Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2008.
Seuraava

Pullonpalautusfiilareita  6

Kävin kauppareissulla palauttamassa kasan pulloja ja pisti silmään, että tuolla ei ollut minkäänluokan käsienpesumahdollisuutta. Kyseessä on isompi ostoskeskus, jossa on varmasti aika monta pullonpalauttajaa päivässä. Mahtaa kauppiaalla olla kivaa kun asiakkaat tulee limaisilla käsillä hiplailee heidän kauppaansa tuotteita.

Ei luulis kauheasti kustantavan joku yksi käsienpesulavuaari tuollaisessa paikassa, meinasi alkaa vituttamaan se etten saanut pestyä käsiä heti, vaan piti raahautua pitkän matkaa löytääkseni yleisövessan ja sinne mennä pesee töppöset.

Ei ollut edes käsipyyhkeitä, joihin olisi voinut pyyhkiä pahimmat sköndät pois. Pitänee mennä pistää palautetta tuolle paikalle.


Vitun Vista  12

Olen nyt reilun viikon tapellut tämän uuden koneeni kanssa. Tämä meni jo asennuksen jälkeen outoon lukkotilaan, jolloin kone piti sammuttaa virtanäppäimestä. Tuossa vaiheessa koneelle oli menossa online armorin joku viirustorjuntahässäkkä imutukseen ja sen aikana tämä tilttasi. Nyt tätä tilttailua on jatkunut tasaisesti kerran vuorokauteen, paitsi tänään se on tehnyt jo sen kahdesti, jolloin tämä pitää pakottaen sammuttaa virtanäppäimestä. Heitin nyt tuon online armorin helvettiin, koska tuli sellainen tunne että tuo johtuisi siitä. En kylläkään näistä mitään ymmärrä mutta sen ohjelman asennuksen aikana tää jumiin meni.

Onko jollain kokemusta Aspire 6530G mallin läppärin tuollaisista ominaisuuksista? Tai ylipäätään tuollaisesta ongelmasta.

Mulla alkaa tulee itsetuhoisia ajatuksia tämän koneen kanssa hiljalleen. Fantasioin pomppivani tämän päällä, heittäväni tämän parvekkeelta alas ja kusevani tämän päälle keskellä pihaa!


Kyllä se Henna on sitten halpa  5

BB-Henna huutokaupataan pikkutuhmiin kuviin

Sunnuntaina käynnistyneen huutokaupan arvo oli maanantaiaamuna yli viisi euroa. Tuotto ohjataan hyväntekeväisyyteen.
http://www.iltalehti.fi/bigbrother/200812018681312_bb.shtml

Vittu mie repesin tuolle "huutokaupan arvo oli maanantaiaamuna yli viisi euroa"-kohdalle. Toki se on enemmän kuin Treffit Tukiaisen kanssa-huudon loppusummaan verrattuna, mutta silti aiheutti hilpeyttä. Ja ehkä hieman sääliä.

Ensin tuon tapauksen tempauksista sai lukea seiskasta vai mistä lie luinkaan, kuinka hän meni Mikaelin luokse taksimatkan hinnalla harrastamaan seksiä ja nyt se kaupittelee taas itseään tällä kertaa huuto.netissä. Tuon lähemmäksi itsensä myymistä ei voi oikein mennä, ilman että siitä rapsahtaa sakkoja itsensä myymisestä.

Miten alas ihminen vajookaan vain saadakseen hieman huomiota. Tuollaisia hirviöitä joistain koulukiusatuista voi tulla, kun vähän hommataan tisseihin täytettä ja vähän liuotetaan reisistä ylimääräistä pois kemikaaleilla ja kun vähän saadaan palstatilaa juorulehtien sivuilta ja kun vähän päästään BB;hen näyttäytymään.

Ihanaa kun saa välillä tuntea itsensä hieman fiksuksi, kun vertauskohtana on tuon kaltaiset blondit:D


Tunne nimeltä nälkä  5

Näin eilen telkkarista Subwayn mainoksen ja mun on tehnyt siitä asti aivan järjettömästi mieli Subin grillattua kananrintaa Chipotle Southwest-kastikkeella.
Mietin jatkuvasti sitä kuinka upottaisin hampaani tähän vauvan pyllyn pehmeään täysjyväpatonkiin, kuinka maistaisin kanantissin, jalapenot, salaatin, kurkun, tomaatin ja kastikkeen. Ja se maistuisi niin hyvälle, että vain hymyilisin typerä virne kasvoillani.

Mun massua kurnii, on oikeastaan ensimmäistä kertaa viime torstain jälkeen aidosti nälkä. Heräsin tuossa hetki sitten, enkä saanut unta tämän nälän takia. Ja nyt en osaa ajatella mitään muuta kuin tuota Subia. Melkein jo haistan tuon herkkupatongin tuoksun nenässäni, mutta tiedän etten pystyisi sitä vielä syömään. Ensimmäinen ruoka, jonka syön kun kykenen on tuo grillattu kananrinta-patonki. Seuraava ruoka jonka syön on luultavasti pippuripihvi lohkoperunoilla ja kolmas ruoka voisi olla vaikka maksalaatikko rusinoilla. Tosin tuota maksalooraa voisin ehkä jo tänään testaa syödä, kunhan selviydyn ensin kauppaan.


Seuraava