Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2008.

Hah Hah Hah  18

Sinulle on asetettu käytönesto kaikkiin City.fi:n videopalveluihin, koska olet aiemmin lisännyt yhden tai useamman sääntöjen vastaisen videon. Ylläpito on poistanut nämä videot.

* Käytöneston syy: Sukuelimet videossa
* Video(t) oli palvelussa: Videoni.fi
* Esto on asetettu: 22.12.2008 10:54

Esto on voimassa vähintään viikon ajan sen asettamisesta, jonka jälkeen voit pyytää ylläpidolta sen poistamista. Sitä ennen kannattaa kerrata säännöt, jotta tiedät varmasti jatkossa, millaisia videoita palveluun voi lisätä.

Kiitoksia sille blogini lukijalle, joka menit kantelemaan piilossa olevasta videosta joka näkyi vain mun blogissa olleen linkin kautta joka oli mun sivulla mutta piilotettuna juuri sen takia ettei video näy kuin niille jotka luki tiettyyn blogimerkintääni itsekirjoittamani kommentin. Ajattelin, ettei kukaan voisi olla niin typerä että menisi tuollaisesta pillittelemään, olin ilmeisesti hyvin väärässä:D Ymmärtäisin tuon, jos tuo video olisi ollut näkyvillä kaikille, ilman k-18 merkintää ja jos oisin siitä tehnyt oman merkinnän videota mainostaen, mutta se oli vain blogikommenttina ja vastauksena blogiini tulleeseen heittoon.

Ihanan huumorintajutonta porukkaa.


Vittu jee  4

Ostin uudet housut ja ajattelin pistää ne päälle, kun kävin äsken pihalla. Niissä oli sitten varashälytin kiinni, jonka huomasin siinä vaiheessa kun olin tunkemassa jalkaa lahkeeseen ja tuo härpäke kolisi lattiaa vasten. Onpa tosi kiva juttu, koska ostin nuo Jumbosta ja jos haluan tuon härpäkkeen pois niin pitäisi matkustaa kolmella eri kulkuneuvolla tuonne kauppaan, että pääsen perille asti edes ja maksaa tästä huvista kahdeksan euroa, koska pitäsi ostaa seutulippu. Pitänee soittaa tuonne ja kysyä korvaavatko mulle ylimääräiset kustannukset tuosta, että pääsen tuonne. Vai mitä helvettiä pitäisi tehdä.

Ensin ne yritti huijaa noiden housujen hinnassa, kassalla oli hinta 49,90e ja hintalapussa 32,90e ja sitten jättivät vielä varashälyttimen kiinni.

Saakeli.



Epäilys  9

Kukaan ei varmastikaan usko, jos sanon että tämä asetelma oli sensuroimattomana keittiön tiskialtaanpöydällä äsken.

Kukaan ei usko...
Kukaan ei usko...

Hieman piti revetä, kun olin alkamassa laittaa tiskejä altaaseen likoo ja näin tämän viinipullonkorkki+korkinavaaja+pandayhdistelmän, enkä ollu ihan oikeesti edes asetellut noita tarkoituksella tuollein. Tainnu anaalifiksaatiotonttu käydä täällä tekemässä jekkujaan... Tuo panda oli mun mikron päällä, mikro on tiskialtaan päällä ja mikron päällä oleva kaappi on sen verran lähellä mikroa, että tuo panda on kaappia avatessa tippunut tiskipöydälle.

Hyvää joulua kaikille. Tämä hilpasee syöttöporsaaksi vanhempien luokse.


Muistakaa kaikki  6

Led-tuikkuja ei saa sytyttää tulitukulla!

Nyt tarkkana kuin porkkana! Kaupoista löytyy tavallisten tuikkujen lisäksi paristokäyttöisiä led-tuikkuja. Led-tuikkuja ei saa missään nimessä mennä sytyttämään tulentekovälineillä. Tuleen sytytetty led-tuikku räjähtää voimakkaasti ja onkin jo aiheuttanut muutamia onnettomuuksia.

http://www.iltalehti.fi/nettitv/?28033177

Luin itseasiassa asiasta jo aiemmin tällä viikolla toisaalla, nyt oli Iltalehden netti-tv:ssä tuosta juttu ihan videon kera. Pistää kyllä miettimään, miten sokea pitää olla, että menee tuikkaa led-kynttilän palaa:D
Korvaakohan vakuutusyhtiö tuollaisen mokan aiheuttaman palovahingon...

Nyt kun itse asialle ilkun, niin luultavasti poltan asuntoni jouluna tuolla tavoin.



Damn  5

Tuli vastaan ongelma, johon en voinut antaa yhtään mitään. Ei vaan pystynyt kykenee. Ongelmaan apua kyselevä ei meinannut millään uskoa sitä, etten osaa auttaa koska en ole käyttänyt sitä ohjelmaa koskaan, jonne mun olisi pitänyt korjata tietoja.

Inhottavaa, kun tulee vastaan asia joka on täyttä hepreaa itselle. Haluan tietää kaikesta kaiken!


Näin sitä pitää  3

Kävin jumppailemassa ja tulin sitten loogisesti kotia. Olin ulkona ulko-oven ulkopuolella avain kourassa, tungin avaimen lukkoon ja yritin avata oven. Se ei auennut. Avain ei jotenkin vaan istunut lukkoon, rämpytin ja kiertelin avainta lukkopesässä kunnes ovi lopulta luovutti ja aukesi, kirosin että saisivat perkele korjaa tuon lukon kun se on aina vittuilemassa.

Rappukäytävässä oli jostain syystä napero, joka moikkasi mua, ihmettelin asiaa koska en ollut nähnyt kertaakaan yli vuoden aikana yhtään naperoa mun rappukäytävässä. Kävelin rappuset ylös ja katsoin, että onpas mun kotiovi jotennii hassun näköinen, etten ollutkaan huomannut aiemmin että siinä on tuollainen rautavahvike ovenkarmissa, joka estää varkaiden sorkkaraudalla sisäänmurtautumisen. Olin jo menossa tunkee avaintani tähän oveen, kunnes tajusin katsoa mitä ovessa lukee. Eikä siinä lukenut mun nimi.

Ei muuta kuin takaisin alas, nolona välttelin tämän naperon katsetta ja menin oikeaan rappukäytävään ulkokautta itselleni hiljaa mielessäni hihitellen ja naamalla perusvirneeni.

Hirveällä kiireellä suihkuun, koska broidini oli tulossa luokseni hiustenleikkuuseen. Kerkesin kuivaa itteni ja pukea päälleni, kun veljeni soittaa ulkoa ja kysyy missä rapussa asun. Kerroin rappuni ja hetken kuluttua ovisummeri soi ja avasin oven. Veli naureskeli sisääntullessaan, että oli mennyt viereiseen rappuun(eli samaan mihin itekin eka menin)koska se ulko-ovi oli ollut auki(koska mä sen onnistuin avaamaan väärällä avaimella) ja oli kattonu rappukäytävästä, että jaaha tuossa ois oikea sukunimi ja myhäillyt tyytyväisenä sitä, että on oikeassa rapussa. Siinä vaiheessa oli havahtunut, kun mun nimi ei ollutkaan ollut ekan kerroksen huoneiston ovessa vaan vasta kolmannessa, jolloin hän sitten soitti mulle.

Ihanaa sekoilua, eikä vain mun osalta, vaan myös veljelle kiitokset:D Tiedänpä nyt missä mun sukunimikaima asustelee...