Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2008.

Puolen vuoden projekti alkaa  3

Päätin tänään, että puolen vuoden kuluttua olen saavuttanut ainakin yhden asian elämässäni, jota olen jossain määrin halunnut saavuttaa jo pitemmän aikaa.

Tuon projektin alkuunlaittaminen riippuu enää omasta ajankäytöstä, joten voisin laittaa aloituksen deadlineksi toukokuun lopun. Eli vuoden loppuun mennessä pitäisi olla projekti valmis.

Saas nährä kuinka käy.



Olen ihan lovena  3

Helvetin hyvän keikan Ruotsin pojjaat veti. Herätin hieman huomiota siinä vaiheessa, kun solisti kysyi keikan lopulla "Kuinka moni teistä on suomalaisia" ja porukka nosti käsiä ja sit se kysyi "Entä kuinka moni on ruotsalaisia" ja piti sitten nostaa käsi muutaman onnettoman svedupetterin kanssa. Tuli keskusteltua asiasta parin kundin kanssa, kun heillä oli samanlainen kohtalo ollut nuoruudessa, kuin mulla.

Pitänee eksyä toistenkin noiden tapauksien keikalle, sen verran vakuuttavia olivat.


Vatsassa kuplii  4

Olen aina reagoinut vatsallani eri asioihin. Oli kyse sitten lääkärille menosta, hampaiden tutkimisesta, verikokeesta, tentistä, työpaikkahaastattelusta tai parisuhdeongelmista, niin mulla vetää aina vatsan kuralle ja tulee sellainen olo, ettei mikään pysy sisällä vaan kaikki ruoka menee samantein läpi ja tulee ripulina ulos.

Mulla on nyt ollut reilun vuorokauden vatsa aivan sekaisin, se alkoi siltä lyömältä kun tuli eräs ikävä asia vastaan eilen päivällä töissä. Se on tosi jännä juttu tuo vatsa, ei tartte kuulla kuin joku vähän enemmän stressaavampi asia niin jo mennään kuralle.

Joskus nuorempana luulin, että tämä on vatsatautia mutta vanhemmiten sitä on oppinut tunnistamaan merkit herkästi. Aivan kuten joku paniikkihäiriö, sen arvaa heti kun on sellainen tilanne, että voisi puskea paniikkihäiriökohtausta - nykyään onneksi sitä jotenkin osaa hälventää tuon olotilan ja se paniikkihäiriökohtaus menee ohitse, ennen kuin se kerkee edes alkaa. Nuorempana, ja vielä vuosi sitten, se oli sitä että tuli niin huono olo, että lähti melkein taju.

Vielä kun saisi tämän vatsan reagoimisreaktiot kuriin...




Huh huh  10

[LAINAUS]Keski-ikäinen isä on käyttänyt 12-vuotiasta tytärtään seksuaalisesti hyväksi Uudellamaalla.

Ala-asteella oleva tyttö tuli raskaaksi. Raskaus keskeytettiin muutama viikko sitten, ja tyttö sijoitettiin sijaisperheeseen pois kotikunnastaan.

Vielä järkyttävämmän tapauksesta tekee se, että tytön äidin oletetaan tienneen tapauksesta. Äiti oli aiemmin myös tutkintavankeudessa, mutta hänet päästettiin vapaaksi.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200805087623267_uu.shtml[/LAINAUS]

Mikä helvetti ihmisiä (=lue: miehiä) risoo, että pitää kajota omiin lapsiin?

Nyt on Suomessa paljastunut tapaus, jossa isä on nussinut oman 12v tyttärensä raskaaksi. Kattovatko he liikaa teinipornoa ja tuntevat tarvetta nussia tyttärensä tiukkaa, koskematonta pimppaa, vai mikä helvetti ihmisiä risoo? Mikä saa miehen harrastamaan seksiä oman lapsensa kanssa? Miksi he eivät voi vain mennä vaikka Thaimaahan nussimaan jo valmiiksi piloille nussittuja alaikäisiä thaikkutyttöjä? Tai miksi he eivät voi ostaa realldoll-pikkutyttöjä ja nussia sitten niitä?

Mua oksettaa tällaiset uutiset, voi helvetti että ihmiset voi olla sairaita ja sekaisin.
Tosin mua nyt on muutenkin oksentanut kuunnella töissä 40-50v ukkojen "läppää" siitä, kuinka heitä kiihottaa tyttäriensä tyttökaverit. Ja kuinka nämä tyttökaverit "kiusaa" heitä istumalla heidän isälliseen syliinsä ja muuta kivaa. Ja nämä tytöt ovat sentään jo kait melkein täysi-ikäisiä sentään, jos eivät jopa vanhempiakin.


