Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2008.

Huvittavat huijaukset  4

Käytiin syrran kanssa Stokkan herkussa. Tarkoituksena oli ostaa vanhempien herkkukoriin jotain pientä pupellettavaa. Siinä sitten katteltiin, että onpas söpö metallipurkki jossa oli käsintehtyjä pipareita ja yläpuolella hinta 4,95e Otettiin tuote koriin ja jatkettiin shoppailua. Sisko tuli jossain vaiheessa mun luokse ja sanoi, että pistetääns se piparipaketti pois, että se maksaa 14euroa. Käytiin vielä tarkastamassa miten se tuote oli hinnoiteltu siinä hyllyllä ja siinä oli oltu ovelia. Oli kapea kaksitasoinen hylly. Ylähyllyllä on nämä metallipurkissa olevat piparit 350grammaa ja hyllyn alapuolella jemmassa 250grammaiset piparit, pahvipaketissa ja tämä 4,95e hinta oli näille alapuolelle jemmattujen 250grammaisten pipareiden. Tälle metallipurkille ei ollut edes hintaa tuossa kohtaa.

Kuinkahan moni on mennyt tuossa kohtaa lankaan. Törkeetä touhua tuollainen hinnoittelutapa, että tahalleen yritetään huijata asiakkaita. Ei tuo kyllä ainoa pulju ole, joka tuollaista harrastaa.



Mistä huomaa..  2

..ettei ole vielä herännyt kunnolla? Siitä kun nousee ylös, käynnistää koneen ja pistää vaatetta päälle koneen käynnistymistä odotellessa ja kun kone on vihdoin päällä niin istuu sen äärelle ja painaa kylmänrauhallisesti "Sammuta"-kohtaa ja vasta sitä painettua hokaa, että mitä hittoa teen - munhan piti käynnistää netti, eikä sammuttaa konetta.

Joo-o. Miten niin olen nukkunut huonosti viime aikoina...

Edit. ja kun mun pitäisi sammuttaa kone, niin jään vaan tuijottaa ruutua ja ihmettelen kun se ei sammu - joka johtuu siitä, etten ole painanu sammuta kohtaa edes...



Aijai  6

Jos mun punttisalin muu porukka on yhtä ahdasmielistä, kuin mitä Cityn keskusteluissa on viime aikoina porukoista saanut mielikuvan, niin kyllä nyt venyttelytunnin ohjaaja tulee saamaan paljon reklamaatioita jokaiselta ahdasmieliseltä.
Kuunneltiin joululauluja joissa mainittiin kaikenlisäksi Jeesus. Kyllä nyt moni venyttelijä varmasti traumatisoitui ja aivopestiin:( Ovat koko viikon soitelleen joululauluja. Kuinkahan moni ateisti on aivopesty uskomaan Jesseen tuon säännöllisen aivopesumusiikin avulla:((



Oho  4

Nyt pitää piirtää iso rasti seinään, koska äsken tekemäni kaurapuuro ei kiehahtanutkaan yli. Tämä on historiallista!

Yleensä kun on aiva sama, onko vieressä vahtimassa puuron valmistumista, kuinka pienellä teholla sitä yrittää tehdä tai onko iso kippo vai pienempi - tuo kiehuu aina yli. Tänään oli laitettava puuro muovikulhossa mikroon, koska olin laiska enkä jaksanut tiskaa eilistä lasikippoa, ja oli pelko perseessä että tuo tulee samantein ylös. Ja paskat, pistin kipon täydellä teholla pörisee mikroon jopa viideksi minuutiksi kerrallaan eikä tullu puurot yli.

Tai sit tää on vaan unta.


Yritys hyvä kymmenen  2

Ajattelin hommata aivokalvontulehduksen, ainakin ei-tarkoituksella.

Käytiin kavereiden kanssa hieman hikoilemassa, ensin 45min lihaskuntojumpassa ja siitä 60min bodycombatti heti perään, joten tuli hieman enemmänkin hiki. Eikä ollut sitten pipoa ollenkaan mukana, joten piti fillaroida hiukset märkänä ja pää paljaana kotia nelisen kilometriä. Hanskat ja kaulaliina sentäs löytyi repusta. Jos tällaisella tempauksella ei saa tappotautia ni jo on kumma.

En kyllä välttämättä haluaisi tulla taas kipeäksi. On niin paljon hirmuisesti mukavampaa tekemistä tällä hetkellä ja tulevaisuudessa, etten malttaisi sairastella.

Huomemma pumppaileen ja shoppaileen, torstaina laivalle syöpöttelee niin että napa sanoo poks enkä mene töihin laisinkaan, perjantaina ja lauantaina syöpötteleen lisää ja lauantaina moikkaamaan kamuria ensin päivällä keskustaan ja illalla toisen kaverin luokse kännäilemään ja sunnuntaina taas taistelee.

Niin ja töissäkin on nyt sellainen tilanne, ettei vissiinkään ole lomautuspelkoa.



Yksityisyys ennen muuta x)  4

Soitin tuossa terveyskeskukseen saadakseni ehkäisyrenkaalle reseptin + papakokeeseen ajan. Kun pääsin lopulta läpi, oli linja tosi huono. Luulin ensin että se johtuis mun työluurista joka on kenkkuillut jo tovin, joten yhdistin tuon puhelun mun kännykkään eikä se helpottanut kuuluvuutta.

Kiva tällaisessa suhteellisen avarassa toimistotilassa, jossa on huoneiden seinät paperin ohuita, alkaa huutelee että haluaisin ehkäisyrenkaalle reseptin ja papakokeeseen.

No onneksi asiat tuli kuuluksi lopulta, kiitoksia kovaan ääneen kailottamisen. Enää pitää odottaa kuukausi, että pääsee levittelee toosaa lääkärille.