Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2009.
Seuraava

Voisin tilaa teurasauton  1

Oikeanpuoleisen kintun nilkka ja jalkapöytä on kipeenä - ei tullut yllätyksenä.
Yllätyksenä ja lisäetuna mulla on myös tällä hetkellä:
-Ääni hieman käheenä
-Oikeanpuolen käden ranne ja sormet kipeenä
-Vasemman puolen lapaluu jumissa
-Oikeanpuoleisen kankun yläosa kipeä
-Vasemman kouran peukalo kipee
-Niskat jumissa
-Lukemattomia mustelmia ympäri kehoa
-Perse vuotaa eikä ole menkkarättejä mukana+en voi ottaa kipulääkettä menkkakipuihin, koska tuo jalkaan määrätty tulehduskipulääke ei tykkää muista tulehduskipulääkkeistä. Onneksi se sentään hieman laimentaa tätä kipua näköjään.

Nyt ois niin kuin valmiiksi veret valutettua lihaa tarjolla runsaan pyllysilavan kera. Luojan kiitos on airback perseessä omasta takaa, voisi tuollainen kallioilla kaatuilu muuten koskea ja saada aikaan murtumia. Tää käsi kyllä hieman vituttaa, kun en tiiä uskaltaako tällä nostella mitään painoja. Ja hieman vituttaa sekin, että kadotin mun yhden hyvän talvihanskan ja huomenna on areenalla työvuoro ovilla, joten pitää käydä shoppailemassa kunnon talvihanskat koska huomiselle oli luvattu -16astetta..


Joo-o  1

Joku sanoi pihalla jollekin jotain jossain vaiheessa sillä lopputuloksella, että joku reippaasti alle 18v kundi tarjosi itseään mulle strapparilla naitavaksi. "Ikävä" kyllä tiemme erkani hyvin pian siitä, kun tämä poika kysyi missä asun, ei sen takia missä asun vaan sen takia että meidän kööri meni eri paikkaan kuin tän junnun kööri. Hain just aseman snägäriltä makkaraperunat, syön nää ja painun pehkuihin.

Jalkoihin koskoo ja mun takin taskussa on sitruunan puolikas. Mun perse haisee tällä hetkellä sitruunalta.


Seuraava