonkinmoinen lappu valmiiksi, että muistaa kysellä ennen tätä operaatiota muutama oleellinen kysymys hammaslääkäriltä:

a)Jos suu vuotaa vielä seuraavana päivänä verta, miten saan lisää saikkua, koska en voi puhua töissä suu täynnä verta
b)Kirjoittakaa ny perkele etukäteen mulle antibioottia ja Burana600mg
c)Jos vuoto pahenee, missä vaiheessa mun pitää mennä päivystykseen
d)Varokaa mun leukaniveliä hampaan poiston aikana, koska mua on koskenut leukoihin viikonloppuisesta puolivuorokautta kestäneestä oksentelusta johtuen ja ne paukkuu ikävästi kun avaan suuta ja pelkään, että mun leuka menee paikoiltaan.

Pitää myös muistaa hakea kaupasta sosekeittoon tarvittavat ainekset, koska loppuviikko meneekin söpösti sosekeittoa pillillä imien. Niin ja kaurahiutaleitakin voisi hakea.

Elämä olisi niin paljon helpompaa ilman hammaskalustoa.


Ihanaa  4

Krapula jatkuu sekä lisäksi mua koskee joka helvetin lihakseen (ja ihon pintaan) niin paljon, että pelkkä koskeminen esim poskeen sattuu. Samoiten vaatteet tuntuu inhottavalta päällä, mutta työkavereiden työviihtyvyyden takia pidän ne toistaiseksi päälläni. Puhumattakaan siitä olosta, joka tuli kun laitoin reppua selkään.

Oli hiano fiilis eilen viiden aikaan illalla nousta ensimmäisen kerran sängystä ylös, koska piti hakea lisää juotavaa, ja tajuta että rakas siskoni oli siivonnut bileiden jäljet ja tiskannut kaikki astiat. On mulla sitten ihana sisko. Hän kun hakin mulle eilen aamulla myös limpparia ja suklaata Ärrältä, ennen kuin lähti moikkaa iskäämme. Hävettää hiukkasen tuo, etten päässyt isänpäivän kunniaksi vanhempien luokse.

Kiitokset ja pahoitteluni kaikille, jotka joutuivat auttamaan mut ravintolasta ulos. Enpä ole koskaan onnistunut saamaan itseäni tuohon kuntoon... Se siitä kirkkaiden ja perkeleen yhteensopivuudesta sitten.

Tämän hetkinen olotilani on siis täysin ansaittua. Huoh.



Tästä on hyvä lähteä  1

Ei helvetti, join lasillisen punaviiniä ja olen hiprakassa. Ensin ajattelin, että hohoo onpas mulla huono viinapää kun nousi hattuun lasi viiniä. Nyt ajattelen, ei helvetti olikohan se viini vähän ylikäynyttä tai jotain, koska nyt alkoi särkee päätä ja tuli hieman huono olo. Tuo selittäisi ehkä paremmin sen, että tuo nousi näin pahasti hattuun, kuin se että mulla ois huono viinapää.


Rouva Smythersin ohjeet seksin harrastamiseen  7

Voihan hitsin hitsi, olen elänyt ihan väärin tähänastisen elämäni:(

Vuonna 1894 brittirouva Ruth Smythers otti kynän käteen ja laati teoksen nimeltä "Kuusi vinkkiä miehille ja naisille" valmistaakseen nuoria naisia kohtaamaan ensimmäistä kertaa hirvittävän kokemuksen - seksin. Papinrouvan kirjoittama kirja on nyt julkaistu uudelleen.

Rouva Smythersin mukaan seksi oli asia, joka oli vain kestettävä. Hänen neuvonsa kanssasisarilleen kuuluikin: "Anna vähän, anna harvoin ja - ennen kaikkea - anna vastahakoisesti.

Seuraavassa muutamia vinkkejä yli sadan vuoden takaa:

1. Viisas nuori vaimo suostuu viikoittain enimmillään kahteen seksuaaliseen kokemukseen. Ajan kuluessa hänen on tulisi tehdä kaikkensa vähentääkseen kokemusten tiheyttä. Sairauden, unisuuden tai päänsäryn teeskentely ovat hänen parhaita ystäviään tässä asiassa.

2. Useimmat miehet ovat luonteeltaan melko perverssejä, ja jos heille antaa pienenkin tilaisuuden, he ryhtyvät iljettäviin toimiin, joihin kuuluu normaalin aktin suorittaminen epänormaaleissa asennoissa, naisen kehon nuoleminen ja oman riettaan ruumiinsa tarjoaminen naisen nuoltavaksi.

3. Viisaan vaimon tavoitteena on, ettei mies koskaan näe hänen alastonta ruumistaan eikä salli miehen esiintyvän hänen edessään alastomana.

4. Monet naiset ovat havainneet hyödylliseksi pukeutua paksuun yöpaitaan ja pukea miehensä pyjamaan. Niitä ei tarvitse riisua seksuaalisen aktin aikana. Näin mahdollisimman vähän ihoa altistuu.