Lahjontaa mauttomuuden huipulta  5

Juttelin toissapäivänä äipän kanssa puhelimessa ja hän sanoi, ettei hänelle saisi ostaa mitään kallista äitienpäivälahjaa, että ostakaa vaikka orvokki.

Eilen mentiin siskon kanssa kaupungille katselee lahjaa äiteelle, ensimmäinen etappimme oli Tiimariin. Siellä katseltiin jotain pientä, mutta mitään kivaa ei pistänyt silmään...kunnes aloimme repeillä mauttomille koriste-esineille ja päädyimme ostamaan jotain halpaa ja mautonta äiteelle. Teimme huippulöydön kukkavaasiosastolta johon saisimme myös ynnättyä äiteen lahjatoiveen - orvokin.

Meinattiin tukehtua nauruun, kun katseltiin tuota kammottavaa kukkaruukkua. Sisko ei kehdannut mennä kassalle maksamaan tuota kammotusta, joten mä jouduin asialle, enkä pystynyt lopettamaan repeilyä edes kassajonossa. Enkä ole vähään aikaan hävennyt niin paljon ostoksia, kuin mitä eilen, en edes seksiliikkeessä asioidessani.

Kävimme toki ostamassa jotain parempaakin äitille, mutta ajateltiin antaa tuo kammotus sille ensin ja katsoa hänen reaktionsa. Luultavasti tulee kommenttia "voi kuinka ihana", koska eihän kukaan kehtaa sanoa suoraan lahjastaan "ette sitten mitään mauttomampaa löytänyt".

Äitienpäivää odotellessa...
Kyllä äitillä on sitten ihania lapsia <3


Kadonneet asiat  2

Jos jokin asia on kadonnut, eikä se ole löytynyt asunnon ylösalas kääntämisenkään jälkeen, varmin tapa löytää kyseinen asia on ostaa uusi vastaavanlainen asia tilalle.

Oli kyse sitten pään kokoisesta vitamiinipurkista, hiustenkuivaimesta tai jostain muusta ei-niin-pienestä-esineestä, niin helpommalla pääsee ettei tongi asuntoa kahteen kolmeen kertaan läpi, vaan luovuttaa ensimmäisen etsintäkerran jälkeen suosiolla ja ostaa uutta - takuuvarmasti kadonnut asia löytyy heti seuraavalla hetkellä.
Tänään asia taas todettiin. Tosin tästä katoamisesta on ollut jo pari vuotta aikaa.

Kadotin joskus aikoinani, silloin kun asuin vielä Tikkurilassa, muutamaan otteeseen mun matkakortin.
Ensimmäisellä kerralla kyseinen matkakortti löytyi makkarin lattialta, heti kun olin jo hommannut uuden tilalle, toinen kadonnut matkakortti löytyi juuri äsken. Tongin mun varastolla olleita käsilaukkuja ja yhdestä laukusta pöllähti lattialle mun matkakortti. Tuo kortti on hiukan paremmassa kunnossa, kuin tämä sen tilalle hommattu. Pitänee käydä aktivoimassa tuo takaisin käyttöön, jos sellainen on edes mahdollista, kunhan ensin tuosta vanhasta käytän euroset pois.


Todella niinq kauheet  4

[LAINAUS]Huippumalli-Tatjana: Suomen Huippumalli haussa syrji venäläistä![/LAINAUS]

Taidan olla hieman vähä-älyinen, kun ihmettelin jo aikoja sitten minkä takia Suomen Huippumalli-ohjelmassa on venäläisiä kilpailijoita, kun eikös tuo ole tarkoitettu vähän niin kuin vain suomalaisille? Ja nyt joku venäläissyntyinen (Venäjän kansalainen) tyttö pillittää sitä, kuinka häntä syrjittiin hänen kansalaisuuden takia ja kuinka hän tippui pois sen takia, ettei vaivautunut mainitsemaan sitä, ettei hänellä ole passia edes - passia, jota tarvitsee matkusteluihin joita ohjelmassa tulee vastaan.
http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1528209

Mua alkaa aina risoo se, kun joku ulkomaalainen alkaa pillittää syrjimisestä tilanteessa, jossa se ei ole syrjimistä nähnytkään. Jos tuossa ohjelmassa syrjittäisiin venäläisiä, niin eihän niitä olisi tuonne alunperin edes valittukaan...tai näin mä asian näen ja koen.

Pitäisi mennä vetelee litsareita noille idiooteille.