Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2008.

Ny sekin on sitten koettu  7

Nyt on tatuointi niskassa. Olen vielä kahden vaiheilla, jotta jätänkö tuon tuollaiseksi millainen se on nyt, vai hommaanko tuohon varjostuksia/täyteväriä, kun tällä hetkellä se on vain rajoina. Aika näyttää mihin päädyn. Kipu oli yllättävän siedettävää, mutten osaa sanoa menisinkö mieluummin hammaslääkäriin kuin tatuoitavaksi, jos pitäisi valita noiden kahden väliltä siis. Kuvaa pukkaan kunhan punoitus hieman tasaantuu.

Enkä edes pyörtynyt. Joka oli ihme, koska en ole tämän päivän aikana syönyt kuin yhden pienen karjalanpiirakan ja banaanin. Ehkä pyörryn sitten kotimatkalla:D


Kohta palaa käpykäpykäpy  1

Tästä ei ole kovinkaan pitkän aikaa, kun olin viimeksi ubër räkätaudissa. Nyt oon taas vastaavanlaisessa - sillä erolla, että tällä kertaa ensimmäisenä lähti ääni eikä vielä ainakaan räkä ole pahemmin lentänyt sieraimien kautta. Viime yö meni tuskaillessa kurkkukivun kanssa. En pysty kunnolla edes yskimään, koska on vatsalihakset kipeenä tiistaisesta fysioterapiasessiossa tehdyistä selvä/vatsalihastreenistä.

Eikä tässä vielä kaikki. Meitä on täällä kolme, jotka vastaa yhdestä tärkeimmästä osastosta koko firman osalta - ja meillä kaikilla on tämä saatanan flunssa tuloillaan, mulla se on jo niin pitkällä, etten aamulla saanut syötyä mitään kun kurkku oli niin hellänä. Yritän nyt lipitellä hunajalla höystettyä teetä litran teemukilla ja toivoa, että ääni riittää loppu viikon.

Koomista tästä tekee sen, että mun työkaverit eivät tunnista mun ääntä puhelimessa. Kaikki luullu, että puhuvat jonkun uuden työntekijän kanssa jos olen jutellut heidän kanssa puhelimessa. Kuulostan kyllä todella pornolta.

Neljän tunnin kuluttua mulle aletaan hakkaa tatuointia, enkä vielä ole päättänyt mihin kohtaan niskaan sen otan tai minkä kokoisena. Kerkeehän tuota vielä miettimään...





Vittu että vituttaa  4

Nyt on sellainen metrinen jorma otsassa. Ensinnäkin mulle toimitettiin vanhaan osoitteeseen paketti. Lähdin sit tänään fysioterapiasta vartin aikaisempaan tämän hemmetin paketin takia, koska se piti hakea toiselta puolelta pk-seutua tämän toimittajan lähetysmokan takia. Hirveetä kyytiä kulkuneuvolla a)pisteeseen b)josta piti hyppää kulkuneuvoon c). Mutta vitut tämä kulkuneuvo c) tullut koskaan ja koska aikataulu oli tiukka, en kerennyt postiin. Tämän sentään tajusin jo ennen kuin hyppäsin kulkuneuvoon c)

Eli lähdin ihan turhaan aikaisempaa pois ja sit myöhästyin, eli pitää huomenna yrittää uudelleen paketinnoutoa sillä seuraamuksella, että pitää perua sovittu meno illalta. Ei ole vähään aikaan vituttanut näin paljoa. Pitäis tilata töihin paketit niin ei tarttis lähteä hakee niitä ympäri maailmaa. Nyt pitäisi hakea toinen paketti tästä lähipostista, mitähän siinä toimituksessa mättää...




Pedon mesta  2

Ostin rontille oman tuolin/nukkumispaikan ja olen nyt muutaman kerran saanut puolittaisen sydärin, kun en ole tajunnut että rontti on tuolla penkillä köllöttelemässä ja se on alkanut yht´äkkiä kurnuttaa tai hypänny penkiltään syliin.

Petollisen värinen penkki, ronttia ei kyllä näe laisinkaan tuolta, jos on vähänkin pimeämpää.


Hyvät ideat osa1  12

Syö iso satsi maksakastiketta ja pari perunaa, pala täytekakkua ja lähde fillaroimaan parisenkymmentä kilometriä lähes kolmenkymmenen asteen aurinkoisella kelillä.

Suosittelen lämpimästi <3

Mä haluisin lähteä jonnekin pidemmälle pyöräilyreissulle joku viikonloppu, muttei viitti yksinään lähteä, pitänee yrittää houkutella joku seuraksi. Kukahan olisi niin hullu, että lähtisi fillaroimaan tällaisen onnettomuusalttiin hörhön kanssa...