5. Mennessään vuoteeseen naisen tulee sammuttaa kaikki valot. Siellä hänen ei pidä päästää ääntäkään, joka ohjaisi miehen hänen suuntaansa, jottei mies pitäisi sitä rohkaisun merkkinä.

6. Kun mies löytää naisen vuoteesta, tämän tulee maata mahdollisimman liikkumattomana. Optimistinen aviomies voisi tulkita ruumiin liikkeet seksuaalisen kiihottumisen merkiksi. Silloin, kun seksiä ei voi estää, sitä on harjoitettava täydellisessä pimeydessä.

7. Jos mies yrittää suudella naista suulle, tämän on käännettävä päätään niin, että suukko osuu harmittomasti poskelle. Jos mies nostaa naisen yöpaitaa ja yrittää suudella häntä sen alta, naisen täytyy vetää yöpaita nopeasti paikalleen, juosta sängystä ja selittää, että luonto kutsuu häntä kylpyhuoneeseen.

8. Jos mies yrittää vietellä naista hekumallisella puheella, viisas vaimo muistaa äkkiä jonkun mitättömän asian, jota kysyä mieheltään.

9. Miehen ähistessä ja puhkuessa naisen tulee maata aivan hiljaa eikä missään olosuhteissa ähkiä tai vaikeroida aktin aikana.

10. Heti miehen lopetettua aktin viisas vaimo alkaa nalkuttaa hänelle pienistä tehtävistä, jotka toivoo miehen suorittavan seuraavana päivänä.

Rouva Smythersin mukaan riitely, nalkutus ja nuhdesaarna ovat erittäin tehokkaita, kun niitä käytetään iltamyöhään noin tuntia ennen kuin mies normaalisti tekisi lähentely-yrityksensä.

Kymmenenteen aviovuoteensa ehtineet vaimot ovat saaneet lapsikatraansa kasaan ja saavuttaneet perimmäisen päämääränsä eli päässeet eroon seksuaalisesta kontaktista aviomiehensä kanssa, kirjoittaja lupaa. Siinä vaiheessa viisas vaimo voi luottaa siihen, että rakkaus lapsia kohtaan ja sosiaaliset paineet pitävät miehen kotona.

http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/200810238475976_lz.shtml


Näin Helsingissä  8

Tulin eilen illalla kotia bussilla ja istuskelin siinä bussin keskivaiheilla. Bussiin hyppäsi iskä ja kaksi ipanaa ja he jäivät siihen mun lähettyville istuu. Kuulin kun tämä isukki sanoi eteensä istumaan menneelle lapselleen että ottaa repun pois penkiltä, että vain maalaiset pitää laukkua penkillä. Ja jotain muuta saman tyylistä se tälle lapselleen mumisi.

Meinasi tehdä mieli heittää tuolle isukille, että eiköhän sekin ole joku maalaistollo joka vaan kuvittelee olevansa joku hieno helsinkiläinen ja että mikä se tuollainen tapa on perustella penkillä pidettäviä asioita, maalaiset ei sentään ole noin idiootteja että sanoisivat tuollaisia asioita ääneen yleisillä paikoilla.

Mikä vitun heitto tuollainen on edes?!? Ihan kuin joku maalaisuus olisi joku paha asia jolla pitää pelotella lapsia. Voi luoja mitä idareita tänne on itänyt. Siinä penkillä ei pidetä reppua sen takia, että muutkin mahtuu myös istumaan Ei sen takia, ettei antaisi itsestään jotain kamalaa maalaistollo mielikuvaa. Tätä tapaa kutsutaan muiden huomioimiseksi - ei helsikiläisyydeksi.


Jeah  2

Jotku teistä varmaankin tietää sen tunteen, kun kamera on joko a)kadonnut kännireissulla humalan takia ja saat sen kiertoreittejä pitkin lopulta itelles tai b)se on ollut känni-iltamissa vapaassa käytössä etkä muista pätkääkään illan kulusta ja aamulla alat kattelee kuvia sillein pelokkain fiilarein.

Mul on nyt tuollainen kohta a) päällä. Voi helvetti näitä kuvia x)
Sain Porvoon reissulta kadonneen kameran tänään takaisin ja just aloin siirtelee kuvia koneelle... toiseksi viimeinen kuva oli otettu musta ja mulla on yllättäen kuvassa keskari pystyssä..Voi helvetti, että ihminen osaakin olla ruma kun ilmeilee kännissä.

Jostain syystä mun kameralla oltiin onnistuttu ottamaan musta vähän hillitympiä kuvia kuin muiden kameroilla...Mutta silti. Miksi se on niin vaikeeta olla naama peruslukemilla tai pitää se keskisormi rauhassa jos tajuaa joutuvansa kuvattavaksi...


Raskausfobia  10

Kokeilin reilu vuosi sitten ehkäisyruiskua, jonka ehkäisyteho oli valmistajan mukaan 3kk. En ottanut tuota ruisketta kuin tuon yhden kerran, koska musta tuntui ettei se ihan sopinu mun psyykkeelle eikä elimistölle muutenkaan. Päänahka meni aivan ruvelle, tuli itsetuhoisia ajatuksia, mielialojen heittelyä unohtamatta.

Vaikutustehon lakattua nimelliseti ja odotettuani pari kuukautta menkkoja, ajattelin kokeilla ehkäisyrengasta lähinnä niin kuin kuukautisten herättelijänä. Menkkoja ei kuulunut eikä näkynyt juurikaan, paria tiputtelupäivää huomioon ottamatta. Noh, nyt on mennyt jo vuosi siitä kun viime vuoden syyskuussa tuon ruiskeen otin ja sen jälkeen jäin odottelemaan menkkoja toviksi. Kuukautiskierto ei ole vieläkään normalisoitunut ja pelkään jatkuvasti olevani raskaana, vaikka tiedän ettei se ole mahdollista.

En ole edes laskenut, kuinka monta kertaa olen käynyt apteekissa viimeisen vuoden aikana ostamassa raskaustestejä sen takia että olen harrastanut ehkäisyn (niin ehkäisyruiskeen/renkaan kuin kondomin) kanssa seksiä, koska menkkoja ei ole kuulunut silloin kun niiden olisi pitänyt kuulua. Tai kuinka monta kertaa olen ollut varma, että nyt olen raskaana koska tissit on arat.

Lopetin hormoniehkäisyn kolmisen kuukautta sitten sen takia, etten nähnyt mitään järkeä jatkaa sitä jo senkään takia että elimistöni näytti olevan vieläkin sen verran sekaisin tästä ehkäisyruiskeesta, enkä nähnyt mitään järkeä syödä hormoneita turhaan varsinkaan kun ei ole vakituisessa parisuhteessa.

Viime menkat kestivät vissiin kaksi vuorokautta ja vuoto oli hyvin niukkaa, tästä on jo kaksi kuukautta aikaa kun nämä menkan tapaiset oli. Tosin kaksi viikkoa näistä edellisistä menkoista, mulla oli lievää tiputtelua taas, jota kesti pari tuntia. Nyt olen kuumeisesti odotellut menkkoja jo yli kuukauden ja on ollut jos jonkinlaisia pelkotiloja siitä, että josko olenkin ollut jo pitkän aikaa raskaana ja sen takia vuodot on noin oudot.
Kaverilleni kun kävi aikoinaan niin, että hän sai tietää vasta kuudennella kuulla olevansa raskaana. Älkää kysykö miten tämä on mahdollista, mutta näin hänelle kävi.

Mulla ei ole mitään lapsia vastaan, mutta en ole suunnitellut pyörättäväni niitä vahingossa joidenkin epämääräisten seksiräpellysten tuloksena. Pitänee jossain vaiheessa käydä gynellä kyselemässä tästä asiasta, koska jostain joskus luin että joillain naisilla ei kuukautiskierto ole normalisoitunut tuon ehkäisyruiskeen jälkeen ja siihen on pitänyt ottaa joku hormoonikuuri että se on saatu normalisoitumaan.


Hämmennys  3

Eksyin Iltalehden Viihde-sivustolle ja huomasi, että BB:n on tulossa kaksi asukasta, katsoin sitten nopeasti näiden kahden uuden henkilön kuvia ja katsoin että jaaha, nainen ja mies.
Sit rupesin jostain syystä lukee tekstiä tarkemmin ja siellä luki Alex 19, on miesmiesmissi ja suomen kolmanneksi komein. Okei, hieno juttu, mä katsoin vaan että se on nainen x)
http://static.iltalehti.fi/bigbrother/alex0411PP_bb.jpg

Edit. Ei ollut näköjään mun ensimmäinen kerta kun tuosta ihmisestä olen hämmentynyt:D http://www.city.fi/yhteisot/blogi/suojelusprkl/73552/


Jaahas  2

Ensimmäinen tuurauspäivä kohta ohi, työkaverini päätti venytellä mun paidan kaula-aukkoa tuossa pienimuotoisen pystypainimatsin aikana joten tuli sitten vilautettua tissitkin äsken. Onpa tosi kiva olla töissä kun täällä joutuu pystypainimaan ja pitää huolen siitä, ettei kukaan ala venyttelee kaula-aukkoa paidasta. Pitänee pukeutua huomenna poolopaitaan ja ottaa joku helvetin nahkapamppu mukaan jolla kopsauttelen tuota yli-innokasta miekkosta, jos se päättää tulla taas yllättämään mut takaapäin ja heiluttelee mun tuolia, tai kurkkimaan mua paidan alta. Aivan mahdotonta touhua taas x) Ja sitten jotku vielä ihmettelee miksi en koskaan jää pikkujouluissa ruokailua pitempään...

Tuli se sentään pyytää anteeksi tuota tempaustaan:D